oook :smile:
Printable View
cureD? twra eisai ok?
Temperature: -11°C
Feels like: -18,8°C
telika i apergia tis british akyrwthike giati tin evgale paranomi to dikastirio..
sou rxomai mwri athina :touched::touched:
Πρώτη μέρα στη δουλειά σήμερα ύστερα από σχεδόν 3 μήνες. Πλάκα έχει.
Το βράδυ όμως θα έρθεις παλιολούγκρα. Δεν έχει δικαιολογίες. Κι εμείς δουλεύουμε, αλλά η μπύρα μπύρα.
δεν ξερω γιατι το λεω εδω αλλα βγηκε το προγραμμα της εξεταστικης μου και συνειδητοποιησα οτι θα δωσω αριθμητικη αναλυση, αλγεβρα, απειροστικους 2 και 4, θεωρια συνολων, γραμμικο προγραμματισμο, διακριτα μαθηματικα και βλεπουμε τι αλλο και κατα πασα πιθανοτητα θα τρελαθω. γιιιι-χαααα!
καλο κουραγιο καλκι...
σημερα μετα απο 4 μηνες ατελειωτης βρομιας( ή βρωμιας, δν ξερω τα μπερδευω) θα παω το αυτοκινητο για πλυσιμο
και επισης ημουν ετοιμος να παω να σταξω ευρα για να παρω ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου αλλα τελικα τα προηγουμενα δεν τα ειχα χασει και τα βρηκα πριν απο λιγο :headbang:
Το ΚΑΛΟ που σου θέλω να μην λείπεις.
Θα έρθω να σε καμαρώσω λοιπόν!
Τι μαλακίες έχεις σκεφτεί να παίξεις;
έντιτ : Θάναι και κάρχαρτς - νάθινμανς; Ας ελπίσουμε όχι, θαρχίσουν να τρίζουν οι τοίχοι από τόση μαζεμένη πουστιά.
Έκπληξη. Πάντως το σετ περιλαμβάνει κι ένα κομμάτι από το AMNESIAC.
:!:
Άρα εγώ για να 'ρθω πρέπει να μου τάξεις URGEHAL.
Εσύ θα έρθεις επειδή έδωσα στο event τ' όνομα κομματιού Helios.
ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ:!:
A, θα παίξεις και helios! θα το κάψετε σα να λέμε!
Ωραία παραμένουμε στους ΟΥΡΓΚΕΧΑΛ τότε...
φχαριστω για το ενδιαφερων...οσοι καταλαβαν...
παμε καλα σχετικα απλα εχομε μια εκρεμμοτητα που θα λυθει την αλλη εβδομας
Mono stous rwsoi, evribodi.
CVLT
Οι ρώσοι δεν ανοίγουνε ωρέ. Βρε λες να ψόφησαν και αυτοί;
^
Επειδή έχασα επεισόδια, εσύ καλά είσαι μετά το εμβόλιο?
nai ok an k me talaipwrhse enas psilopuretos k enas ponokefalos gia kamia vdomada.kai fusika o ponos sto xeri..se tsakizei to atimo.pantws an den eixa kapoia sugkekrimena themata me thn ugeia m den kserw kata poso tha to ekana k egw..
ε κοιτα τωρα πως λειτουργει ο διαδικτυακος τοπος
αμα βρεθει καποιος κακουλης να σου πει τιποτα για τις χημειοθεραπειες σου και την αρρωστια σου και την υγεια σου μην παρεξηγηθεις και κλαιγεσαι μετα. ή πες τι ειχες να κανουμε ολοι πατ πατ και περαστικα
Τι λες κι εσυ, τι παει να πει ετσι λειτουργει ο διαδικτυακος τοπος?
η καλύτερα πέστης ειμαι ΟΠ does this give you hOPe?
μινμιν, οταν ποσταρες για τη μητερα σου βρεθηκε καποιος και ειπε κατι το οποιο εκανε εντιτ μετα. οταν το διαβασες, ένιωσες οτι αξιζε τον κοπο να το μοιραστεις σε ενα φορουμ; παντα θα βρεθει καποιος. η κιουρντ παει να κανει το ιδιο λαθος. και της την ειπαν για το εμβολιο ηδη. αν τα σχολια "δηλαδη νοτ σοου κιουρντ" σας φαινονται ενταξει και νορμαλ, οκ. εμενα θα με πειραζε αυτη η πλακα αμα ειχα χημειοθεραπειες στην πλατη και θα επρεπε να το διαβαζω. αυτο λεω
αν παθαινε η ΜΑΜΑΚΑ μου κατι θα μαζευα δυοτρεις στο μσν και θα τα ελεγα εκει. για να μη γραφτει κανα σχολιο που θα πρεπει να γινει εντιτ μετα
Εγώ ό,τι ήθελα να του πω του το είπα σε pm πάντως, γι' αυτό και το εντιτ.
Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να στέκεστε εκεί πάντως, γενικά.
η κιουρντ ΜΟΥΝΑΚΙ εχει?
Δεν έχει μόνο η ΜΑΜΑΚΑ σου, έχουν και άλλες καμιά φορά!
καλως τον ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιο :pink:
τι έγινε ρε; όλα καλά;
epaija thn prvth moy synaylia
sto publicsto stage tou guitar hero
ta gamhsaola eixa kai lao apo katv
tha paw kai aurio