30k posts.
Printable View
30k posts.
Καλα μαλακιες. Σιγα μη παει και μειον 20 η θερμοκρασια. Ακομα θυμαμαι εκεινο το χειμωνα που βγαιναν ολοι και λεγαν ''ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ - ΑΧΡρς;κΖ3σσΔΑΔ43φρΡηυσρΖ'' και τελικα αρχιδια, με το ζορι εφτασε τους μηδεν βαθμους.
Φετος μιλαμε δεν εχει κανει καθολου κρυο. Φανταστειτε τι θα γενει το καλοκαιρι. Σκαω στην ιδεα και μονο.
Poso meta to telos me apasxolei emena...Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
μας τα'χουν πρήξει με την κακοκαιρία όποτε κινδυνεύει η αθήνα. εδώ ο παγετός είναι μόνιμη κατάσταση και δε μιλάει κανείς.
Η αθηνα το μονο σοβαρο προβλημα που εχει ειναι στις βροχες. Που δηλαδη εχουμε να δουμε σοβαρη βροχη...
και όταν δούμε θα πλημμυρίσουν οι πάντες
τι καλά
Εμ. Και σου λενε μετα για Δημαρχους και ψηλοτερα δεντρα στην Ευρωπη ως ''επιτευγμα''. Μαλακιες τουμπανα.
Εκεινη την εποχη ειχα βγαλει χολη με το κιλο.
Η Μυκονος γιορταζει!!!
αμνιζιακ βαλε αλφα!!
ximonas ine.. ine logiko na kanei krio, alla oxi simera.
exw kanonisei rakomela e3arxia k den tin palevw mes' sto krio. ase pou o 8esmos dio fores tin vdomada exei xa8ei ton telefteo kero.. :shock:
Εγώ πάλι ψοφάω για κρύο.. Αν κι οκ.. αυτό που αναμένεται ψίχουλα είναι.
χμμμμ
εεεεε μααα
εμείς λέμε ότι ΔΕΝ κάμει κρύο
θέλουμε λίγουλάκ'
αυτός έιναι άνθρωπος :!: αλλά ας μην αρχίσουμε πάλι κρύο/ζέστη, χειμώνας/καλοκαίρι
kala.
as kanei psolokrio.
8a petaxtw na parw merika metra gounino ifasma na rapsw to kati tis mou gia na min paw san to koritsaki me ta spirta, krima k' adika.
den exoume ke petreleo stin polikatikia..
treli kavla.
ke o kolitos vrike gkomena ke den 8a mporw na metikisw spiti tou :?
Ναι σωστά. Επείγει το πότεθατρομοκρατήσουμετουςκαθηγητέςμου!! 8)
εσύ μου λες,εγώ που να ξέρω πότε ντες?
γενικά ελεύθερος είμαι αυτές τις μέρες, πάρε τηλ. η στείλε πμ για ραντεβού
κ 'πειδή είσαι 'συ, η πρώτη φορά ΔΩΡΕΑΝ ! :D
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΉΣΑΤΕ
http://www.indianchiefblowers.com/wp...g-remember.jpg