11/12, την παλεύουμε για Nefarian 25 τώρα, αλλά πρέπει να ντυθεί λίγος κόσμος ακόμα.
Printable View
11/12, την παλεύουμε για Nefarian 25 τώρα, αλλά πρέπει να ντυθεί λίγος κόσμος ακόμα.
χεχ, και εγώ ξεκίνησα raiding .... και το διασκεδάζω αυτήν την φορά :)
και μεις ξεκινησαμε.καλιο αργα παρα ποτε =p
magmaw και omnitron προς το παρον και παμε για maloriak.
abruzzi steile mou live ID
ρε μάγκες τι απογοήτευση ήταν το warhammer online : (
Welcome to the world of MMORPGs. Από την στιγμή που άνοιξε η αγορά λόγω της επιτυχίας του WoW είναι πολύ λίγα τα MMOs που έχω παίξει και πραγματικά άξιζαν: City of Heroes, Everquest II (πριν WoW-ποιηθεί), Lord of the Rings Online και EVE Online (βγήκε πριν το WoW αλλά η εμπορική επιτυχία του έγινε αργότερα) είναι τα μόνα που μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή, κι απ' αυτά τα δύο αφορούν niche markets.
Mαρέσει κιόλλας που τα περισσότερα πριν βγούν τους κάνουν hype οι εταιρίες και τα παρουσιάζουν σαν wow-killers.
Tουλάχιστον με το WAR έτσι κάναν,με το aion το ίδιο οι φάνς τουλάχιστον οταν ηταν σε beta και τώρα το ίδιο κάνουν με το rift.
Εγώ ο μαλάκας ήλπιζα πως το WAR θα φτιάξει κάποια μέρα..τώρα πάει να κλείσει το μαγαζάκι η mythic
Εμείς παιδιά είμαστε 250οι στον κόσμο και παλεύουμε τώρα το 4o heroic 25άρι (Magmaw). Μπορώ να πω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.
θέλετε enhancement shaman? :P
'γω ειμαι πλεον σιγουρος οτι το πραγματικο wow-killer θα βγει απο την ιδια τη blizzard =p
To Rift pantws fainetai arketa kalo hdh (spanio se mmo se beta), an kai arketa wow-clone.
Beta keys edw: http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/...-Key-Grab.html (kai allou fantazomai).
Epishs to ArcheAge fainetai kalo.
Genika eixa thn entypwsh oti thane san to lineage (aka koreatiko) alla meta diavasa auto http://archeagesource.com/topic/96-archeage-review/
Ok, beta preview apo fan, opote perimenoume na vgei gia na krinoume, alla fainetai wraio.
κιεγω ακουω τα καλυτερα για το Rift. ειδωμεν
επισης ντεγκιαλ οντως καλο το LOTRO? ακουω οτι εγινε free επειδη ειναι τερμα μαλακια, αλλοι λενε οτι τα κονομαει περισσοτερο ετσι.
συνδρομή ή shop ? Ποιο ειναι πιο κερδοφορο τελικα;