egw?!? :P
Printable View
egw?!? :P
γιαπ! στο πατινάζ! :P
loool. na sthsw k kamera gia na apo8anatisw tis glistres? ka8e vhma k glistra kserw gw. dn thn paleuw allo omws opote apo aurio h pro8ermanhsh.
Kalhmera.
Μιτσμανν, εχω το κοπιραιτ για ακυρες αφιερωσεις σε μπαντες των οποιων ειτε το ονομα ειτε καποιο τραγουδι θυμιζει καποια σελιδα απο αυτες, θα σου κανω μηνυση. Οχι ομως πριν αφιερωσω αυτη τη σελιδα στον Σαββαsch Kafe?
αφησε του ενα σημειωμα στην πορτα που να γραφει "ο τσουτσουβης ηταν σωστος".Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
θα καταλαβει...
Eδω ψιλοχιονιζει παντως. Αλλαξε σημαντικα σημερα ο καιρος.
Αλλο ενα Σαββατο, αλλη μια μερα στη δουλεια, αλλο ενα ποστ που γεμιζει κουραγιο οσους δουλευουν. Εμπρος στον αγωνα για ενα καλυτερο αυριο. Οσοι δε δουλευετε, ριχτε και για μας εναν.
ela mwre, den eisai o monos , kai alloi doulevoun. Ase pou molis sxolasw prepei na paw salonikh gia ena seminario gia crystal reports kai avrio prepei pali na sikothw apo ta xaramata gia to 2o meros :|Quote:
Originally Posted by FANTASMA
guiness guiness guiness
Πας να παίξεις μπάλα. Ο αντίπαλος πάει να κάνει κοντρόλ. Είναι τόσο τέλειο το κοντρόλ, που η μπάλα σου έρχεται στο χείλος, το οποίο ανοίγει και πρήζεται. Και σήμερα είσαι σαν το Σταλόνε ναπούμε. :|
Καλη ξεκουραση. Εγω δε γκρινιαζω, οικειοθελως ηρθα σημερα. Αλλα το οτι βαριεμαι, βαριεμαι. Και το οτι εχω κοιμηθει 2 ωρες γιατι "διαβαζα" χθες βραδυ. Βασικα δινει αξια στην Κυριακη να δουλευεις Σαββατο. Οχι αν εχεις σεμιναριο ε. :?Quote:
Originally Posted by locust
Κι εγω βαριεμαι ελεεινα, κανω μια μακετα και καλα. Και μετα πρεπει να διορθωσω κατι στατικα. Αντε καλα κρασια.
Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Υπαρχουν και χειροτερα ρε. Π.χ. προσωπικα λογω περιστασεων θα προτιμουσα να δουλευα σημερα.
Αυτο βεβαια σου δινει κουραγιο γι αυτο το Σαββατο, το επομενο, μεθεπομενο κτλ. Αλλα οχι γενικα. Αλλα κατι ειν' κι αυτο. Γενικα στηριζουμε. :|