Σκάσε πια ρε εμετέ.
Printable View
Σκάσε πια ρε εμετέ.
Πρωτη φορα παντως μετα απο 15 χρονια αναπολησα να μουνα στο λυκειο και στην παρελαση. ΘΑ θελα να μουτζωσω και γω
Ξαφνικά μου 'ρθε και μένα μια αναπόληση και σου πάτησα μια.
μουφα ειναι η ταινια
μπαδεγουεη ειμαν επροχτες σε ενα παρτυ-κρεατος, εορταζε ενας φιλος, και ειχαμε εναν μεγαλοαγροτη
μας ελεγε λοιπον τις πουστιες που καναν οι βρωμολαρισαιοι (η ντροπη της επαρχιας)
στα σιλο με τα βαμβακια οι ελεεινοι ειχαν φκιασει υπογεια φρεατια...φορτωνε το φορτηγο κι αυτο (το βαμπακ')εφευγε και κατελληγε σε αλλο φορτηγο το οποιο το ξαναφορτωνε στο σιλο
γαμω τα καγιεν σας γιαλατζι βλαχοι
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_...10/2011_409598Quote:
Εργασία στο εξωτερικό αναζητούν οι Ελληνες
Πάνω από 12.500 βιογραφικά μόνο τον Σεπτέμβριο κατατέθηκαν στην ευρωπαϊκή πύλη Εuropass, ενώ ο συνολικός αριθμός για το 2011 ξεπερνά τα 67.500.
[...]
Σύμφωνα με την απάντηση του Europass, στον Έλληνα ευρωβουλευτή κ. Γιώργο Παπανικολάου τον προηγούμενο μήνα συμπληρώθηκαν περισσότερα από 12.500 βιογραφικά σημειώματα -όταν ο μέσος όρος όλων των προηγούμενων μηνών δεν ξεπερνά τις 7.000. Αξίζει, εξάλλου, να σημειωθεί πως στο σύνολο του 2010 είχαν συμπληρωθεί 46.399 βιογραφικά σημειώματα (αριθμός που αποτελούσε ρεκόρ) ενώ μόνο στους εννέα μήνες του 2011 ο αριθμός αυτός ανέρχεται στα 67.633 σημειώματα.
Έτσι κάνουμε εμείς τα ταυράκια.
δεν εχει να κανει με τις περιοχες ρε κανιβλακα...με τα στρεματα εχει να κανει
τουτεστιν αλλο ο μπαρμπας με το καρο και το ΜΠΛΑΡΙ κι αλλο ο νεαρος με το 17χιλιαδεςκυβικατραχτερι και τα 600 χιλιαδες στρεματα βαμβαξ
τις μανουρες και τις πουστιες τις καναν οι μεγαλοι....με τους γεωπονουσ στα ΤΟΕΒ παραδιπλα
αυτα βλεπεται εσεις οι αστοκανιβαλοι και μας βγαλατε ολους καγιενακιδες...κι εμεις στραγγιζουμε τα σκατα μας...
αι σιχτηρ
εντιτ...
και ολο αυτο εγινε απο ΠΑΣΟΚοσκυλα...μουνια της λασπης κουτοπονηροι
τετοια αναλογα καμναν κι εδω...εδω ο αλλος απαλοτροιωσε παραδες απο υδρευτικα, εναμιση μυριο ευρα και απλα την εκανε απο τον δημμο
τον κυνηγουσαν λεει για φυλακες...παπαρια...μετα απο λιγο καιρο τον ειδα στον δημο
Ναι οκ, προφανώς η πουστιά πάει ανάλογα με τη γη, οσο πιο πολύ γη έχεις τοσο περισσότερες πιθανότητες να κάνεις πουστιά. Αλλα αντίστοιχα δεν είναι εντελώς αθώοι και οι μικροί αγρότες, τουλάχιστον προσωπικά μου έχουν πεί υπέροχες ιστορίες για επιδοτήσεις απο ΕΕ και μαλιστα ορισμένοι μου τις λέγανε και με καμάρι, σε στυλ κοιτα τι κανω εγώ το τσακάλι της παλαιοχωρας και τα τρώω απο τους Γαλλους.
τι με νοιαζει ρε το τυχαιο παραδειγμα σου?
εγω εχω εναν ολοκληρο νομο να ειναι στα ορια του εξεφτελισμου...οι παλαιοι λενε για σκηνικα κατοχης
και υποτιθεται οτι εμεις οι της επαρχιας θα ειμασταν στον αφρο σε σχεση με τα αστικα κεντρα....
στα παπαρια μου οι γνωσεις σου περι οικονομιας και στα παπαρια μου οι παπαριες περι επαναστασις...εδω υπαρχει θεμα σοβαρο
εγω εχω 150 ευρα για να βγαλω εναν μηνα...στον μηνα μεσα ειναι και τα ευρα μιας νοσοκομας (700) εμενα με λες πως την βγαζω?
τον τσουτσεκισμο ρε φιλε δεν τον μπορω...οκ οταν ειμαν μικρος ειχε πλακα...τωρα ΟΧΙ