makeleio
Printable View
makeleio
Τι να πω, απο τη μια ειχαμε τη Συριζαια να λεει ε κοιτα παιδια, νταξει μαζι σας, παρτε τα Αηο Αηα, αλλα κοψτε τους βιασμους και τις επιδρομες ε, πλεον ειμαστε αθρωποι. Κι απο την αλλη εχεις τους αλλους να λενε νταξει εμεις απλα θελουμε τα νησια μας, και οκ δικε μου, ειναι μεν our way of life, αλλα θα τα κοψουμε ολα αυτα, πλεον θα ειμαστε μετροσεξουαλ πολιτικαλι κορεκτ τζεντερ νουτραλ και ολοι καλα. Και για αυτη τη συμφωνια χρειαστηκε να ανταλλαξουν ακριβως τα ιδια λογια (σε νοημα) καμια 10αρια φορες. Σε φαση "σιγουρα ομως?" "ε ναι ρε φιλε" "σιγουρα σιγουρα??" "ε τωρα αμα σου λεω".
θες να μου πεις σε τι επηρεάζει το μπατζετ έναν κακογραμμένο διάλογο ? ή ακόμα χειρότερα σε μια σειρά που από την αρχή ξέρουμε ότι το μεγάλο της χαρτί είναι οι δολοπλοκίες και ότι ουσιαστικά βλέπεις μια πολιτική σειρά σε φανταζι σεταπ πρέπει να βαριούνται να γράψουν κάτι τέτοιο?
Το τραγικό ας πούμε γκραφιτι ήταν θέμα μπάτζετ?
H πειρατινα με εκανε να πεσω στα διχτυα της με εκεινο το πλανο (φωτο σαμπρελα). Το επεισοδιο διελυσε.
να πούμε και άλλα καλά τώρα που γυρνάει.
Οι ηθοποιοί αλλά και οι σεναριογράφοι όταν έχουν να σιάξουν έναν κακό το κάνουν πολύ καλά ... νομίζω ραμσι και τσοφρι κατάφεραν να δημιουργήσουν ακριβώς το συναίσθημα αηδίας και μίσους στις φάτσες τους
ΟΣΟ ΜΕΡΑΚΛΗΣ κι αν είσαι, οφείλεις στην αντρική τιμή σου να μην σου τον δει καν η Asha/Yara. Και μιας συνδέεται:
Spoiler
Το δα και γω χτες αλλαSpoiler
Τι λες ρε φίλε;
Spoiler
Για να καταλάβω, τώρα μας λες ότι οι διάλογοι και στο χθεσινό επεισόδιο ήταν μάπα, κάτι δλδ που ουσιαστικά δεν άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα, άρα εμμέσως παραδέχεσαι, ενάντια στα επιχειρήματά σου τόσες βδομάδες τώρα, ότι και όλα τα προηγούμενα επεισόδια ήταν μάπα γιατί είχαν χάλια διαλόγους; Οπότε τι φάση; Κόντρα για την κόντρα;
σε κάθε επεισόδιο τα ίδια... :roll:
πεθαίνω https://streamable.com/pfnz
Spoiler