Pwpw malakia :\
RIP astegako :(
Printable View
Pwpw malakia :\
RIP astegako :(
ωχ μαλακια οντως
αλλα δεν υπαρχουν σουηδοι αστεγοι. κανας αλμπινος πακιστανος θατανε
:shock: εγώ άκουσα στο ραδιο ότι έγινε απόπειρα αυτοκτονίας γι'αυτό σταμάτησε ο ηλεκτρικός
ότι νά'ναι
ριπ και ας ελπίσουμε ότι οι τραυματίες δεν έχουν τπτ σοβαρό
Quote:
Originally Posted by Mostos
ελεο΅΅΅΅ς
μπήκε ο διάολος μέσα του :P
Και ειχε καιρο να βγει καινουργιο Chukky!Τωρα εχουν ετοιμο στορυ! :P
Εχει ωραια μερα, ειμαι σε ησυχη γειτονια με παρκακι απεναντι, εχω αραξει στη δουλεια και δε με ενοχλει κανεις... εργαζομενοι του Σαββατου, ηρεμια, ειναι ομορφα σημερα. :)
xtes vgika na pxiw to potaki mou na xalarwsw. k me eida enas asthenis ap to psixiatreio pou ton eixa egw k me gnwrise k ekatse sto trapezi. milouse epi mia wra. mou eipe oti tha grapsei vivlio k na figoume to 2009 mazi na paei autos sti dresdi k egw stin argentini. ipograpsame simvolaio se mia xartopetseta. mas koitousan oloi sto magazi k milouse dinata autos k fwnaze k me agkaliaze. mou lege k gia ton amanatidi k to xaristea. mou grapse k ena kart postal me euxaristies k zwgrafies k egrapse k maradona se mia akri epeidi enas filos mou pou itan mazi tou eipe oti einai ap tin argentini to opoio meta diegrapse epeidi tou eipa oti den kollouse stin euxaristiria karta
:touched:
post pix
Βασικα πεστου να κανει ρετζιστερ.
Πιτσαδόρε πόσες ειδικότητες έχεις αλλάξει ρε?
den einai eidikotites tetramina praxtikis einai
tha tou pw na kanei retzister giati mou kleise k rantevou sto nosokomeio na rthei na me dei na ta poume
Λοιπον σοβαρη ερωτηση/στοιχημα :
Καποιος ισχυριζεται οτι οι Δαιμονες του Καρβελα/Βισση/κλπ/κλπ ΔΕΝ ανεβηκαν ποτε σαν παρασταση και ειχε βγει μονο το βιντεοκλιπ του βασικου τραγουδιου.
Εγω παλι νομιζω οτι πολυ μικρος το εχω δει ολο στον Αντ1.
Πειτε ποιος εχει δικιο για να τριψω στη μουρη τ αποτελεσματα.
βασικά νομίζω ότι σε μια εκπομπή είχα δει αποσπάσματα από την παράσταση, τότε που είχε γίνει ο ντόρος με καρβέλα και λαζόπουλο.