Ρισκάρω :p να σου απαντήσω ότι στα HDMI splitter, το αν θα παίζουν όλες οι έξοδοι είναι feature του splitter, αλλά αυτά που έχω δει εγώ να πουλάει το πλαίσιο συγκεκριμένα, δεν το είχαν. Κι εδώ, με μια πρόχειρη ματιά δεν βλέπω κάποιο από τα διπλά να το κάνει.
Ένα HDMI καλώδιο θα έχει απώλειες όταν το μήκος του ξεπερνάει τα 20 μέτρα, για αυτό κι όταν χρειάζεσαι τόσο μεγάλο, καλύτερα να πάρεις κάποια με ενίσχυση (ενσωματωμένη) τα οποία όμως έχουν σχεδόν διπλάσια τιμή. Ενδεικτικά, χθες έβλεπα 20άρι με 40 ευρώ και 30άρι με 80 ευρώ, επειδή είχε την ενίσχυση σήματος. Υπάρχουν χειρότερα και καλύτερα καλώδια, αλλά σε γενικές γραμμές, αν δεν τα τσακίζεις, αν δεν περνάνε πάνω-κάτω-γύρω από έπιπλα και χαλιά κτλ κτλ, με ένα φυσιολογικό καλώδιο δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Δε χρειάζεται να αγοράσεις Monster Cable της τάξεως των 100 ευρώ για δύο μέτρα!!!!!
Ασύρματα ποντικάκια έχει μπόλικα, νομίζω ότι θα αγόραζα ξανά κάποιο Logitech, αρκεί να είναι desktop mouse κι όχι για laptop. Αυτό ας πούμε μιλάει για 10 περίπου μέτρα εμβέλεια, ανάλογα με τις συνθήκες.