EFCHARISTO NIKOLA~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!
Printable View
EFCHARISTO NIKOLA~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!
Σκότωσα 2 μύγες την ώρα που καναν sex
Θέλω να πιστεύω ότι έφυγαν ευτυχισμένες
Αν έχουμε κανέναν Παγκρατιώτη εδώ θέλω να μου λύσει την απορία αν υπάρχει ακόμα ο Πήγασος. Έχω να πάω δέκα χρόνια.
Αν εννοεις το μπιλιαρδαδικο στη Φρύνης κοντα στην πλατεια Δεληολάνη, νομίζω Πηγάσος λεγόταν, υπάρχει ακόμα αλλά με άλλο όνομα.
Καλε καλκι γιατι δεν απαντας προσφερθηκα να σε βοηθησω δε σου λεει τιποτα αυτο; Ποιο μπιλιαρδαδικο λες στο παγκρατι, αυτο βεβαια ειναι συνορα βυρωνα το λενε και νεο παγκρατι, γιατι δε μου μιλας και με αποφευγεις δεν καταλαβαινω τη σταση σου
Στο Παγκράτι έχει και Nanou Donut House, 7-9.30 κάθε βράδυ, τα καλύτερα ντόνατΣ, 60 λεπτά το ένα (είναι εργαστήριο). Τιμήστε, έχει γίνει μανία (και δικαίως).
Να περιμένετε ουρά (pun regretfully intended).
ετοιμαζόμουν να σου γκρινιάξω για διεύθυνση αλλά βρήκα αυτό
http://www.nanoudonutshouse.com/en/shop-locations.html
είναι λογικά όλα ίδια ε!
Ναι, είναι (μου λένε).
να δειτε το looper.
βεβαια μετα θα εχετε πονοκεφαλο απο το κλασσικο παραδοξο των time-travel ταινιων,αλλα χαλαλι.
χτες ο αφεντικος μου μου ζητησε ενα επειγον report .
ε το κανω και εδω κ κανα 2ωρο του λεω , ναρθω να δουμε το report? μπορειτε τωρα? να με φωναξετε οταν ειναι ε?
κ ολο με γειωνει κ μου λεει σε λιγο κ θα σου πω, φαση πολυ busy .
Περναω απο πισω του να παρω κατι απτον εκτυπωτη και τον βλεπω να ειναι στο youtube και να κοιταει ενα trailer μιας ταινιας με τον Τσακ Νορρις.
I love my job!
ρε τι βρισκουν ολοι σε αυτα τα ντονατ δεν καταλαβαινω.. πηγα και γω και πηρα 2 μεγαλα.. το ενα ειχε την μιση γεμιση απτο αλλο και απο γευση ειναι καλουτσικα αλλα τα καλυτερα ντονατς δεν το λες το μονο καλο σαυτα ειναι η τιμη
http://i50.tinypic.com/25ewdw1.jpg
Απόδειξη φίλου.
Ζόναρς, η ιστορία της Αθήνας, το θρυλικό καφενείο και κλάιν.
απέναντι από το ζόναρς έχει όμως και 10 καφε με 1,5 ευρώ τον καπουτσίνο ...
Το κυριλίκι πληρώνεται
ο,τι είπε ο αποπάνως, να μην πήγαινε. σε λίγο θα γκρινιάζουν κάποιοι επειδή το μεγάλη βρετάνια χρεώνει τον καφέ όσο τον χρεώνει
να ρωτήσω, επειδή(ς) δεν έχω κουζίνα, μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το ρύζι που γίνεται στο μικροκυμάτων;