2008
anoigw sampanies, ktl
Printable View
2008
anoigw sampanies, ktl
To χει στρώσει :)
meh εδώ τίποτα.
Εγω μενοντας 3-4 δρομους κατω απο την Πεντελη υποσχομαι φωτογραφιες αυριο το μεσημερι γιατι τωρα με το βραδυ πρεπει να αφησω διαφραγμα ανοιχτο και θα βγει κουνημενη και θα ειναι και σκατα. Ειναι ολα ασπρα, δεν περιμενα να το πω γιατι μου τη σπαει ο χειμωνας αλλα ειναι πολυ ομορφα. Εψαξα απεγνωσμενα να βρω παρεα για να παμε εξω στο χιονι και να πσωλαρουμε αλλα δε βρηκα.
Ανεβηκα πανευκολα με το αυτοκινητο παντως, αλλα καποια στιγμη δε γινεται.
Σου τη σπάει ο χειμώνας? :?
Αφού είναι άμπαλος.
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... hp?t=20154Quote:
Originally Posted by Lethargica
Κάπου υπήρχε και ένα χειμώνας vs καλοκαίρι πολλ ή ήτανε μόνο αυτό;
μετα απο μια ωρα για να διανυσω 5 χιλιομετρα κ ενα τεταρτο περπατημα στο χιονι ...τα καταφερα κ νιωθω ηρωας!!!
χιονι παντου!!!..
Εδώ στην Πάρνηθα έχουμε τοπίο σιβηρίας. Φχαριστιθηκα power slides με το αμάξι στους άδειους δρόμους μιας και γύρισα τώρα. Έχει μια απίστευτη ηρεμία έξω. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχει μια φωτεινότητα ο ορίζοντας. Απορώ γιατι συμβαίνει αυτό...
Αν θυμαμαι καλα το χιονι εχει 100% ανακλαστικοτητα του φωτος και ειναι και ηχομονωτικο, γι αυτο και οταν ειναι ολα χιονισμενα ειναι τοσο φωτεινα και γαληνια και ηρεμα. Μπορει και να απαττωμαι, αλλα ειμαι αρκετα σιγουρος, ειδικα για την ηχομονωση.
Βασικά είναι καύλα ότι και να μου πείς... Νιώθω πολύ όμορφα, φόρεσα σκουφί κασκόλ και κάλτ παπούτσι air jordan και βγήκα όξω να κάμω ένα τσιγαράκι...
Αυτή η ηρεμία είναι υπέροχη.
cock pushups and the power slideeeeeeeeeQuote:
Originally Posted by Coil
a re tenacious d
Με το αμάξι ε! Όχι με τα γόνατα! Αύριο με τα γόνατα power slides, χιονοπόλεμος και γιουβαρλάκια θαρρώ!