βαλε το messenger της apple να μιλας μονο με μηλα.
Printable View
βαλε το messenger της apple να μιλας μονο με μηλα.
νταξ... κααααααλη ειναι μωρε... :D
Λόγια αρχαίας σοφίας.Quote:
Originally Posted by Unas στο IRC
Το σωστό είναι "να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκράφη σκράφη".
Η σκράφη είναι θάμνος με αγκάθια και αρκετοί το συγχέουν με την αγριοσυκιά, εξού και το παραπάνω.
Η σκάφη δεν ανήκει στη φάση, γαμιέται.
ωραίος, μόνο που είναι σκάρφη. fail.
χαχαχαχαχαχ ναι.
δεν έχουμε νερό εδώ και κοιμάμαι ακόμη (:
μπάτσοι, γουρούνια, δολοφο..
:pink:
εχει κανεις ραπιδσεαρ λινκ για το virtual dj;
αυτό το έδιναν με τα cheerios
Khalkji δες το πιμί σου.
GAMISTE THN THN POUTANA.
Ρε μλκς, τι σκατα? Τις τελευταιες 60 ωρες, δηλαδη 2,5 μερες απο την Κυριακη το μεσημερι, εχω κοιμηθει ΤΡΙΑΝΤΑ ωρες. Τις μισες δηλαδη. Και μαλιστα οι 20 απο αυτες ηταν σε κατι ξεγυρισμενα 10ωρα που απορω πως δεν κολλησα στο κρεβατι οταν συνηθως με 6-7 ωρες ειμαι υπερετοιμος. Λετε να φταιει το οτι δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ να κανω ολη μερα συν το οτι πριν απο αυτο περασα καποιους μηνες να κοιμαμαι κατα μεσο ορο 5 ωρες καθε μερα? Και τωρα νυσταζω παλι αν και ξυπνησα πριν 2 ωρες... wtf
μέσα σε 2 μέρες 6 ώρες ύπνος συνολικά. δεν την παλεύω
Δεν πινω ποτε καφε, εχω πιει 2-3 φορες στη ζωη μου και γενικα ειναι μουφα ο μυθος οτι σε ξυπναει, εχουν γινει και ερευνες για το ποση καφεινη περιεχει και τι επιδραση εχει στον οργανισμο σου, πρακτικα ελαχιστη. Περισσοτερο βοηθαει η ιδεα για να σε πεισει παρα ο ιδιος ο καφες.
εγω για το μήλο εχω διαβάσει οτι βοηθαει και καλά. Καφές μουφα ιντιντ. πιες καμια βιταμινη ρεντοξον το πρωι να σαι στην τσιτα ολη μερα(αυτο ειχα πάθει το καλοκαίρι :) )
ναι βασικα πιες το για την μουφα,
μπορεις ομως να βαλεις ζαχαρη, αυτη βοηθαει να ξυπνησεις.
ουτε εγω.
αλλα ειναι καλυτερο απο το να πιεις κοκακολα.
φαε ενα κουταλακι ζαχαρη σκετο στην τελικη :D
Κανει κανείς σας δακτυλογραφησεις?
εχετε πληρωσει ποτε δακτυλογραφο?
ποσο παει το μαλλι?
πειτε και κερδιστε!!
η δικηγόρος που συστεγαζόμαστε, δίνει πολλές φορές για δακτυλογράφηση. νομίζω 1,5 ευρώ η σελίδα πάει το μαλλί, αλλά παίζει ρόλο κ ο όγκος εργασίας. πολλές σελίδες σημαίνει μικρότερο κόστος ανά σελίδα. αν δώσει μία, μπορεί να τις πάρουν και 2-3 ευρώ.
Επειδη βαριεμαι να ανοιγω θρεντ, ποιοι έχετε what's up? Αυτή η μλκια που είχαμε βάλει με τα 3 € gia 1000 sms k 1000 mpla mpla τελειώνει , και δεν βλέπω καμια νέα προσφορά, παρα μόνο 1200 κ 1200 με 7€ :|
πότε τελειώνει?
Μεθαύριο. Εχω κάνει ανανεωση και δνε μου χει ερθει σμσ απο τον επόμενο μηνα θα εχεις 1000+1000 :S
α ναι, εγώ έχω στέλνω την άλλη μαλακία για τα 600 λεπτά
Κι αυτό στο CU με τα 1000 λεπτά κάθε μήνα λήγει ε;
Ο τσιγκούνης έχει σχέση με το τουρκικό τσιγκενέ (=λευκοσίδηρος/ντενεκές) βλ. τσιγκενέ μαχαλά κλπ.
Ο γύφτος προέρχεται απο την τούρκικη λέξη kibti (=αιγύπτιος).
Οι νεοελληνιστές, τους ονόμασαν αθίγγανους/τσιγγάνους (βλ. «Ο χρησμός της αθιγγανίδος» του Ι. Παπαδιαμαντόπουλου).
Προφανώς, όλα αυτά (και το çιfιt) αλληλοσυμφύρονται για κάποιο λόγο.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ?
Mας έμαθε και η Impure την περίοδο :!:
Ο τσιγκούνης εξακολουθεί να γράφεται με ΓΚ πάντως.
νο οφφένς αλλά το σωστό είναι όντως με ΓΓ, αν και πλέον και οι δύο τύποι θεωρούνται σωστοί.
χρονια πολλα Ακης,για παντα μαλλιαρος και με μια γιουλαι στο γκαυλι σου