Αν το δαγκώσεις πάντως, να είσαι σίγουρος ότι θα πάψει να κάνει και πολλά. Βασικά, θέλεις κανένα τίπ για να μπορεί να επιβιώσει το σπίτι σου?
Printable View
Αν το δαγκώσεις πάντως, να είσαι σίγουρος ότι θα πάψει να κάνει και πολλά. Βασικά, θέλεις κανένα τίπ για να μπορεί να επιβιώσει το σπίτι σου?
φατου την γκομενα!!!
γουμπρμπρμπρ αμέ.το μονο μέτρο ως τώρα είναι οτι το πάτωμα έχει μονο τα παιχνίδια του.παπούτσια και οτιδήποτε άλλο ειναι οφ λιμιτζ.τώρα όμως χαμπάριασε οτι και τα έπιπλα τρώγονται!
που να δεις οταν θα αρχισει και να τα γαμαει ολα! :lol:
Προσωπικά, του έκανα δώρο έναν παλίο καναπέ, μεγάλο με πολύ πράμα για να έχει να μαδάει και τον έκανε "σπιτάκι"-playground. Έχει άπλα μέσα στο σαλόνι για να μπορεί να τρέχει, και ναι, τα παπούτσια-κάλτσες, ότι γενικά χωράει στο στόμα του, μακρυά. Μην μπείς στον κόπο να του πάρεις chew-toy μέσα σε μερικά λεπτά έχει πεθάνει. Κατά την γνώμη μου, αν έχεις κάνα παλιό ζευγάρι άρβυλα δερμάτινα ή martins ή γκέττα ή Wermachtt δώστου τα να πάνε στην ευχή. Παντόφλες μην τολμίσεις να του δώσεις να φάει. Αν σου κάνει ζημιές, πάρε εφημερίδα και χτύπα την δίπλα του στο πάτωμα (όχι πάνω του) και να του δείχνεις αυτό που έκανε (π.χ. τα κάτουρα του) και να ακούγεσαι θυμωμένος. Δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις, δεν καταλαβαίνει απο ένταση φωνής. Νομίζει ότι είναι ενθουσιασμός.
Να ξέρεις ότι κυνηγάει τα μπατζάκια. Και τα σκίζει. Είτε έιναι σε τζήν είτε σε φόρμα. Να προσέχεις τις γωνίες. Μπορεί να σου φάει ακόμη και τις πόρτες. Εμένα το έκανε.
Θυλικό ή αρσενικό? Αν είναι θυλικό, θα είναι πολύ πιο πειθήνιο. Γεγονός. Τα αρσενικά είναι σαν εμάς, βλαμένα για μια ζωή.
Αν κατουραει μεσα, του τριβεις τη μουρη στο κατουρο του, δεν νομιζω να ενθουσιαστει, εκτος κι αν πηρες κινκυ σκυλο.
Η κατασταση βελτιωνεται με τον καιρο, μεγαλωνοντας ψιλοσοβαρευουν, εφοσον οταν μαλακιζονται μικρα, τους φερεσαι λιγο αποστασιοποιημενα-ακριβως οπως ειπε ο γουμπουρουμπου γιατι με φωνες ενθουσιαζονται-και τους μαθεις καποια ορια.
Επισης μπορεις να εφαρμοσεις το stick and the carrot. Οι καλες πραξεις ανταμοιβονται, οι κακες αντιμετωπιζονται με αποσταση.
Α! Επίσης λουράκι απο μικρό. Αν το αφήσεις λάσκα απο νωρίς τόσο πιο δύσκολα θα το δεχτεί. Κάνει σαν κακομαθημένο παιδί μετά, και πρέπει να το έχεις δεμένο για αρκετές ώρες την μέρα μέχρι να συνηθήσει (όσο άσχημο και αν ακούγεται) Να ξέρεις όμως ότι μέχρι να φτάσει 1 χρόνου, θα αλλάξεις 2-3 λουράκια. Μεγαλώνουν σαν διάλολοι. Εκτός αν έχεις κανίς νάνο ξέρω γω.
είναι αρσενικός και ολίγον τι νταμάρι.μεχρι στιγμης πάντως είναι μεγάλος τζέντλεμανζ.δαγκώνει μόνο τα παιχνίδια του κοινώς κάλτσες μου,σκοινί και ένα μπαλάκι που κάνει το γνωστό "ζνιούτς".κατουρήματα και σχετικά μόνο στις εφημερίδες και έξω και στον πρώτο τραμπουκισμό το καταλαβαίνει και ησυχάζει.τσάκαλος φαίνεται να είναι και ούτε γκρινιάζει ούτε τίποτα τέτοιο σπασαρχίδικο.είναι λίγο έπος πάντως η όλη κατάσταση.
και μόλις άρχισε να τρώει σταθερά όλες τις γωνίες!!
to pedi mou tis teleftees meres apofasise pos den 8elei na ka8ete sto grafio alla stin karekla mou. etsi epi mia vdomada ka8e fora pou sikonome erxotan ke ka8otan... kala os edw..
edw ke dio meres exei vrei ena neo pexnidi, omws.
erxete stin mpalkonoporta kanei pos 8elei na vgei, paw na tis ani3w ke pigenei ke ka8ete stin karekla kitontas me ena ifos "xa! egw ekatsa!" :lol:
Εσυ εχεις γατα, την εχεις κατσει. 8)
exw ke dio skilia, mi to 3exname ;p
ax.. avrio 8a paw na dw ta xrisoulia mou ke exw na ta dw kero :D :D
Παρολο που τα συμπαθω εξισου, στο σπιτιμ δεν τα βαζω. Εχομε την καρακαμπιλα γι'αυτο.
Τοσα ζωντανα στο σπιτι, δεν σου δημιουργουν θεμα καθαριοτητας?Ποτε προλαβαινεις να τα φροντιζεις? Μενω αλαλου.
ena zontano exw sto spiti.. sin tin aderfi mou.. sin tous filous mou.
sinolo: para polla zontana.
i ka8ariotita mia xara ginete...
an itan sto xeri mou [ke oxi se auto tis loukritias] 8a ixa standar ke ta skilia mou edw ke oxi sto e3oxiko... alla ti na kanoume... mas kavalise auto to pedi!
οκ, καπως συμμαζευτηκε το πραγμα στο κεφαλιμ. τα παιδια πηραν διαζυγιο μεταξυ των. :P
Ένας σκύλος σκέφτεται:
"αυτός ο άνθρωπος όλη τη μέρα με φροντίζει, μου δίνει φαγητό, νερό, με πλένει, παίζει μαζί μου..λογικά θα είναι θεός".
Μια γάτα σκέφτεται:
"αυτός ο άνθρωπος όλη τη μέρα με φροντίζει, μου δίνει φαγητό, νερό, με πλένει, παίζει μαζί μου...λογικά θα είμαι θεά".
Καλημέρες :P