λοιπόν η Παρασκευή έχει καθιερωθεί πλέον σαν η μέρα των αμαρτιών μέσα στην εβδομάδα,κάντε να χιονίσει να έχουμε δικαιολογίες να συνεχίσουμε τα ξεφτυλλίκια κανά δυο μέρες ακόμα
Printable View
λοιπόν η Παρασκευή έχει καθιερωθεί πλέον σαν η μέρα των αμαρτιών μέσα στην εβδομάδα,κάντε να χιονίσει να έχουμε δικαιολογίες να συνεχίσουμε τα ξεφτυλλίκια κανά δυο μέρες ακόμα
κρρρρρρρρυυυυυυυυυυυοοοοοοοοοοο λέμε ρε
γέρακα είχε γύρω στους 2-3 βαθμούς αλλά φύσαγε και ήταν ουγκ!
σε άλλα νέα τρύπισα το δάχτυλό με μια τόση δα καρφίτ.... εεεε με συρμα τεσπα και έτρεχε αίμα για κάνα 20 λεπτο
τόσο αίμα δεν έχω ξαναπιει στη ζωή μου
α κ τώρα είναι πρησμένο. λέτε να πάθω τπτ?
ε,αν το αίμα σου άρεσε ναι είναι πιθανό να έχεις πάθει ήδη τη ζημιά
tripaw ta daxtila mou monimos.. kapoies fores ta ravw ke me tin raptomixani, etsi na goustaroumeQuote:
Originally Posted by Swollen
8a ziseis!
ektos ki an to sirma itan skouriasmeno pou ke pali 8a ziseis alla me epodinous ponous stin mesi.
vasika oute simera na xionisei.
exw iposxe8ei na paw stin villa gia ena live ke an mas kanei kana astio me vlepw sta xnaria tou dark_angel.
edw apla na stekome ke xoris glitsero patoma, peftw :shock:
τότε τη ζημιά την έχω απο παλιά γιατί πάντα με άρεκε το αίμαQuote:
Originally Posted by irreligious
όσο "πίνω" απ'τις εκάστοτε πληγές δλδ
θυμάμαι στα παιδικά μου χρόνια δεν είχα κ πολλούς φίλους γιατρέ.. εε ναι πως σε είπαμε.. τεσπα. ναι που λες, μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι μάλλον είναι η φύση μου τέτοια που δε μου επιτρέπει να συναναστρέφομαι με πολλούς ανθρώπους. τι να πω, μπορεί να φταίει κ η αδερφή μου που με έδερνε γιατί της έπαιρνα τις κούκλες, ή ο πατέρας μου γιατί του χάλαγα τα σχέδια.. δεν ξέρω γιατρέ, είμαι σε απόγνωση
ο σουώλεν ο τρελός λοιπόν :!:
του αρέσει κ ο Χατζής
ποιανού ρε :?:
έλα τωρα,κ βάμπιρος κ ιεχωβάς
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
den uparxoun ta palhkaria, prox8es to suzhtaga me ena filo mou. h mourh tou dimitri prezomouri ws ekei pou den paei
ladykillah pioi paizoun sti villa? oi Allee der Kosmonauten? an nai tote kapoios mlkas mperdepse hmeromhnies...
oi ALLE DER KOSMONAUTEN
PRIGOGINE [thes]
TIMETRAP [athina]
i afisa
http://img213.imageshack.us/img213/5...2008vy6.th.jpg
VillaAmalias
pou mperdepsan tis imerominies?
apla kapoios mlkas sto indy egrafe oti shmera paizoun sto steki sto viologiko. Telika,paizoun aurio... btw wraia mpanta h ALLE DER KOSMONAUTEN..
Μπορείς να πας να στο ράψει με τη ραπτομηχανή η ladykiller :PQuote:
Originally Posted by Swollen
nistazw paaara poli
dinw tin misi mou periousia [kati kermata se mia diakosmitiki mikri kasa edw sto grafio] gia na mou ani3ei kapoios tin siderostra ke na mou gemisei to sidero nero.
euxaristw