Καλή φάση. Το Ceville το έχω ήδη κατεβάσει και βρήκα και iso του Overclocked στο σκληρό μου. Βtw, όποιος δεν έχει παίξει το Black Mirror να το παίξει ASAP γιατί βγαίνει και 2 σύντομα!
Printable View
Καλή φάση. Το Ceville το έχω ήδη κατεβάσει και βρήκα και iso του Overclocked στο σκληρό μου. Βtw, όποιος δεν έχει παίξει το Black Mirror να το παίξει ASAP γιατί βγαίνει και 2 σύντομα!
to eixa paiksei prin kati aiwnes, para poly aploiko ws pros xeirismo/grifous/whatsoever, kamia kinhsh apolytws kai auto einai POLY spastiko, dhladh de mporeis na ftiakseis atmosfaira me akinhtes o8ones.
exei ena polyyyyyyyyyyyyyyyyyy a8wa lovecraft senario. Koita, ena apogeuma einai, ante 2.
Nomizw pws to poula enas gamestorrents.
Πλάκα πλάκα για πείτε κανά αdventure σε φάση dark/horror αλά Lovecraft που να αξίζει εκτός από ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΑΤO shadow of the comet.
Prisoner of ice?
sanitarium στα top 5 adventures.
To Dark Eye paraeinai kammeno. :p
To lost crown einai wraio epishs.
Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Sound Forge και μου πετάει μήνυμα πως μου λείπει το Microsoft Windows Installer 3.1 (...) δίνοντας μου επιλογή για download. Όταν πα να κάνω download μου λέει να βεβαιωθώ πως είμαι συνδεδεμένη στο νετ και να ξαναδοκιμάσω..
Τεσπά πα να το κατεβάσω κανονικά μέσω google και κατεβαίνει ένα αρχείο με extension .exe το οποίο όμως δεν αναγνωρίζει το πισι.
Wtf?
Από που κατέβασες;
Aπο 2-3 άσχετα sites που μου βγαλε το google search για microsoft windows installer 3.1.
Και τα 3 δεν τα αναγνωρίζει.
Dokimase apo dw:
http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en
Πφφ.. είμαι χαζή. Τελικά ένα απο τα άλλα ήταν κομπλέ.
Πάντα όταν πρόκειται για τέτοιες βλακείες των Windows να κατεβάζεις από το site της Microsoft για να είσαι σίγουρη.
re, exei kaneis kamia idea ti epa8e to ProjectW?
to xakarane prin merikes meres, meta ksananebhke, meta ekane redirect se ena gia ton poutso warezo-site...
kserei kaneis kati pio egkyro?
oxi tipota allo, xanoume ta zero day comics...
εγω διάβαζα σε κατι μπλόγκς οτι το εκλεισε αυτός που το χε.
ασε και γω προσπαθούσα χτες να μπω και μου πετουσε παραθυράκι για λογκ ιν.
τωρα λένε ότι το πουλησε καπου για πολλά λεφτα. Και επίσης λένε ότι οι περισσότεροι απο αυτους (αντμινς και μοντς) πήγαν σε ενα αλλο στο οποιό μπήκα και κει. Είναι κι αυτό μεγάλο όχι οπως το προτζεκτ βεβαια (βασιλιάς στο είδος του).
Κρίμα γιατι ήταν γαμώ τα φόρουμ