:headbang2:
:wave:
Printable View
:headbang2:
:wave:
στο ίδιο κλίμα
http://www.sentragoal.gr/article.asp...ubid=120406705Quote:
Το ματς ξεκίνησε με τζίρο 100 χιλιάδων ευρώ, ενώ ακόμη και μετά το 2-0 υπέρ της Ηλιούπολης, ο «άσος» έδινε απόδοση οριακά λίγο κάτω από το 2, ενώ το «διπλό» προσφέρθηκε φευγαλέα σε απόδοση 3…
Με το που έγινε το 2-0 παίχτηκαν αμέσως άλλα 100 χιλιάδες ευρώ (!), ενώ όταν ο Λεβαδειακός μείωσε σε 2-1 «φορτώθηκαν» άλλα 300 χιλιάδες ευρώ! Εκείνη τη στιγμή το «διπλό» έδινε απόδοση 1,40 με σαφώς πτωτική τάση!
Όταν το σκορ έγινε 2-2 το παιχνίδι είχε «φορτώσει» τζίρο 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ το «διπλό έδινε 1,28, παρότι η εξέλιξη ήταν άκρως αμφίρροπη!
Ενώ το σκορ ήταν ακόμη στο 2-2 το «διπλό» έδινε απόδοση 1,08 και λίγο αργότερα 1,05 βρέθηκε κάποιος, ο οποίος πόνταρε πάνω σε αυτές τις τιμές 7 χιλιάδες ευρώ!
Μετά και το 2-3 η νίκη του Λεβαδειακού είχε απόδοση 1,05, πάνω στην οποία πόνταραν συγκεκριμένοι παίκτες (προφανώς) με… απόθεμα χρημάτων.
Με άλλα λόγια, το παιχνίδι Ηλιούπολης-Λεβαδειακού έκανε τζίρο 870 χιλιάδες ευρώ, κατά τη διάρκεια του live «φόρτωσε» περίπου 600 χιλιάδες ευρώ (!) και το 90% των παικτών πόνταραν στο «διπλό» του Λεβαδειακού, παρότι η διακύμανση του σκορ έδειχνε έναν εντελώς αντίθετο «δρόμο»!!!
ο μαρινάκης ξεπέρασε σε γραφικότητα και ΜΗΔΕΝ τον κόκκαλη σε χρόνο ρεκόρ.
έρχεται ο Μακρής και θα σας κάνει όλους σκόνη σε γραφικότητα... για να μην πω ότι άκουσα σήμερα στο ράδιο τον Τραχανά με σχέδιο διάσωσης
το ξερετε οτι ο Μακρης εχει ηδη δειξει δειγματα γραφης στην Παναχαϊκή ε?
μας τα πρόλαβε ο κούγιας :ρ
κατά τα άλλα διαβάζω διαλογο από την εκδήλωση της σουπερλιγκ -> :papam:
Quote:
The Miami Heat retired the number 23 jersey on April 11, 2003, even though Jordan had never played for the team.
:touched:
Στην Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ, ομάδα της Κόνφερενς, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιαννούλης Φακίνος. Ο 21χρονος μέσος βρίσκεται στην Αγγλία για σπουδές, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είναι υπό δοκιμή και φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει τον προπονητή της ομάδας, Λίαμ Ντάις.
Ροφλ, αυτος ηταν στο ΡΕΝΤΗ επι Λεμονη, και απ οσα ελεγαν τα κους κους νομιζε οτι ειναι ο Ζιοβαννι.
μην γινεσαι ιεροσυλος ρε τσοπανη
άσε ρε, κανένας μη γαύρος δεν αναγνωρίζει την αξία του Τσοβάνη, έχουν περάσει πολύ μεγαλύτεροι παίκτες από την ομάδα σου, με καθολική αποδοχή, και αν θες σου πετάω και 3-4 ονόματα... αλλά ο τζοβάνης μόνο από το Φως αποθεώθηκε
σε μετρο τεχνικης, η αλλιως "κανταρια" μπαλας ο Ζιοβαννι ηξερε περιπου 19 ετη φωτος περαν του δευτερου που περασε απ τον Ολυμπιακο με την εξαιρεση του Ριβαλντο που ηξερε μονο ενα ετος φωτος λιγοτερο.
το αν ηταν αργος, η χωρις ακριβη θεση, η χρησιμος σε πολλα ματς (ευρωπης, για ελλαδα μη τρελαθουμε) ειναι αλλη ιστορια.
ρε Μιτσμανν ... μόλις με δικαίωσες :)
ειμαι συνδρομητης στο ΦΩΣ 15 χρονια τωρα.
ειμαι με τους γαυρους σε αυτο
ο ασος του Εθνικου με μια ενεργεια του εξαφανιζε καραβανια ξενων που εχουν περασει απο εδω
κι αυτο μου αρκει για να αδιαφορω περι προσφορας κλπ (που δεν θυμαμαι να ηταν μικρη)
τι μας εκανες βραδιατικο κ λειπει και ο 11nth!
πάνω θυμαμαι τον Δοξακη, και κατω Μπατιστα, Κωττιδη και Ιλουνγκα?
εγω μιλουσα για τον εξης κυριο
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...mDQmOLNsuRUr0=
Είναι οι αδερφοί Κατσικογιάννη στη φωτό?
Γελαει ο κοσμος με Τζιοβανι, εκανε 20 τακουνακια και τριπλες για χαιλαιτς τοσα χρονια και εβαλε και 2 γκολ απο το κεντρο και τον καναμε παιχταρα.
Οκ, ηξερε μεγαλη μπαλα, αν ημουν προπονητης θα προτιμουσα τον Λεντεσμα στην ομαδα μου μη σου πω και τον Πατσατζογλου
Αν ο Ριβαλντο και ο Τζοβανι ηταν οι παικτες που περασαν απο Ολυμπιακο και ξεραν την περισσοτερη μπαλα, ζητω που καηκαμε
Φαμπιεν Εσται ειμαστε
Σταρχιδια μου τι λετε, αντιβραζιλιανοι ειμαστε και χεζω στον ταφο τους οταν πεθανουν (εχω πιει μπυρες, συγχωρεστε).
Γενικα Μπεντ Κριστενσεν, Προτασοφ, Λιτοφτσενκο, και λοιποι τιμιοι παικτες.
Τους τουριστες που ειχαν ερθει μονο για ελληνικα νησια και καφεδες στο πασαλιμανι, βαλτε τους στον κωλο σας
Τον Ζι-Ζι Ρόμπερτς ξέχασες
ο φίξξξερ έχει γίνει κακό τρολ και πρέπει να σταματήσει.
Και με ξύλο αν χρειαστεί.
VASSILIS KARAPIALIS
Σαν σήμερα το 1991 o ΠΑΟΚ κατακτά το Κύπελλο Κυπελλούχων στη Γενεύη απέναντη στη Σαραγόσα. Δάκρυα και συγκίνηση.
na zisoume na to thimomaste to tmima tis ntropis pleon
Για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, πρώτα φταίει ο κόσμος και η αδιαφορία του, και μετά όλοι οι άλλοι. Οπότε η ντροπή είναι δικιά μας και όχι το τμήματος.