1. Μακραν
2. uncharted 4 ,witcher 3
Printable View
Free το Mass Effect 2 στο Origin σήμερα. :)
Λοιπόν, ζητάω απεγνωσμένος βοήθεια από το φορουμ.
Από το πρωί ρίχνω χριστοπαναγίες μιας και ήρθαν κάποιες διορθώσεις από τον supervisor σε ένα paper, και ενώ αυτός επιμένει ότι τα comments του φαίνονται, δεν μου βγάζει απολύτως τίποτα σε κάθε περίπτωση (=κενό).
Έχω δοκιμάσει κάθε pdf viewer και editor σε PC/MAC, αλλά άκρη δεν βγάζω. Τα comments (τα οποία είναι με μπλέ στο κείμενο) δεν εμφανίζονται.
Βοηθήστε.
ανέβασέ το κάπου να το κατεβάσουμε να δούμε τι παίζει
Saint's Row 2 free στο GOG μονο για σημερα.
Πέρασα τον Vivaldi και μου αρέσει προς το παρόν πολύ περισσότερο από Chrome και FireFox. Δοκιμάστε το, είναι πανάλαφρος και δεν υπολείπεται σε τίποτα από τους άλλους δύο. Να σημειώσω βέβαια ότι δεν έχω περάσει κανένα add-on, γενικότερα δε χρησιμοποιώ και κανένα εδώ που τα λέμε, οπότε επ' αυτού δεν έχω άποψη ακόμα.
Χωρίς ad-block νομίζω δε μπορώ να ζήσω
Έχει κανείς επαφή με python?
έστειλα pm,
thanks
nier automata τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ
Spoiler
Payday 2 is now free on Steam to the first 5 million who grab it
http://store.steampowered.com/app/218620/PAYDAY_2/
Για πείτε λίγο. Τρέχω win 7 home, και υποτίθεται είμαι administrator. Όταν όμως πάω να κάνω αλλαγές σε security settings, μου πετάει παράθυρο access denied. What do?
Υπάρχει κι αυτή η κατάρα με τα User Priviledges. Από το Control Panel, πηγαίνεις στο User Accounts and Family Safety -> User Accounts -> Change User Account Control settings.
Θενκς για τις απαντήσεις, βρήκα άκρη κάπως αλλιώς τελικά, ούτε θυμάμαι πως.
Για πείτε τώρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να αδειάσω χώρο στον C, πέρα από το clean up, χωρίς να απεγκαταστήσω προγράμματα? Ή κάποιος τρόπος να απεγκαταστήσω προγράμματα που δε βλέπω μέσω control panel στο programs and features, αλλά φαίνονται στη λίστα με τα προγράμματα στο σταρτ μενου (πχ ένα σωρο άχρηστες παπαρίτσες της adobe που έχουν εγκατασταθεί μαζί με το φωτοσοπ). Μιλάμε για Win 7.
inb4 format C
Όλες αυτές οι παπαρίτσες που λες, πόσο χώρο μπορεί να πιάνουν; Και γιατί να μη φαίνονται στο Control Panel -> Programs? Γενικά, μπορείς να αδειάσεις χώρο από τις λεγόμενες "βιβλιοθήκες" (αρχεία βίντεο/φωτογραφίες/μουσικής) και από τα Downloads (ή όπου αλλού μπορεί να αποθηκεύεις αρχεία εγκατάστασης/ενημερώσεις κτλ κτλ). Όλα τα υπόλοιπα είναι πράγματα που εγκαθίστανται.
Hellblade Senua's Sacrifice για storytelling της δεκαετίας. Εξαίρετο. Ούτε inventory ούτε μπιχλιμπίδια. Ένα σπαθί, μπόλικη τρέλα και η σκανδιναβική κόλαση.
Για πείτε πώς κάνουμε format Windows 7 με USB stick σε laptop που δε διαθέτει DVD-drive. Έχω τα Win7 σε DVD, μπορώ να το χρησιμοποιήσω μετατρέποντάς το σε image και βάζοντάς το φλασάκι, ή να κάνω σε φλασάκι απλά αντιγραφή ή γενικά τι παίζει;
Ναι μπορείς. Είναι αρκετά απλή διαδικασία (μετρημένα κουκιά βασικά). Την έχω κάνει 2-3 φορές. Τσέκαρε εδώ: https://www.howtogeek.com/howto/9585...all-windows-7/
Απλά σιγουρέψου ότι το φλασάκι έγινε bootable και επίσης, να είσαι σίγουρος ότι έχεις ΟΛΟΥΣ τους drivers που μπορεί να χρειαστεί μετά (π.χ. για wireless adaptor) για να μην τους ψάχνεις τελευταία στιγμή.
