Πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ενθουσιάζονται με τέτοιες χαζομαρίτσες.
Printable View
Πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ενθουσιάζονται με τέτοιες χαζομαρίτσες.
Με λενε καντιρο και χαζοχαιρομαι που μια γιαγια τρωει στα Goody's.
Είναι οι ίδιοι που στέλνουν spam messages με πρίγκηπες στη Νιγηρία και κλείνει το μσν παιδιά, ελάτε στείλτε προλαβαίνουμε. Είναι αυτοί που στέλνουν συνέχεια youtube links στα myspace bulletins. Είναι αυτοί που ψάχνουν ήχο κλήσης στο κινητό. Είναι αυτοί που λύνουν σταυρόλεξα. Αυτοί που παίζουν sudoku. Είναι εκείνοι που όταν θα τους συναντήσεις έξω, θα σου δείξουν ένα βιντεάκι στο κινητό οπωσδήποτε. Είναι αυτοί που στο μσν βάζουν τη φάτσα τους. Είναι αυτοί που έχουν τον τέλειο γάμο. Είναι αυτοί που έκαναν beat την περιγραφή του euro 2004, είναι αυτοί που βάφουν τα μαλλιά τους. Είναι αυτοί που στολίζουν δέντρο τις γιορτές. Είναι αυτοί που αλλάζουν wallpapers συχνά. Είναι ετούτοι που σου λένε ιστορίες που αρχίζουν με "ένας φίλος μου...". Είναι οι άλλοι, που αρχίζουν ιστορίες με "καλά, άκου να σου πω τι έπαθα εγώ..", είναι και αυτοί που το έπαθαν. Είναι αυτοί που κάνουν skate στις πλατείες, αυτοί που ονειρεύονται ένα φιλί στη Μομπάσα, αυτοί που δεν ξεχνούν, είναι αυτοί που ακούνε Tool, αυτοί που θα ρθουν, αυτός με το στραβό βούτυρο που βλέπει τηλεόραση με τη μάνα του, αυτοί που λένε facts για Μάκη, Θέμο, τσακ Νόρρις, Φερρέρ, και όποιον άλλο, είναι Μάκης, ο Θέμος, ο τσακ Νόρρις και ο Φερρές ο ίδιος, είναι αυτοί που ακούνε Melvis xauxhadjahosas loooooll!!!!, είναι αυτοί που ποστάρουν desktops στο ER, είμαι και γω, είσαι και συ, έλα να φύγουμε μαζί!!~~ :')Quote:
Originally Posted by Deggial
σε τι αναφέρεστε και μπλέξατε και το όνομά μου; στο κόλπο με τους αριθμούς; καλό δεν ήταν;
Επικό.
Και σε πείραξε το κείμενο στο ανέκδοτα thread;Quote:
Originally Posted by carheart
"Ο Αντώνης Καπερώνης απο το πολύ φαΐ,
φούσκωσε-έσκασε η κοιλιά του
κι έμεινέ χωρί βρακί.
Κι ενα δάκρυ αργοκυλάει απ'τα μάτια του καυτό
ενώ δίπλα του κυλάει, λειώνει ένα πάγωτο...."
Αν θυμηθεί κανείς απο που είναι αυτό, τότε είναι μεγάλος μάστορας.
"Γιατίιιιιιιι!"
Παραμυθάς ή κάπως έτσι δεν ήταν;
eplena ta piata ke espase ena potiri enw tou ekana fisting me to sfougaraki... giomisa kopsimata va8ia ke ligotero va8ia ke afisa ke to plisimo stin mesi...
ke anarotieme...
na kanw minisi stin IKEA ;i apla na paw na tous valw kana gkazaki na porevonte?
Περαστικα μικρη σφαγμενη, προσεχουμε στο φιστινγκ με ποτηρια.
Χτυπημα στην ετοιματζα τωρα! Μπουρλοτο!
Quote:
Originally Posted by carheart
me prosvales twra omws
Μαλλον δεν το χες συναρμολογησει καλα!Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
:cold:
Μου τρώει ένα κουτάβι το σπίτι.
Φάτου κι εσύ το δικό του.
δύσκολο,το σπιτι του μέχρι στιγμής είναι μια πετσέτα στο σπίτι μου