γαμάει βασικά, απλά το παίζω σε 7600GS κι έχω ψιλοτυφλωθεί. δε γαμιέτ, δεν κάνουμε αναβάθμιση ρε μουνάκια:
http://www.penny-arcade.com/images/2009/20090619.jpg
Printable View
γαμάει βασικά, απλά το παίζω σε 7600GS κι έχω ψιλοτυφλωθεί. δε γαμιέτ, δεν κάνουμε αναβάθμιση ρε μουνάκια:
http://www.penny-arcade.com/images/2009/20090619.jpg
καταφερνεις και το τρεχεις σαυτη τη καρτα;
ναι, και είναι κάτω από τα requirements (7800 GS). δε μασάει ρε το γαϊδούρι, εδώ έτρεχε crysis γαμιώντας. γενικά έχω καταλήξει ότι όλα είναι θέμα προγραμματιστή, όταν τα cod παίζουν τέλεια και κάτι πίπες τύπου dead space σκατοκολλάνε, ε δεν ξέρεις να φτιάνεις πράματα. γενικά όσο τρέχω τη μηχανή των half life είμαι καλά =]
Αλλαγή ISP και μου δώσανε το Thomson TG585 για router. Ξέρει κανείς αν είναι καλό κτλ κτλ ;
Forthnet ε;
Το έχει ένας φίλος χωρίς προβλήματα, όχι πως είναι κανάς απαιτητικός χρήστης. Καλά κλείδωνε δεδομένης απόστασης από το DSLAM, σταθερό χωρίς αποσυνδέσεις, στα torrents σήκωνε κάποια αρκετά connections άνετα. Η μόνη του σπασαρχιδιά ήταν να ρυθμίσω το port forwarding, θυμάμαι κάτι περίεργο έκανες για να δουλέψει(παίζει και reboot το router).
Πάντως αν είναι forthnet, το τι router σου δίνει είναι τελείως random. Σε διάστημα 2 μηνών που έβαλα εγώ και 2 φίλοι, ο καθένας πήρε διαφορετικό(εγώ linksys wag200g, ο ένας το δικό σου και ένας ένα alcatel speedtouch 536 νομίζω).
ruthless γιατι οχι vpn ? Πες και τιποτα για τον server ομως μην γραφω χυμα αυτο εδω η το αλλο
edit1: ok, το ειδα ...ειπες unix
Επισης το τι modem σου δινουν εχει σχεση μονο με το ποιο αγορασαν φτηνοτερα τοτε που τα αγορασαν :)
Spirit απο ποιον ISP πηγες σε Forthnet (?) ... Πόσες ημέρες χρειάστηκες?
edit2: αλλο ρωτησα :)
Γιε Forthnet και δυστυχώς λόγω αλλαγής σε PSTN δε μπορώ να κρατήσω το USR9108 μου, οπότε ελπίζω να είναι καλό.
Τώρα έχω Otenet και αποφάσισε ο bro (δικιά του η γραμμή, ότι θέλει κάνει :P ) να το γυρισουμε σε Forthnet γιατί βγαίνει αρκετά πιο φθηνά σαν συνολικό κόστος. Νομίζω πως οι αιτήσεις έγιναν πριν από 1-2 βδομάδες και η αλλαγή είναι να γίνει γύρω στις 25. Αν όλα πάνε καλά μπορεί να μην έχω ίντερνετ μόνο για εκείνη τη μέρα, ή αν πάει ακόμα καλύτερα, για λίγες ώρες.
Γιατί δε κράτησες ISDN; Έχω κάνει αίτηση σε HOL και είπαν πως και σε PSTN να πάω τα λεφτά είναι ίδια.
Γιατί πάω για 2play και το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet δεν υποστηρίζει ISDN για την ώρα.
Wii. Απο χτες μαζι με το Wii fit . ΠΡοτεινετε αν ξερετε να παρω κανα παιχνιδακι με τιποτα σπαθια σφαξιμο γενικα ή τιποτα κουιζ. Θα το χω για 2 μηνες. Ξεκινησα γιογκα και αερομπικ.
Zelda gia arxh.
thnx!!..
Gia sfaximo se over the top faseis, Madworld. Genika Super Mario Galaxy.To kalitero platformer twn teleftewn xronwn aneta.
Edit: House of the Dead Overkill episis.B movie fasi , mikro kai grigoro.
Βασικά για να τα δω στην πράξη ασχολούμαι κυρίως σε ένα μηχανηματάκι με linux που δουλεύει κυρίως ως μικρός webserver, αλλά δε με χαλά να χρησιμοποιείται και σαν μικρός fileserver ή οτιδήποτε. Θέλω πλήρες access στο μηχάνημα εκεί με όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα installed στην πλευρά του client. Δηλαδή αν γίνονται όλα μέσω ενός firefox είμαι χαρούμενος.
Το encryption των πακέτων είναι αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ από όλα πάντως. Όχι πως είναι και τίποτα απόρρητα σημαντικά δεδομένα, απλά αν είναι να κάνω κάτι ας το κάνω σωστά. :P
Τελικά πριν δω την απάντησή σου βρήκα και έβαλα το shell in a box ως 3rd party module στο webmin που φαίνεται πως κάνει ακριβώς ότι θέλω. Φυσικά αν ξέρεις(ή κανείς άλλος) κι άλλες εναλλακτικές λύσεις, ευπρόσδεκτες είναι. Άλλωστε κυρίως για testing το κάνω, να μπορώ να στήσω ένα τέτοιο σύστημα όσο πιο efficiently μπορώ(server resources wise, κρατώντας βέβαια κάποια standards σε θέματα ασφάλειας και σε client resources).
To USR9108 flashάρεται ώστε να γίνει από ANNEX A, ΑΝΝΕΧ Β και αντίστροφα οπότε θα σου πρότεινα να σουτάρεις το Thomson και να κάνεις την τράμπα στο USR.
edit: Ruthless, my 2 cents : ssh. Δεν ξέρω γιατί λες το "όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα installed στην πλευρά του client" αλλά αν δεν είναι υποχρεωτικό τότε βάλε απλά ένα putty που θα κάνει τη δουλειά σου. To ότι καμία έκδοση windows δεν έχει ssh client (AFAIK) δεν είναι feature, είναι bug και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Και τώρα, σχετικά με την ασφάλεια κλπ 1000 φορές ssh παρά περίεργα web modules γραμμένα σε joomla (ή ότι άλλο) που δεν μπορείς να ελέγχεις και να τεστάρεις εύκολα.