Spoiler
Printable View
Spoiler
το είπα να πεις δεν το είπα?
Meme generator το επεισόδιο
Spoiler
με 5-6 βραχους ο Wun Wun ειχε καταστρεψει μονος τοτ Μπολτον και σια. Γνωμη μου .
Ή με μια καλή πανοπλία.
Καλό ήταν το επεισόδιο, γενικά. Μοναδικό αστείο σημείο ήταν το βουνό από πτώματα, because fuck you λολ. Οποιοδήποτε άλλο ψεγάδι προσπεράστηκε ευχάριστα. Η Sansa σταμάτησε να είναι η κλαψομούνα της παρέας εδώ και λίγα επεισόδια και επιτέλους κάνει (και λέει) κάτι. Ταιριαστός θάνατος για τον μαλάκα. What's not to like?!
Spoiler
Επειδή είναι Lady και Lord Bolton.
Συγγνωμη, το "κοντρα για την κοντρα" θα τολμησεις να το γραψεις ΕΣΥ σε μενα? :touched: Ωραιο αστειακι, το προσπερναω οσο γινεται.
Ελα ρε μαν, δε μπορω να σου εξηγω καθε φορα που τρως κολλημα με κατι που εγραψα, την καθε υποδιαστολη που γραφω. Ετσι εχουν τα πραγματα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:
1. Οι διαλογοι στο Game Of Thrones δεν ηταν παντοτε και σε καθε δευτερολεπτο τηλεοπτικου χρονου το δυνατο σημειο. Ειχαμε καποιες πολυ μεγαλες στιγμες με Τυριον και Varys (αλλα και αλλους), αλλα δεν ειναι ρεαλιστικο να περιμενεις σε 60 επεισοδια να εχει "γαματους υπερψαγμενους φιλοσοφικους κοινωνικους διαλογους". Δηλαδη εχεις καθε δικαιωμα να το περιμενεις (οπως ισως το θελει ο Σαμπρελας), αλλα δε σημαινει οτι θα γινει κιολας. Απο κει και περα, αμα κρινεις μια σειρα με βαση ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ε ξερω γω, κριμα.
2.Δεν ειπα οτι ΟΛΟΙ οι διαλογοι στο χθεσινο επεισοδιο ηταν μαπα. Ειχαμε και πολυ ωραιους διαλογους, οπως αυτον μεταξυ Τορμουντ και Νταβος για παραδειγμα. Ή μεταξυ Τυριον και Νταενερυς. Ο διαλογος με την Yara μου φανηκε λιγο αστειος, τι να κανουμε τωρα. Ο Μορμενγκιλ ειπε οτι "ολοι οι διαλογοι ειναι προβληματικοι πλεον", με το οποιο διαφωνω σε καθε λεξη.
3. Απο κει και περα, το επιπεδο διαλογων (ΞΑΝΑΛΕΩ, ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) μου φαινεται συνολικα στα ιδια σταθερα επιπεδα που ειναι εδω και 6 χρονια. Καποιοι διαλογοι ειναι εξαιρετικοι, οι περισσοτεροι ειναι απλα φυσιολογικοι, και καποιοι ειναι και γελοιοι, τι να κανουμε τωρα. Εχω ηδη γραψει κανα 2-3 φορες προηγουμενως πως οταν βλεπω γελοια σκηνη/γελοιο διαλογο, απλα τον προσπερναω, δε θα κατσω να σκασω.
4. Αρα, οχι, δεν ειπα (οπως εγραψες) οτι "οι διαλογοι ειναι μαπα", ουτε εγραψα οτι στα προηγουμενα επεισοδια ηταν εξαιρετικοι, ουτε πηγα καμια κοντρα στα προηγουμενα "επιχειρηματα μου" (φοβερη η χρηση αυτης της λεξης, λες και μιλαμε για μια σειρα για να αποδειξουμε καποια αντικειμενικη αληθεια, και βασιζουμε αυτη την αληθεια σε αδιασειστα "επιχειρηματα" ΛΟΛ) ουτε "κοντρα για την κοντρα".
Καλα εχει γαμησει η Σανσα εδω και 2 σεζον, και η εξελιξη του χαρακτηρα της ειναι σιγουρα στις πιο ενδιαφερουσες της σειρας, δεν ξερω γιατι την λες ηλιθια τωρα ειδικα συγκεκριμενα.
Αν σου εμεινε απο την πρωτη σεζον οτι "omg I love Joffrey so much" και δεν το εχεις ξεπερασει 6 χρονια μετα, δεν ειναι προβλημα της Σανσα.