Εγώ προσωπικά έρχομαι απο Νέο Φάληρο, και συνεχίζω μέχρι πριν το φανάρι του Φίξ για να βγώ Καλλιρόης και δεν με συμφέρει να πάω απο μέσα.
Printable View
Εγώ προσωπικά έρχομαι απο Νέο Φάληρο, και συνεχίζω μέχρι πριν το φανάρι του Φίξ για να βγώ Καλλιρόης και δεν με συμφέρει να πάω απο μέσα.
οκ,οκ.εχεις δικιο.απο φαληρο εισαι?
ενταξει,εχω φυγει χρονια απο'κει αλλα εκει μεγαλωσα.στο σχολειο πισω απο την καιρ πηγαινα..
Αχαχαχ πλάκα κάνεις! Εκεί πήγα σχολείο, και μένω απέναντι απο αυτό :shock:
:D που ρε?προς πειραιως?κατσε,για ποια ετη μιλαμε,του ποτε εισαι?
εγω εμενα χρ.σμυρνης..
ΜΕΝΩ Χρυσοστόμου Σμύρνης. Στο τέλος. Απέναντι ακριβώς απο το σχολείο, στην γωνία. Γεννημένος το 1979. Πήγα εκεί απο το 84 Νηπηαγωγείο μέχρι το 1994 που τελείωσα το Γυμνάσιο.
πωωω!συγκινηση!ενταξει ειμαι λιγο πιο μικρος εγω αλλα μου θυμισες τα παιδικα μου χρονια στο φαληρο.
εγω εμενα στο 42 κ μετα στην αρχη της,απεναντι απο το καραισκακη.
καλη φαση !να'σαι καλα ρε ανθρωπε!..
Ε, στείλε και ένα πι-εμ όμως, γιατί παίζει πολύ σοβαρά να γνωριζόμαστε. Και να μην γνωρίζεις εμένα, μπορεί να γνωρίζεις κάποιο απο τα μικρότερα αδέρφια μου που είναι γεννημένα 1982 και 1986 αντίστοιχα.
Grey's Anatomy, Season 3, Episode 21
Ένας ασθενής που επέστρεψε από ταξίδι στον Αμαζόνιο με πρησμένα γεννητικά όργανα. Μαντέψτε τι είχε και πόσες φορές έπρεπε να ακούσω τη λέξη candiru μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο.
done!..Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
εφιάλτης σας έχω γίνει :twisted:Quote:
Originally Posted by ang69
Επίσης αυτό που ανατίναξαν ήταν κλειστό, δεν είχε κόσμο μέσα, αλλά έγινε χαμός εκεί τριγύρω και εγώ κόντεψα να πάθω καρδιακή προσβολή γιατί νόμιζα ότι πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι μου με την έκρηξη. Ήταν λέει αντίποινα γιατί ο ιδιοκτήτης του Μούσες ήταν αυτός που είχε προσλάβει τον μπάτσο/στρατιωτικό/τιήταναυτός να πυροβολήσει τον ιδιοκτήτη του Caramella πριν λίγο καιρό.
ξεκαθάρισμα λογαριασμών ήταν;
Έτσι φαίνεται.Quote:
Originally Posted by Candiru
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244Quote:
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το κέντρο ανήκει σε επιχειρηματία, ο οποίος είχε κατηγορηθεί πριν από λίγο καιρό ως ηθικός αυτουργός στην απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος άλλου ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου -επίσης στη λεωφόρο Συγγρού- με «συμβόλαιο θανάτου», το οποίο είχε αναλάβει να εκτελέσει υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος συνελήφθη.
Μολις εγινα ''συναδελφος'' του ΓουΜπουΡουΜπου. Καιρος ητανε.
Ψιλοποναει το γαμιδι.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!! IN THE END THERE CAN BE ONLY ONE!!!!
Καλά κουράγια ρε μαν... :|