Χαχαχαχαχα thanx ρε
Printable View
Χαχαχαχαχα thanx ρε
skata..oute emeis kanoume tpt...exei stisei kai o asteras concrete wall...paparia..mono apo stimeno an katsei
Θα κερδίσετε μωρέ. Αλλά αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ο Πάοκ είναι πρώτος απόψε, τελείωσε εδώ η φάση.
υπάρχει άλλο λινκ;
θένκιου τζακ, αλλά ούτε αυτό με βάζει
allo den exw...dokimase kai http://darksniper88.blogspot.com/ alla dne kserw kan an to deixnei..
MALAKA MOU...
ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΟ ΠΛΑΣΕ ΛΟΥΚΑ
.-
ΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΒΥΝΤΡΑ
ΛΟΥΚΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ . _:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
Θέλω επιδεικτιιά ήττα στο υποτιθέμενο ντέρμπι, με το ΘΡΗΝΟ απλά για να λέει ο Mitsmann "Ναι αλλά εμείς οι νεκροί σας γαμεύσαμε 2 φορές.."
Τα είπαμε ;)
λουκας βυντρα:o καιροc γαρ εγγυc
Εγώ ξέρω οτι σε περιόδους που ο Παναθηναϊκός δεν βλεπόταν (με στράτο αποστολάκη στον πάγκο), ερχόταν ο Τζόρτζεβιτς και η κομπανία και μοίραζαν τεσσάρες από το πουθενά, και κελαηδάνε οι μιτσμανς για 13 πρωταθλήματα και γελάμε οι υπόλοιποι. Δεν πρόκειται να θεωρήσω μεγάλο κατόρθωμα το φετινό πρωτάθλημα όποιος και αν το πάρει, αλλά δεν βρίσκω το λόγο να μη μαζέψει ένα τεσσάρικο ο γαύρος στην ΑΤΥΧΗ κατάσταση που είναι.
Με συγκίνησε το μαλακισμένο σήμερα. Αν ήσουν πάντα έτσι ρε λουκάκο στά ωπα ώπα θα σε είχαμε ρε μαλακα. Ελπίζω να φύγεις πρωταθλητης το καλοκαίρι
kala ta parales...fetos kanei poly kali xronia e...kai milaw sovara
αυτο εννοω "παντα έτσι". 5 χρόνια στον ΠΑΟ, πρωτη χρονιά παράγει ουσιαστικό έργο. τεσπα.
βλέπει κανείς "ελ μπουγατσοκλάσικο"; οι σκώληκες έχουν γεμίσει το Χαριλάου πανιά Μπάοκ (;;;)