An exete vrwmiko monitor
http://www.linein.org/media/screen_clean.swf
Pathste start cleaning
Printable View
An exete vrwmiko monitor
http://www.linein.org/media/screen_clean.swf
Pathste start cleaning
Χαχαχαχχα κορυφαιο. Ποσες οι πιθανοτητες καποιος να κλεισει ραντεβου φορωντας στολη Νταρθ Βειντερ και μαλιστα αυτο να ειναι και η αιτια εναρξης κουβεντας.
8imaste gia to tshirt tou filou pou sas elega?
e, telika den tou ekane.
ke to pire i kopelia tou...
tora prospa8w na tou sxediasw ena pedaki...
misw ta pedakia..
ine diskola... :shock:
ναι, δεν ικανοποιούνται με τίποτα τα σκασμένα.
Χρόνια πολλά και καλά στο κοντανάκι που έχει γενέθλια :pink:
Χρόνια πολλά ρε κέρατο.
My secret combination is a mystery for you!!!
Αυτό να του το σχεδιάσει η κοπέλα του. :!:Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
8a prepe alla me exoun vrei kali ke me ekmetalevonte...
telos pantwn.. estw to teliosa ke auto ke pisw pali stis alles doulies :?
[itan ena euxaristw dialima pantos auta ta sxediakia ] :)
Ποιος από δω μέσα παίζει στους Entropia Utopia; Ε;
ο γοοδ σον και ο whispering_puppet.
οκ, τηνξ.
mania:
Εδώ είναι το θέμα των tip πάνω στο σέξ, το καούσατε τι κάνατε και γενικά πώς μπορούμε να περάσουμε καλά στο κρεββάτι ή όπου αλλού θέλετε.
Π.χ.
Στολές ποιές διεγήτουν τους άντρες, μπορούν να πούν γνώμες μήπως κάνουμε εμείς κάτι στους δικούς μας, Τι αρέσει σε εμας να μας κάνουνε για να μαθένουν τα αγόρια να κάνουν και εκείνοι, ολα είναι επιτρεπτά λένε στον έρωτα, δώστε μας μικρές συμβουλές ή ρωτήστε κάτι που μπορεί να θέλετε να κάνετε αλλα φοβάστε μην ξενερώσει τον σύντροφο.
Μπορεί ένα χρώμα ή ένα παιχνίδι να κάνει τεράστεια διαφορά, ας παίξουμε και ας κάνουμε έρωτα με χαρά ή νέα τρίκ
Αρχίζω πρώτη.
Δεν είναι ανάγκη να ξοδευτήτε, τώρα τις απόκριες πάρτε μία φτηνή στολή αλλα σέξυ και ντυθήτε στο κρεββάτι κάνοντας κάτι που αφορά το θέμα της στολής, εντελώς ξαφνικά, ή ακόμα ποιό φτηνα έχει το jumbo με 4,99 φτερά αγγέλου, βαλτε εσώρουχα λευκά και βούρ στην διασκέδαση
Michelle:
Ωραίο θέμα Μάνια!
Ας πω κι εγώ.
Έχω παρατηρήσει ότι στο στοματικό σεξ ο παρτενέρ το απολαμβάνει πολύ περισσότερο όταν πιέζεται με τη γλώσσα αυτή η "κλωστούλα" που ενώνει το πετσάκι με το κεφάλι του πέους (δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά )
mania:
Οταν υπάρχει το Γαλλικό φιλί, είναι "ανεβαστικό" όταν αγγίζουμε τον ουρανίσκο του παρτενέρ με την γλώσσα μας(στων αντρών στις γυναίκες δεν ξέρω), είναι λένε ένα απο τα σημεία που διεγείρουν όπως και είναι
Προσοχή στις νέες που φτιάχνουν σπίτι, όχι κρεμαστο φωτιστικό πάνω απο το κρεββάτι, ή τουλάχιστον να μην υπάρχει επαφή με το κεφάλι, μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα σε περίεργες και αισθησιακές στιγμές
Michelle:
Α κι ένα άλλο που θυμήθηκα, πάλι όσον αφορά το στοματικό σεξ: έχω παρατηρήσει ότι είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό για τον άντρα όταν κατά τη διάρκεια του στοματικού "ασχολείσαι" και με τους όρχεις, είτε με τη γλώσσα, είτε με τα χέρια.
Και μου λετε μετα για το τελειοςγαμος.
Σε λίγο θα φτιάξουν και "ο τέλειος γαύρος".
"Αγόρια, εχετε παρατηρήσει πως ό,τι και αν γίνει θα το πάρουμε;;;"
Takis_7 λέει:
γειά σας παιδιά αν δεν το πάρουμε θα κάνουμε ένσταστη μαλάκα γιαννάκη γκούμα
gamiste_ton_konseisao λέει:
giati pirame ton giannaki (oxi ton guma lol) afu ine vazelos, nikopolidi eise o tsak norris haha
Κάποιος την έχει γαμήσει άσχημα λοιπόν.Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
αν εννοείς εμένα, δε μονομαχώ σήμερα.