Quote:
Originally Posted by fandango
Printable View
Quote:
Originally Posted by fandango
exoun kanei katalipsei sto saloni i aderfi mou ke dio files tis.. i mia ine to klasiko plousiokoritso pou 8elw na tis xtipisw to kefali me dinami sto patoma... telos pantwn.. autes oi treis pou tin vriskoun na milane apistefta dinata, exoun mazeftei ke vlepoun poios 8a paei stin eurovision.
ke oi treis maries
ke oi treis par8enes
:shock:
poios psinete na tis 8isiasoume pou8ena?
post pixplzthnx αν και για να ειναι παρθενες θα ειναι τπτ μπαζουκλες. εκτος και αν ειναι 14-15 χρονων.
mpa kamia sxesi me mpaza.. apla ine perierges..
foto den pezoun....
ektos ki an 8elete na vrw argo ke epodino 8anato
den 8ete, e?!?!?! :D
τι εννοεις περιεργες? παρθενιπιπιτσες που περιμενουν τον ιπποτη με το αλογο?
lool eimai kommatia k exw liwsei me suzhthsh freak k lafykilla. sunexiste etsi!
liwnw :rofl:Quote:
Originally Posted by freak brother
i mia perimenei ton ipoti me to akrivo ama3i ke tin plousia katagogiQuote:
Originally Posted by freak brother
i alli den exw katalavei
i triti den nio8ei kala me to soma tis ke tous antres genikotera.
molis gyrisa spiti apo tis 7mish to prwi. Meta th douleia phga se ena filaraki mou pou mageirepse ena diasthmiko pragma pou h kathe tou koutalia eixe to ligotero 5500 thermides kai meta stripsame mia sokolata 40 ekatostwn. H douleia paei special, 5 mhnes afou exw gyrisei ellada noikiazw, pira amaksi, pira ena swro malakies pou tis eixa axti tosa xronia kai skane pou kai pou faseis san thn parapanw kai den to metanionw katholou pou den emeina agglia. H zwh inorea :!:
ti douleia?
Αγόρασα σήμερα μαύρο κουστούμι με πουκάμισο μαυρό με μαύρη ρίγα ανάγλυφη μέσα (με μανικετόκουμπα) για βραδυνή έξοδο την παρασκευή σε χορό της εταιρίας. Σε μαγαζί που παίζει οριενταλ στου Ψυρρη. Έρε πλάκες.
@ Tribe: Ντίλερ :!:
kOstoumi!Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
auto h8ela na rwthsw keigw. pws einai to "swsto"?!??! kante poll!
Συγνώμη, έχεις δίκιο, κοστούμι. :P