αν δεν ειναι αθηναίζος οκ ας το δει σαν τουριστικο αξιοθέατο. Για εμάς είναι σαν την Ακρόπολη. Το βλέπουμε απ έξω και δεν μπαίνουμε ποτέ μεσα.
(που ειναι αυτο το ζοναρς;)
Printable View
Αθηναίος είναι και με κάποια οικονομική άνεση. Πιστεύω όμως πως ούτε αυτός δεν άντεξε τέτοια κοροϊδία. Εντάξει, το θέμα είναι τα λεφτά, τα λυπάσαι, αλλά το χειρότερο είναι πως αισθάνεσαι βλάκας που πληρώνεις τόσα χρήματα για έναν καφέ.
εντάξει πολύς κόσμος την έχει πατήσει με το ζόναρς, αλλά δεν βλέπω που είναι η κοροιδία. λίγο ή πολύ, όλοι έχουμε ακούσει τι εστί ζόναρς...
Που να πάει να φάει και στον Διόνυσο απέναντι από την Ακρόπολη δλδ.
Γενικά ρε λατρεία το θέμα είναι πάντα η συνάρτηση του "τι" του "που" και του "πως".
Να μου έλεγες π.χ που σε καντίνες σε νοσοκομεία δίνουν τον εσπρέσσο 2,5 ευρό να πω ναι, την τυρόπιτα 3 και δεν έχουν τοστ ζαμπόν τυρί γιατί είναι σε διατίμηση , αλλά μόνο με γαλοπούλα 3,5 ευρό να πάμε να το σπάσουμε , αλλά έπιασες τοτέμ για την "αριστοκρατική" Αθήνα.
Κοίτα και εγώ πιστεύω οτι σε τέτοιες περιπτώσεις κακώς, κάκιστα πάμε και τα σκάμε, εμείς φταίμε που κάνουμε μάγκα τον κάθε ένα που έχει ένα μπαράκι και θέλει να κονομάει της Παναγιάς τα μάτια (άντε μωρή αρειανάρα γιούζερ). Ο φιλαράκος μου εδώ πιάστηκε κώτσος όπως και εγώ που το προηγούμενο σ/κ είπα την παρέα μου "καθίστε όπου να 'ναι μωρέ" και πήγαν στο mojo στη Αριστοτέλους και πλήρωσα 4,5 για έναν νες.
Απλά δεν πίστευα οτι η ξεφτίλα κάποιων θα έφτανε στο σημείο να χρεώνουν 7+ ευρώ για έναν καφέ.
xronia polla se moonspelheimides fixxerhdes kai opoious allous gianhdes exei to forum ths kardias mas
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες !!! οτι επιθυμειτε!
Σπεσιαλ χρονια πολλα στους 2 ΕΜΕΤΟΥΣ JnB κ Fixxxer :puke: :puke: :puke: :puke: :touched: :touched: :touched: :touched: :dfinger: :dfinger:
Ό,τι καλύτερο για όλους τους Γιάννηδες! Να προσθέσω το πατρινό λόμπι Ghoul avec R'n'R. Κανονίστε τπτ για βράδυ! :D:D
Ό,τι είπανε οι αποπάνωνε.
Με υγεία και χαρά =)
Χρόνια πολλά σε όσους είπατε :pink: