Ruthless, εαν οντως εχεις ορεξη ξεκινησε να παιζεις με distributions σαν αυτή και αφου δεις τι γινεται παρε πρωτα Slackware και μετα Bsd για να κανεις compile τα παντα απο την αρχη οπως θες εσυ.
Και ξεχνα το gui.
Printable View
Ruthless, εαν οντως εχεις ορεξη ξεκινησε να παιζεις με distributions σαν αυτή και αφου δεις τι γινεται παρε πρωτα Slackware και μετα Bsd για να κανεις compile τα παντα απο την αρχη οπως θες εσυ.
Και ξεχνα το gui.
thnx phantom. προτιμω κλασικουρα. αν πεσει στα χερια μου θα το τιμησω.
A νάις, νόμιζα πως γινόταν μόνο από Α σε Β. Πάντως οκ, διαβάζω σχετικά καλά λόγια για το Thomson από την άποψη ότι χρησιμοποιεί τα Alcatel SpeedTouch chipsets που τα λατρεύει και ο Μιτς. Θα δοκιμάσω πρώτα αυτό και αν δεν πάει καλά τότε το 9108 πινκζ πάει για φλασάρισμα.
αυτό λέω ρε. βέβαια σε κάτι φάσεις βλέπω ότι χώνει τα μισά κτίρια της πόλης και συνολικά μερικά χιλιάρικα οχήματα / άτομα και το παίρνω πίσω.
θυμαται κανεις ενα ονλαιν παιχνιδακι αντβεντσουρ που ειχε μπει και εδω παλιοτερα που επρεπε να παρεις τις σωστες αποφασεις για να το φτασεις στο τελος?(ξεκινουσε το ενα σεναριο με ενα ζευγαρι σε ενα αμαξι)
Δεν το ξέρω, αλλά μου θύμισες το Facade. Αν δεν το ξέρεις κατέβασέ το, είναι ενδιαφέρον.
xmmm..tha tsekaristei 8-)
τελικα βρηκα τι παιχνιδι χρειαζομαι. worms. τελος.
To rapget την τελευταία βδομάδα χωρίς να έχω αλλάξει καμία ρύθμιση δεν κατεβάζει τίποτα. Τα links γίνονται κίτρινα όλη την ώρα χωρίς να ξεκινάει το download. Δεν έχω αλλάξει passes, τα links δεν είναι νεκρά και δεν έχω φτάσει το όριο ορ σθ. Ξέρει κανείς αν είναι γενικό το πρόβλημα; Δοκίμασα delete και ξανά download το πρόγραμμα αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Αν δεν ξέρετε προτείνετε τουλάχιστον κάποιο άλλο καλό download manager για rs
ο καλυτερος d-manager για rs(και γενικοτερα) ειναι ο idm
edit:διαβασα βιαστικα το ποστ...γιαυτο που ψαχνεις δεν γνωριζω(κλωνο rapget)
τερμάτισα το contra 4 στο ds (στο νόρμαλ ε). προσκυνήστε με:maikl:
αντε και το σαντινιστας τωρα!