Έδιτ:
Κάνε φορμάτ και σκάνδισκ στο φλασάκι πριν το χρησιμοποιήσεις, μην πάει και σου κλάσει στη μέση της διαδικασίας και βρεθείς χωρίς πι-σι.
Thanks WBRB :pink: Θα το οργανώσω όταν έρθει το εν λόγω laptop ξανά στα χέρια μου.
7 γιατί αυτά έχω τώρα σπασμένα και δουλεύουν. Αν έχει να προτείνει κανείς να κατεβάσω 10 από κάπου, περιμένω PM :)
10 κατεβαξα απο τα γοιντοουζ, εκαψα σε δισκιο και εκανα κλην ινσταλ
πριν κάνεις format κάνε αυτό
https://www.cnet.com/how-to/microsof...tive-features/
μετά upgrade σε 10
μετά
https://www.microsoft.com/el-gr/soft...load/windows10 κατεβάζεις windows 10 το καις σε dvd και κάνεις format / clean install 10
Τα 10 σου θα είναι ήδη registered χωρίς μαϊμουδιές και χωρίς ύποπτα κρακς
Αν πας πριν το upgrade νομίζω θα πρέπει να βρεις crack που χεσε με
παρασαητ το λαπτοπ παιζει να χρησιμοποιηθει για μουσικες δουλειες? recs, plugins, qubases, soundcards κλπ?
Μπα όχι babality, για εντελώς average χρήση είναι, browsing και youtube κυρίως. Απλά αυτή τη στιγμή με τα 10 που έχει από τη μάνα του είναι εντελώς για το μπούτσο η απόκρισή του και πάει θεόαργα. Του πατέρα μου είναι που δε σκαμπάζει πέρα από τα πολύ βασικά, οπότε απλά να του κάνω εύκολη τη ζωή θέλω.
Ευχαριστώ και σε Σαμπρελίνιο, θα τα κοιτάξω.
545 σελιδες θρεντ γαμω το σπιτακι μου; Τελος παντων. Παιζω pillars of eternity ραητ ναου. Καθημερινα καιγομαι με team fortress εδω και 5 χρονια. Και μολις αγορασα steam link (εχω μια 60αρα games εκει αλλα ποτε δε θα φτασουν τα πειρατικα). Αγαπημενα games απειρα. Ενδεικτικα: Heroes III, Silver, AoE, Civilization 2-5, Morrowind, Deus Ex (H.R), Desperados, Torchlight2, και μπορω να γραφω μεχρι αύριο. Εχω καει με lord of the rings online και προσφατα με paladins. Στο team fortress εχω μια 700αρα ωρες στο steam αλλα δε τις μετραω για καψιμο γιατι παντα το διασκεδαζω. Αυτα για αρχη. Εχουμε να πουμε πολλα.
25 ετών;
28.
Το βασικοτερο ινφο ειναι οτι τελευταια φορα μπηκα το 2013...
Αυτό το τρέχει ακόμα η CodeMasters; υπάρχει ακόμα η CodeMasters;
υπαρχουν ναι
http://www.codemasters.com/
λοτρο τρεχει απο standing stone games και daybreak
Είχε ξεκινήσει απο codemasters πάντως. Καλό game. Από τον αδερφό μου ξεκίνησα και ούτε κατάλαβα πως κόλλησα.
Επίσης ούτε κατάλαβα πως ξεκόλλησα, με την πρώτη μέρα σε μια κανονική δουλειά, πριν κάποια χρόνια.
Στο σημείο αυτό να πω ότι απολαμβάνω platform/indie/οπωςθεςπεστα games όπως:
Braid, Limbo, Inside, Bastion, This War of Mine, Brothers (a tale of two sons)
Ειδικά τα 2 τελευταία είναι εξαιρετικά.