8a me klaseis mia mantra :)Quote:
Originally Posted by Candiru
Printable View
8a me klaseis mia mantra :)Quote:
Originally Posted by Candiru
Το τσικνίσαμε μου φαίνεται χτές. Όλοι ψώφιοι είναι.
ετσι φαινεται
επισης για τηρησουμε τα εθιμα
παρασκευη
!!!!!
Τι να τσικνήσουμε ρε Μήτσε... Σήμερα δίνω 2 μαθήματα και αύριο άλλο ένα... Εχω βουρκώσει εδω.. Φοιτητάμπουρες
Καλά μην νομίζεις. Και εγώ ράμματα έβγαζα χτες :P
Σοβαρά? Πότε θα ξενοιάσεις απο αυτό το πράμα?
Με το ένα δόντι τελείωσα, έβγαλα και τα ράμματα χτες. Την επόμενη Παρασκευή θα πάω να βγάλω και το άλλο (άλλωστε είναι Καθαρά Δευτέρα μετά και έχω χρόνο να αράξω). Ναρκωτικά πάλι, γαμωωωωωω :D
Δηλαδή παίζουν σουπίτσες και γύρω γύρω όλοι σαβουριάζαν κοψίδια για γερά δοντια. (ελπίζω να μη σε πατάω εκεί που πονάς) αλλά πως αντεξες? :D
εγώ θα τσικνήσω αυτές τις μέρες μια και χθες, λόγω μεγάλης ζήτησης, όλη τη σαβούρα και την σκατά εξυπηρέτηση θα έτρωγα στη μάπα 8)
μπα πώς κι ετσι? Πώς και δε πήγες σε κανα δείπνο με λαχανικά και μακαρονάδες σαν κι αυτα που καναν στην Αθήνα? :P :P
εδώ δεν έγινε τίποτα τέτοιο, αλλά ψήνομαι για τσίκνισμα με μανιτάρια, σόγια και φαλάφελQuote:
Originally Posted by distortionofperception
Μπά, δεν έχω πρόβλημα. Πρώτον δεν είμαι φαν του κρέατος, και δεύτερον με τον δακτύλιο, δεν μπορώ να σαβουριάζω και πολλά πολλά. Ηρεμία γενικά χτες, φιλέτο χοιρινό και φυσικό πουρέ (απο βρασμένες πατάτες κιέτσι).Quote:
Originally Posted by distortionofperception
ε ναι μια τέτοια μαλακία εγινε εκεί, είδα μια αφίσα στο ιντυ που λεγε να σπασουμε το κατεστημενο της τσικνοπέμπτης με ψητα μανιταρια και μακαρόνια.... Πιο εύκολα σπάει το κατεστημένο της Ξανθιάς με τα μεγάλα βυζόμπαλα παρα του ψητου λιπαρώδους πρωτεινούχου πεθαμένου φαγητου
αλήθεια ο δακτύλιος τι λέει? πάει καλα? φαντάζομαι εχασες μπόλικα. ΖηλεύωQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Καλά είναι απλά έχω φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο έχει σταθεροποιηθεί ο μεταβολισμός και χάνω πιο αργά και απο τους Cathedral. Τέλη Απριλίου θα ξαναπάω στον γιατρό να με δεί και να μου πεί τι κάνουμε. Σύνολο 35 κιλά έχω χάσει (απο πέρισυ τον Μάρτη ουσιαστικά).