It's good to be back Raven Lord. :)
Αν ξεμπλέξω με τη δουλειά θα ανηφορίσω μάλλον dop.
Printable View
It's good to be back Raven Lord. :)
Αν ξεμπλέξω με τη δουλειά θα ανηφορίσω μάλλον dop.
καλημέρα κι από τα γένια του χάουζ!
Ρε μαλάκες, όσοι έχετε αρχίσει ήδη να μασκαρεύεστε πείτε μου που βρήκατε την όρεξη. Επίσης σκατά σε αυτούς που θα γλεντήσουν(πάλι) σε καρναβάλια. Θάνατος και σε όλες τις σχολές(άσχετο).
όχι ρε, δεν είναι ακεφιές, απλα θα την κάνω να πα να δω τη μπουμπου μου. :D Ε και τόσα χρόνια Ξάνθη τα δαμε και τα ξανάδαμε τα καρναβάλια. Νταξ πάρτυ ανιμαλ είμαι :P αλλά θέλω και μια ξεκουρασούλα μιας και η εξεταστική τελειώνει μεθαύριο
Ναι, για μενα το λεγα :P
:rofl: ξεμπροστιάστηκα χωρίς λόγο! :P
Jimid να ξες αν σκοπεύεις να κάνεις παρέλαση οι στολές ολες είναι gtp εκτός απο τους Κρητικούς που θα ντυθούν μπάφοι και μινώταυροι και ενός αλλου συλλόγου που θα ντυθεί southpark. Οι φοιτητάμπουρες θα ντυθούν Οιδιποδδας και Ιοκάστη.
έφυγε η Χ, γιαφτό!Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Σε μενα θα γυρισει παλι.
2o χρόνο κ εγώ μακρυά από ξάνθη τέτοια εποχή. καλά ήταν πάντως ...Quote:
Originally Posted by distortionofperception
:touched:
οκ, θα τα πω.
Ο Candiru με τα ποστ του σπέρνει την κατάθλιψη. Βλέποντας πως υπάρχουν άνθρωποι πάνω από 30 που σκέφτονται έτσι, εκφράζουν τις απόψεις τους έτσι, μεγαλώνουν παιδιά-μελλοντικά μπουμπουκάκια της κοινωνίας μας, αποτελούν μέρος του συστήματος και τυγχάνει να ανήκουν σε έναν πολιτικό χώρο που θα όφειλε και θα έπρεπε να είναι διαφορετικός ρε γαμώτο, τέτοιοι άνθρωποι σαν τον Candiru ρε γαμώτο, σε κάνουν να μουρμουρίζεις θλιμμένος το "μόνο σαπίλα.". Δεν του την ξαναλέω, γιατί δεν αξίζει μία και τσάμπα bandwidth χαλάμε απλά έκανα ορισμένες διαπιστώσεις. Αυτά. Ανακάλυψα την Αμερική. Γεια.
Πια ακεφιά ρε? Εγω νιώθω σαν να έχω καταπιεί κουμπιά! Και συν τοις άλλοις, κουβαλούσα και κάτι χαρτικά απο την αποθήκη της εταιρίας και έγινα μεσα στην σκόνη και στις αράχνες, και γουστάρω, και έκανα ένα δεύτερο ξύπνημα και η ζωή είναι ωραία! Η μέρα έξω γαμάει μαμάδες, και η άνοιξη είναι προ των πυλών. Βγείτε για καφέ και βρείτε γκομενάκια και πιάστε τα απο πίσω σηνάμενοι-κουνάμενοι ρυθμικά κοιτόντας μόνιμα πάνω δεξιά.
ενταξει Ρομπερτο, αλλα παλι εχω ακεφιες.
Έλα να σου κάνω γλύκες τότες να γουστάρεις και εσύ :pink:
Κάπου εδώ να ξανατονίσω πόσο αγαπάω τον ναργιλέ στο Περιστέρι.. :pink:
Καλημέρες!! :D
ΣΚΑΤΟΚΑΓΚΟΥΡΑΖ.Quote:
Originally Posted by Deniz
σκατομερα