ανεβηκε αλλα για λιγες παραστασεις,αν θυμαμαι καλα
Printable View
ανεβηκε αλλα για λιγες παραστασεις,αν θυμαμαι καλα
Έχει βγεί κανονικά σε "ροκ όπερα" και ανέβηκε για δύο χρόνια, αν δεν κάνω λάθος. Και παίχτηκε και ολόκληρο στον ANT1 αργά το βράδυ. Και ο Τζών Μοδινός έκανε τον ιεροεξεταστή. \m/
Quote:
Η παρασταση 'δαιμονες' ηταν η πρωτη ελληνικη ροκ οπερα που ανεβηκε το 1992 στη σκηνη του ΑΤΤΙΚΟΝ για 2 συνεχομενες χρονιες,γνωριζοντας τοτε μεγαλη επιτυχια.
Edit:
http://www.youtube.com/watch?v=a37m69nFAV8
Και το βίντιο κλιπ.
Μιτσμαν, ξεφτιλισε τον.
λοιπόν
για άλλη μια φορά ας πούμε ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από τη δουλειά σαββατιάτικο
αλλά μόλις μπήκα σπίτι και έχει απίστευτη μέρα και πάω να μασαμπουκιάσω δω κοντά σε μια ταβέρνα και μετά θα πάω για καφέ και μετά καμιά μπυρίτσα και το βράδυ προβίτσα και όμορφα πράματα
τι ωραίο που θα είναι το σουκού (χωρίς το σημερινό πρωινό)
σας αγαπώ :hippy:
Σου τυχε κανα ντράβαλο?
mia apo ta idia kai edw, pigame kai gia ena diefthintiko gevma meta th douleia kai twra spiti kai aragma :hippy:Quote:
Originally Posted by Swollen
mia apo ta idia kai edw, pigame kai gia ena diefthintiko gevma meta th douleia kai twra spiti, vgazw to poukamiso kai ta loipa sympragkala kai aragma :hippy:Quote:
Originally Posted by Swollen
Skeftika oti ksexases oti uparxei ena koumpi pou grafei EDIT alla meta eida to location sou oti eisai se etairiko PC :!:
e nai, den ftaiw egw
ωραία τα λέτε όλοι σας και χαίρομαι κ ιδιεταίρως με τα ξεκούραστα σαβ/κα σας,αλλά με τι κουράγιο θα κάτσω εγώ ρε μουνιά να διαβάσω ένα ολόκληρο σαβ/κο για να δώσω δευτεριάτικα δυο κωλομαθήματα 200 σελίδων έκαστο..?ε?και περιμένω και κόσμο από κάτω να μου έρθει γκάντ ντάμετ
χμ :?:Quote:
Originally Posted by Lethargica
χεχ
:( ναι το ξέρω
υπάρχει περίπτωση να προλάβω αλλά δε νομίζω γιατί σήμερα έχουμε μίξη και πρόβα μετά από ... (τεσπα ας πούμε άπειρο καιρό)
όλα είναι πιθανά όμως
απ'ότι καταλαβα θα είναι λαός από εδώ εκεί ε?
θα το παλέψω
O Freak Brother έχασε αυτό το παραλήρημα απείρου κάλλους, τιμώντας τα μαύρα τα μπερέ. Ελπίζω να τον ενημερώσει κάποιος!
Τι κλαίγεστε ρε οι εργαζόμενοι του Σαββάτου? Οι εργαζόμενοι της Κυριακής τι να πούμε δηλαδή?
Πιτσαδόρε, σου δωσε και τίποτα νούμερα το φιλαράκι σου μήπως?