on topic
Σήμερα ημέρα της γυναίκας και συζητάω ότι χθες (παραμονή) μου είπαν ότι μοιάζω με ένα τραβέλι FML =P
Printable View
on topic
Σήμερα ημέρα της γυναίκας και συζητάω ότι χθες (παραμονή) μου είπαν ότι μοιάζω με ένα τραβέλι FML =P
δεν ειναι τοσο fml αλλα δεν γαμιεται μιας και το φερε η κουβεντα.... ημουνα χτες στην σταση του λεοφωρειου (να σημειωσω οτι εχω μακρια μαλλια) και ηρθε μια γιαγια απο πισω μ με σκουντηξε και μ λεει συγνωμη κοπελα μ αλλα ξερεις αν το ταδε λεοφωρειο πηγαινει περιστερι?....
ε καλα δεν εισαι αναγκασμενος να ξερεις ολα τα δρομολογια..
πούστηδες της vodafone....εξόφλησα το σεπτέμβρη τον λογαριασμό έφυγα απο την εταιρεία και σήμερα μου έστειλαν ότι χρωσταω 18,50 ευρώ σε τόκους! το γράφει λέει το συμβόλαιο μου..αντε να το βρεις να το διαπιστώσεις μετά απο 7 ίσως και βάλε χρόνια..
Ας το πάνε δικαστικά, μην πληρώνεις.
Γιατί δεν τους γράφεις στ'αρχίδια σου?
Μου έκαναν το ίδιο όταν άλλαξα provider (από Vodafone σε Cosmote) και τους αγνοούσα επιδεικτικά, μέχρι που με πήρε δικηγόρος τους 2-3 φορές και επέμενε να μου δώσει λογαριασμό τραπέζης να τα καταθέσω. Κάθε φορά, γεμάτος ενδιαφέρον και κατανόηση, "σημείωνα" τον αριθμό και απαντούσα καταφατικά στα πάντα. Μετά από λίγο καιρό σταμάτησαν.
καλά παίζουν τρόμπα όλη την ώρα στη βονταφον...ενώ μου παν ετσι απο το τηλ, πηγα στο καταστημα και μου κανει αυτη , "οχι δεν ειναι να τα πληρωσεις ειναι τα έξοδα του δικηγόρου της βονταφον.." νοημα κανένα..αν μου στείλουν πάλι τίποτα περίεργο θα παω να ζητήσω βεβαίωση εξόφλησης [δεν υπήρχε περίπτωση να πλήρωνα τα κερατιάτικα της βόνταφον, το πρηξίδι δεν αντέχω]
πετυχα εξω απο το σπιτι τον αδερφο μου με μια πιτσιρικα και της κανω "γεια" και μου κανει "γεια ΣΑΣ" . φμλ
κι εμενα μου εχει βγει απο αμηχανια και μονο να πω "γεια σας" σε ατομο νεαρης ηλικιας. ποσο μαλλον αν η τυπισσα ηταν σε φαση ψησιματος με τον αδερφο σου
Roswell, ο χρηστης που το καταλαβε
ε τουλαχιστον εχεις δουλεια
στην περιπτωση του αποπανω μιλαμε με ανεση για τον πιο θλιβερο χρηστη που εχει περασει ποτε απο το φορουμ, ετσι;
μπαααα ξεχνας DM
οντόπικ που να δείτε εμένα ρε σεις που είμαι και κάμπριο, τα κύριε και "τι θα πάρει ο κύ(π)ριος" πάνε σύννεφο... Καλά που χω αφήσει το σκουλαρίκι κρίκο του ΓΕ ΓΕ και ρίχνω κανα χρόνο.