εμένα με το έβγαλε με γατάκια,άχου το μωρέQuote:
Originally Posted by FANTASMA
http://img20.imageshack.us/img20/3400/catszj8.jpg
Printable View
εμένα με το έβγαλε με γατάκια,άχου το μωρέQuote:
Originally Posted by FANTASMA
http://img20.imageshack.us/img20/3400/catszj8.jpg
Ναι τις τελευταιες δυο μερες ετσι ειναι, συνηθως ειναι πολυ μα πολυ χειροτερο.
Σχεδόν δύο εφιαλτικές ώρες χωρίς πολιτισμό.
Σιγα ντε
εμεις φαγαμε στη λεσχούλα μας με κερακια και τι ρομαντικα που ήταν. και όλοι ξενερώσαν μολις ήρθε το ρεύμα! Γαμώ ήταν, γιατι όλα τα μπάζα στην ουρά για το φαί γινόντουσαν μουναρες!
Σε μας, που συνηθως μας ταραζουν στις διακοπες ηλεκτροδοτησης, ειδικα τα καλοκαιρια, ολως παραδοξως 3 μερες τωρα η παραμικρη διακοπη δεν εχει γινει.
ωρέ,έχω αναποδογυρίσει όλο το δωμάτιο ψάχνοντας την πιο καλή κατανομή επίπλων στον χώρο για να την πέσουμε ανετα στο μάτς...παραγγείλαμε και 2 ποικιλίες γίγας + μια σακούλα μπύρες στο τοπικό φαστφουντάδικο και δαγκώνουμε ξύλα απο την αγωνία..
Θρύλε κάντα πουτάνα στο Λονδίνο κ εγώ θα γίνω καλύτερος άνθρωπος,στο λόγο μου
:rofl: :rofl: κι εγω τετοια κατάσταση πα να κανω αλλα μάλλον δε θα το δω νηφάλιος μπουχαχαχαχ
O Κ.Ζουράρις, κατά την ομιλία του, επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, κάνοντας -μεταξύ άλλων- λόγο για «ολιγαρχικό τετρακομματικό σύστημα του ψευδοκράτους της Αθήνας» και «αθηναϊκή χωματερή». Παράλληλα, επέκρινε τους βουλευτές της Μακεδονίας που δεν συμμετείχαν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Η ομιλία του κ. Ζουράρι προκάλεσε την αντίδραση του νομάρχη Θεσσαλονίκης Π.Ψωμιάδη, ο οποίος παραβρισκόταν στη συγκέντρωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Ο Π.Ψωμιάδης αποχώρησε εσπευσμένα, σημειώνοντας ότι περίμενε μια ενωτική ομιλία και τόνισε ότι ενωμένοι θα σηκώσουμε την Ελλάδα πιο ψηλά
κομπλεξικοί κωλόβλαχοι.
οι ιδιοι κοπανοι που θα τους φανε τα λεφτα με το ασφαληστικο θα κατσουν σπιτακι τους.
ε σκατα να φανε.
να ονομαστουν τα σκοπια μακεδονια και να παρουν και τη θεσσαλονικη
arnoumaste.i makedonia einai kineziki
Μαντεψτε τι εγινε μετα απο 5 λεπτα.Quote:
Originally Posted by Boom!
[quote=Boom!]Μαντεψτε τι εγινε μετα απο 5 λεπτα.[/quote:2oxk102a]Quote:
Originally Posted by "Boom!":2oxk102a
βλεποντας κ τη διαφορα ωρας στα ποστ,κατι μου ερχεται στο μυαλο!
:rofl: :rofl: :rofl:
Δεν πειράζει,του χρόνου όμως να τους γαμήσουμε τις μάνες...και σένα
Μπελούτσι παλιοκουνάβι σε γούσταρα σήμερις.
Κατά τ'άλλα χτες βράδυ είδα τυπά 40άρη,λέσο του κερατά,με λιγδωμένο μαλλί,δερμάτηνο κολλητό μπεφάν και ποτό στο χέρι (βότκα ή τζίν απ'ότι είδα), να πηγαίνει ''καροτσάκι''γύρω στα 10 μέτρα έναν νεαρό μπάτσο που την είδε καμπόσος καί πήγε με τσαμπουκαλίδικο τρόπο να γράψει για παραβίαση ωραρίου την επιχειρηματία φίλη του..
Χέστηκε επάνε'τ το μοσχοαναθρεμμένο αστυνομικό όργανο,την ζημιά βέβαια πρόλαβε και την έκανε.
Eιμαι ερωτευμενος.
ο μοντ του τζενεραλ ξερει.
Ευχαριστω για το πουργκατορυ.
.