Kserw pws enas filos mou spoudazei ekei :D
Printable View
Kserw pws enas filos mou spoudazei ekei :D
prepei na eksafanistei apo ton xarti oso pxio grigora ginetai(i kavala oxi i xrisoupoli)
kata t'alla kafes sto ntel mar kai ksidia sti panagia
Παλικάρια αν πάρεις πολά μεσουλίντ, παίζει να βλέπεις χρώματα ξέρω γω και να νιώθεις ντράουζι? Μιλάμε άλλα λέω και άλλα παίζω, είμαι στον μαγικό κόσμο του Μπόμπι και δεν μπορω να συντονίσω κινήσεις και πράξεις με σκέψεις. Πέραν του ότι ακούω και βλ΄΄επω ότι θελω παραπατάω και ζαλίζομαι. Να πάω σπίτι λέτε?
το μεσουλίτ δεν είναι καραμέλες,
έχουν πολλές και δυνατές παρενέργειες
ε, αυτο θα φταιει τοτε. λογικα θα νιωθει καλυτερα τωρα που το ξερει.
δηλαδή τώρα που θα βάλω λινκ είμαι σπάμμερ;
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=30526960
μόνο ένα γιατί σας λυπάμαι :D
Βλέπω χρώματα!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
καλύτερα να κόψεις τις μαλακίες και να πας σπίτι
poli arga.
ΣΚΑΤΟ ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΥΠΟΛΗ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚH ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΣΕ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ
.
Swollen αδερφέ απ το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί. "Ευχαριστώωωωω και το θεόοο για το μεγάλο το σεισμόοοοο.."
κ εμείς κοιτάμε να φύγουμε από επαρχία
και ένα μεγάλο σεισμό στην περιοχή της θεσσαλίας αν γίνεται να βγάλουμε κανα φράγκο...Quote:
Originally Posted by Swollen
ιρε που να πας ρε μλκ?στην αθήνα? η σε καμιά άλλη "πόλη"?
πάγαινε στο χωριό σου ρε μλκ
ελιές.προβατάκια.φρέσκο γάλα.κοτούλες.ζαρζαβατικά φυτεμένα και στ'αρχίδια σου όλα.
παράκρουση αλλά χθες γύρισα μετά από 3+ μέρες στο χωριό που δεν έκανα τπτ άλλο από το να κοιμάμαι ελλάχιστα για να χαίρομαι τον απίστευτο ήλιο και τα άπειρα αστέρια ξαπλωμένος στο χωράφι δίπλα απ'τις ελιές.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΣΚΑΤΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