Σου το εκανε με cathyστερηση, περαστικα σου και σενα.
Γουμπουρουμπου, ζεις?
Διαβαζω ενα απο τα πιο ξεκαρδιστικα μπλογκς.
http://www.adelfopoiemenoi.blogspot.com/
Printable View
Σου το εκανε με cathyστερηση, περαστικα σου και σενα.
Γουμπουρουμπου, ζεις?
Διαβαζω ενα απο τα πιο ξεκαρδιστικα μπλογκς.
http://www.adelfopoiemenoi.blogspot.com/
The horror.... the horror.... :stfu:
Οκ, ο γιατρός δεν με πόνεσε, ήταν άρχοντας, μέχρι και ειδική αλειφή μου έβαλε για να μην με πονέσει το τσίμπιμα της ένεσης της αναισθησίας, αλλά περνάει η αναισθησία σιγά σιγά, και με έχει γαμήσει. Να σας πώ την αλήθεια, έχω την εντύπωση ότι περισσότερο με πονάει η αναισθησία παρά το σαγόνι (πως νιώθεις όταν βάλεις πολύ νερό στο στόμα σου και πιεστούν τα μάγουλά σου πολύ και μετά μυρμυγκιάζουν? Ε, αυτό ακριβώς). Πάντως τα ναρκωτικά γαμάνε παιδία. Να το δοκιμάσετε. Πέμπτη πάω να κόψω τα ράμματα (2 στον αριθμό) και συνεχίζουμε για σήμερα μόνο με υγρά. Και έχω φαέι μόνο 3 κουλουράκια σπανάκι... :|
Perastika re wbrb :teddy:
:teddy:
Το πρωτο μου αρκουδακι, παει σφαιρατο στον σφαγμενο και πονεμενο της παρεας. Περαστικα και καλα ναρκωτικα.
Ρε συ γουτσουγουμπουρουμπουγουτσου, περαστικα και σου ευχομαι να μη μου τυχει ποτε κι εμενα αυτο. :D
Ευχαριστώ ευχαριστώ.... Αλήθεια, οι παλαιότεροι, θυμάστε την θεατρική εκπομπή "Το Θέατρο της Δευτέρας"? Και συγκεκριμένα θυμάστε το θεατρικό "Παγωτό μες'τον Χειμώνα"?
Κι εγώ με παγωτά την είχα βγάλει όταν το είχα περάσει WBRB.
Αλλά δεν είχα πρηξίματα, ούτε πόνους ούτε τπτ άλλο. Περαστικάαααα!!!!!
άμα είχα φρονιμήτες άνετα τους ξαναέβγαζα. Η αίσθηση του να σου τραβάνε ΑΠΌ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΩΝ ΟΥΛΏΝ κι εσύ να μη νιώθεις τίποτα παρά μόνο το τράβηγμα είναι πολύ μεγάλη για να περιγραφεί.
πουρές και σουπίτσες
(μου 'χαν ταινία να βλέπω κατά τη διάρκεια)
Larsa awaits.
.... mpravo re wbrb.... arxises tin dontosizitisi ke arxise na ponaei to donti mou.
ponos!
kapou exw ouzaki...
Σημερα το πηγα 7ωρο διαβασμα ψιλοσερι. Μια ωρα ακομα και χτυπαγα καρτα.
δε σας το ευχομαι.
Κουλουράκια σπανάκι..? :mov:Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Περαστικά boy.. :teddy:
Συντομα θα συμπασχο. Ο φρονιμητης ειναι και ψιλοσπασμενος => ο γιατρος μ εστειλε αλλου. Προμηνυονται ωραια πραματα.
ti voitheia sas perikalo ston nioufi apo internet paragkeleies
pou lete pareigkeila ena t-shirt apo to t-shirtking.com.17.99 dollaria kostizei +10 dollaria metaforika=28 dollaria ara 19 evro peripou
mexri edo kala
i pliromi tha ginei meso visa xreostikis kartas.me stelnoun mail kanonika k leei 28 dollaria tha kostisei kanonika.sto mail eixe epilogi "track your order".pato ekei k na to to egkefaliko
Item Subtotal 23,91 €
Shipping 13,28 €
--------------------------------------------------------------------------------
Order Total 37,18 €
ti skata paixtike?
track your order σημαίνει συστημένο και τέτοια.
προφανώς 10$ είναι το simple Airmail.
βεβαια για να σου χρεώνει 28$, 24 ευρώ, μάλλον έχει δικό του μετατροπέα!