Πώς μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς καφεϊνη;;; Ευχαρίστως να κόψω οτιδήποτε, αλλά με τίποτα τον καφέ. Πώς ξυπνάτε το πρωί χωρίς καφέ;
Printable View
Πώς μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς καφεϊνη;;; Ευχαρίστως να κόψω οτιδήποτε, αλλά με τίποτα τον καφέ. Πώς ξυπνάτε το πρωί χωρίς καφέ;
Δε ξυπνάμε :wink: Εκεί είναι το κόλπο...Quote:
Originally Posted by Deggial
Πάντα έβρισκα ψιλο-μαλακία τα περί εξάρτησης από την καφεϊνη...
Και γενικά τα περί εξάρτησης από οτιδήποτε (πέρα από τα ναρκωτικά, από ένα σημείο και μετά).
Δε νομίζω ότι υπάρχει εξάρτηση. Δηλαδή έχω περάσει αρκετές μέρες χωρίς να πιω καφέ και δε μου έκανε εντύπωση. Απλά, αν θες να πιεις κάτι κατά τη διάρκεια της μέρας είναι μάλλον η καλύτερη λύση (ειδικά αν θες να αποφύγεις τα πολλά αναψυκτικά)... Επίσης, ιδιαίτερα τονωτικά αποτελέσματα δεν παρατηρώ. Και μετά από καφέ συνέχεια χασμουριέμαι και, ειδικά, στον ύπνο, επίδραση μηδέν...
Η καλύτερη λύση; Ε, δεν πρέπει να είναι κι ό,τι πιο υγιεινό, με τόσες τοξίνες κ.λπ. Η καλύτερη λύση είναι ένας χυμός ας πούμε, αλλά στην προκειμένη, επειδή ξέρω ότι θα μου έρθει όρεξη για τσιγάρο με τον καφέ, πίνω κόκα, τσάι και πολύ νερό, γιατί πάντα θέλω να έχω κάτι πόσιμο δίπλα.
εγώ δεν το βρίσκω καθόλου μαλακία... αν δεν πιώ καφέ δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτα :?Quote:
Originally Posted by The_Painless
η μόνη φορά που θυμάμαι ότι δεν ήπια ούτε 1 καφέ μέσα σε μια μέρα και ήμουν 100% ok, ήταν όταν είχα κοιμηθεί 15 ώρες σερί πριν κάτι μήνες...
Αυτό που εννοώ είναι: δεν μπορεί, έστω και σε μικρό βαθμό, να είναι και στο μυαλό;
Ναι, δεν έχεις άδικο... Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο υγιεινά πράγματα από το καφέ.. Το καλύτερη το εννοούσα περισσότερο ως η πιο λογική, η ευκολότερη ίσως και όχι από πλευρά ποιότητας. Αναψυκτικά είναι επίσης ψιλοχάλια σε αυτό το τομέα... Χυμοί αξίζουν αλλά δυστυχώς, έχω τη μανία να τους πίνω αμέσως και να μην μένει συνέχεια δίπλα όπως ο καφές. Το τσάι που κάνει παρόμοια δουλειά με το καφέ ποτέ δε μου πολυάρεσε... Τελικά νερό uber alles.Quote:
:lol:Quote:
Originally Posted by psychotron
Υγεία αλλά υγιεινός :p
to avatar mou k to sign ta spazoune naoumenes
σίγουρα η εξάρτηση είναι κυρίως στο μυαλό :wink:Quote:
Και το μάτι της κουζίνας σου σε λίγο επίσης :p
[quote=Raven Lord]σίγουρα η εξάρτηση είναι κυρίως στο μυαλό :wink:[/quote:2oidpgqu]Quote:
Originally Posted by "The_Painless":2oidpgqu
Και στο χέρι δυστυχώς... :p
kafeini?
einai adynaton stin Ellada na min pineis kathe mera kafe an vgaineis me filous i gnwstous
o psychotron ekane prospatheies na me ethisei sti mpyra, alla den ta katafere (de ftaiei o psych, i amstel ftaiei mouaxa)