συγγνωμη ρε παιδια κι εμενα το πεηπαλ λειτουργει οπως και της ενις. ο καρχαρτ στο ελληνικο πως το χει κανει δλδ; ειναι ξεχωριστος λογαριασμος που πρεπει να ανοιξεις για το πεηπαλ;
εννοω, ποια καρτα θα του πιστωσει;
Printable View
συγγνωμη ρε παιδια κι εμενα το πεηπαλ λειτουργει οπως και της ενις. ο καρχαρτ στο ελληνικο πως το χει κανει δλδ; ειναι ξεχωριστος λογαριασμος που πρεπει να ανοιξεις για το πεηπαλ;
εννοω, ποια καρτα θα του πιστωσει;
Λοιπόν κοίτα. Έχουμε το πέηπαλ και έναν τραπεζικό λογαριασμό συνδεδεμένο με το πέηπαλ.
Αγοράζεις κάτι.
Αν έχεις λεφτά στον λογαριασμό της τράπεζας, το πληρώνεις.
Αν έχεις λεφτά στον βίρτσουαλ λογαριασμό του πέηπαλ (τα οποία δεν είναι στον τραπεζικό λογαριασμό σου) πάλι πληρώνεις.
Πχ αν πληρώσεις κάτι παραπάνω κατά λάθος, και σου επιστρέψουν τη διαφορά, αυτή δε θα μπει στο λογαριασμό σου στην άλφαμπανκ, αλλά στο πέηπαλ -και αν θες τα χρήματα στο χέρι (δλδ στην άλφα) ένα ποσοστό το κρατάει το πέηπαλ κατά τη μεταφορά.
Τώρα ο κάρχαρτ, δεν έχει ούτε στο πέηπαλ, ούτε στην άλφαμπανκ λεφτά! Αλλά ο λογαραισμός της άλφα του, είναι συνδεδεμένος με πιστωτική κάρτα.
ε σαφως και θα τον χρεωσει στην πιστωτικη αν ειναι συνδεδεμενος ο ενας λογαριασμος με την πιστωτικη.
κοίταξε, εγώ το λέω από τη μεταπολίτευση, κάτσε στ'αυγά σου, ναι;
δε θυμάμαι να σε ρώτησε κανείς.
.
δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα σου μαζι μου Αθειστ αλλα νομιζω θα σου αφησω το τηλεφωνο μου, πιστευω οτι μπορουμε να το λυσουμε τηλεφωνικως
ξέρω πολύ καλά γιατί μου αφήνεις το τηλέφωνό σου
αλλά όπως σου 'χα πει και σε εκείνη τη σκούνα το 1989
τότε που μου 'χες αφήσει το κλειδί της καμπίνας σου
"για να μιλήσουμε"
έτσι και τώρα σου λέω
αρνούμαι. αποκηρύττω.
σπαμάρω.
οκπάμε.
λολ, αυτό με τους παρελ8οντικούς χρόνους πως προκύπτει;
κάρχαρτ, σφάζονται τα παλικάρια/νιές στην ποδιά σου.
Έτσι είναι :!:
επίσης πλήρωσα.
ΔΕΝ είναι ινσάηντ τζόουκ.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
να χαλαρώσεις.
να ηρεμήσεις.
Απλώς ρωτάω δικέ μου!
γεια σου ικονοκλαστ :pink:
:teddy:
Σταδιακή μεν, επιστροφή δε. :DQuote:
Originally Posted by Lukather