αυτά ειναι! καλα κουράγια! :D :D :D
Cathedral :rofl: :rofl: :rofl: κοίτα μη γίνουν YOB :P
Printable View
αυτά ειναι! καλα κουράγια! :D :D :D
Cathedral :rofl: :rofl: :rofl: κοίτα μη γίνουν YOB :P
paw na doulepsw..
den 8elw.. 8elw na katsw na sxediasw kana tshirt..
gamw to, exei minei na valw tirantes se ena foremataki mono gia na teliosw ke den mporw na katsw.
ouf...
paw na mazepsw ta ifasmata :/
poios 3erei na ftiaxnei tirantes na er8ei na tis valei, plz? :(
ψητά μανιτάρια σε ξυλάκι με οικολογική μουστάρδα και ρίγανη γαμάνε στεγνά κάθε τσικνισμένη ζωική πρωτεϊνη φίλοςQuote:
Originally Posted by distortionofperception
Σουβλάκια και καφές για πρωινό λέμε.. μέτσαλ.. :dfinger:
γαμεί η άνοιξη και τα 20άρια της :disco: :happyjump:
τρέξιμο σήμερα το πρωϊ μετά από...αιώνες
κ μέσα στα δέντρα κ τα χώματα στο μπαρουτάδικο στην αιγαλεάρα...μιλάμε για μέταλ καταστάσεις,απο αυριο με μ πι θρι πλέιερ
Μπορει να ειναι Παρασκευη και να εχει ομορφο καιρο, αλλα σημερα η ψυχολογια ειναι στο ναδιρ. Παω να ακουσω Front Line Assembly να ερθω στα ισα μου. Γραφω στις 18 και για μια ακομα φορα δεν διαβασα οσο επρεπε.
γαμω το χριστο και την παναγια οποιουδηποτε αυτη τη στιγμη ειναι σε ακτινα 5 μετρων. γαμω τις δουλειες γραφειου και ολο τον πλανητη θα τα σπασω ολα το χριστοοοοοο...... :bang: :gun:
μΈΤΑΛ! Εγώ μόλις πληρώθηκα. Ιρρελίτζιους, Μπαρουτάδικα μένεις? Έχω ένα φιλαράκι που μένει εκεί.
malakia paixtike den mporw na vgw apo to spiti.
To gamimeno to molybi exei meinei sto mati kai den vgainei me tpt.pou na vgw etsi eksw...
Exasa kai to mathima twn italikwn. :|
ti molivi evales re tribe ke den vgenei?
FaberCastell ?
haha kserw kai egw h aderfh mou to evale kai exei meinei gyrw gyrw apo to mati
i aderfi sou den exei 3evaftiko?
'i me ton palio kalo agapimeno -alla tsouzei- sapouni ke nero.
:)
ths exei teleiwsei to ksevaftiko.gi'ayto menw spiti kalytera den fun tou tsouksimatos :twisted:
Εγω θα βγαινα παντως. :twisted: