Printable View
Θέλω σαν διάολος να ξαναρχίσω, αλλά όσο σκέφτομαι τα dungeons με πιάνει κατάθλιψη.
Kaneis apo dw Ragnaros-EU? Exoume kanei ellhnikh guild me kati paidia kai genika psaxnoume kosmo
Nai mono pou ta paixnidia pou aneferes den exoun thn "glyka" pou xei to wow
αν θες γλύκα ψάχνεις σε λάθος μέρος ;)
κοιλια το λοτρο ειναι ψιλοαπατη, σαν ακατεργαστο μου φανηκε....γενικα καμια συγκριση
κανένα δεν είναι "καλύτερο" από το wow απλά μετά από τόσα χρόνια, ας δει κάτι άλλο, χωρίς να χαλάσει δεκάρα ;)
έτσι και αλλιώς σε 1 μήνα θα έχει βαρεθεί :)
δε βαριεσαι σ'ενα μηνα φιλε..ειδικα αν εχεις απο πριν character full..αυτη ειναι η μαλακια:P
ε, τελευταία φορά που το άνοιξα 3-4 φορές έπαιξα
κι εγω...μου δωσανε μια βδομαδα (η κλασικη μαλακια) και εκαψα ολη τη βδομαδα μπροστα απ'το πισι. τωρα ειμαι σε mood να γυρισω απο διακοπες και να βαλω prepaid...με διαλυμενη guild ε:P
χεχ, καλό κουράγιο :)
Πλέον αυτό με τον full χαρακτήρα από πριν δεν ισχύει με την καμία πάντως, 3-4 μήνες να σταματήσεις είσαι στο 0 πάλι.
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι έχει να ισχύσει κάτι διαφορετικό από το MC-BWL.
Ξεκινησα παλι εδω και εναν μηνα, μεσα στην εξεταστικη κιολας και δεν εχω περασει τοσα μαθηματα ποτε στη ζωη μου. Να τι κανει το wow, οι ψυχολογοι λενε μαλακιες.
Κατα τ'αλλα ξενερωσα τη ζωη μου μεχρι να ανεβει τα 5 γαμημενα levels, αλλα τρελαινομαι να πεταω τον δρακο μεσα στο ogrimmar.