http://www.tv2nyhetene.no/magasinet/...s-3292103.html
Printable View
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1224893
και γιαυτο τους πυροβολάνε?
μιασ που υπαρχει το thread ευκαιρια για μερικα μπαν ακομα, να ξεσκαρταρουμε τα φασιστοειδη απο το ερ
Ώρες ώρες ξεχνάτε μια κασέτα να παίζει χωρίς να έχετε ιδέα ρε πούστη. Για πες μας ποιά ακριβώς ευθύνη έχει το ελληνικό κράτος γι' αυτήν την κατάσταση γιατί έτσι όπως το βλέπω εγώ όλη την ευθύνη την επωμίζεται η Ε.Ε. που δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την υποδοχή αυτών των ανθρώπων.
Απο που και ως που "φασιστοειδες" :?:
Το ότι η ΕΕ αφήνει εμάς να το παίξουμε πορτιέρηδες δε σημαίνει ότι δεν έχουμε ευθύνη που έχουμε πάρει τα γκλομπ και τους βαράμε, ε. Ούτε που τους στοιβάζουμε σε κρατηρήρια, που τους γκετοποιούμε και που κάνουμε θέμα περιφερειακών εκλογών το ΑΝ θα πρέπει να χτιστεί μουσουλμανικό τέμενος. Προφανώς ο αρχικός υπαίτιος είναι η ΕΕ που μας έγραψε στ' αρχίδια της αλλά κι εμείς δεν είναι ότι το χειριστήκαμε κομπλέ, ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και τα λοιπά.
Αν δωσουμε την ευθυνη μονο στην ΕΕ ειναι σαν να παραδεχομαστε οτι η Ελλαδα αλλά και άλλες χωρες δεν ειναι υπευθυνες για τη φυλαξη των συνόρων τους γεγονος που σημαινει οτι η εθνικη τους κυριαρχια διακυβεβεται.
Απο την αλλη ομως δεν σου λεω οτι ειναι μονο θεμα της Ελλάδας απο τη στιγμη που λειτουργει σαν κομβος μετακινησης των ανθρωπων στα ενδοτερα
iKveld: πασπίτισα ε;
ikonoklast δεν μου κοβεται το χερι καλυτερα?
Α σόρι μάλλον χτύπησε o parser κάπου στο "δεν ειναι υπευθυνες για τη φυλαξη των συνόρων τους γεγονος που σημαινει οτι η εθνικη τους κυριαρχια διακυβεβεται". Για κάνα κάνα edit να ξανασκανάρω.
εννοεί ότι αν δεν είσαι πασπίτισσα μιλάς σαν πασπίτισσα.
:bang:
το er αναφωνεί: ΠΟΥΝΤΟΚΡΑΤΟΣ
Έλα, προφανώς και δεν ήταν χιουμοριστικό.
Μπα, σοβαρά τώρα, επειδή δεν είναι αστείο το συγκεκριμένο θέμα: Από τότε που είδα το ΦΩΣ και άρχισα να κράζω τα φρικιά δεν έχω ξανακατέβει σε πορεία μαζί τους εξόν απ' αυτές για το μεταναστευτικό από τις οποίες πορείες του δεν έχω χάσει ούτε μία. Ούτε στην Πάτρα στο λιμάνι, από τις λίγες φορές (μπορεί και η μοναδική) που έπαιξε κυνηγητό με τα μπάτση εκτός από επετειακές. Ειρωνεύτηκα προφανώς το "αν υπήρχε κράτος" που εκφράζει την πίστη του άλλου ότι το ΚΡΑΤΟΣ θα τα λύσει αυτά. Το ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Αν ήταν αστείο ή όχι το κρίνει ο καθένας, μπορεί και μόνος του, δεν είναι ανάγκη να δίνεις ντιρεκτίβα και σ' αυτά ικόνοχλατς.
Στο μπούτσο μας όμως; Πούλα και κάνα ποδήλατο να τα δώσεις σε πακιστανά.
E, κάποιοι μετά σου εξήγησαν ότι λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις απο σένα απλά αμα είναι να συνεχίσεις να ποστάρεις κάνε ένα από τα δύο: Μην λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ, μην ποστάρεις σα ΜΑΛΑΚΑΣ.Quote:
Ειρωνεύτηκα προφανώς το "αν υπήρχε κράτος" που εκφράζει την πίστη του άλλου ότι το ΚΡΑΤΟΣ θα τα λύσει αυτά. Το ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Καλά, ηρέμησε τώρα.
Το κράτος-έθνος, ο εθνικός "άλλος", οι Έψιλον Έψιλον, όλη αυτή η βοθρολειτουργία που έχει κατασκευαστεί (μεταξύ άλλων) ακριβώς για να κάνει τους μετανάστες το κλωτσοσκούφι του κεφαλαίου μαθαίνουμε γνωρίζοντας πέντε πράγματα ότι είναι παντελώς αδύνατον να λύσει το μεταναστευτικό με τη φιλελεύθερη υπόσχεση της ευημερίας μέσα στη νομιμότητα της αστικής δημοκρατίας. Ανοίγουμε και κανά βιβλίο γενικά, εμένα μου τα 'μαθε ο Κάλκι στο πρώτο έτος.
LOL
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Spoiler
όξω πούστη απ' την παράγκα
http://i659.photobucket.com/albums/u...U_and_GTFO.jpg
ρε το βρήκα λεμε,δε συμφωνώ με όλα αλλα ντάξ' είναι λεχροί ρε γμτ.
ντάξ' μπουρδέλο είμαστε στην ελλάδα και οι έλληνες πιο μαλάκες απολους αλλα ρε φίλε είμαστε για πάρτη μας,δε θέλουμε κι αλλα παράσιτα.ασε μας εκει που είμαστε να τα βρούμε αναμεταξύ μας,τι θέλουν οι φανατισμένοι υπάνθρωποι εδω.
Δε σε πειράζει μωρη ξεκωλω εσενα ο μουσουλμανισμός ε? τοτε θα σε δέρνω και σενα και τη μάνα σου και θαχω και δικιο και θα με ευλογει κι ο αλαχ
Τώρα νομίζεις εσύ με το παραπάνω τρολλάρεις; Θες δουλειά ακόμα, δούλεψέ το λίγο. Ή είσαι τόσο βλάκας που τα λες σοβαρά;
παρε θεση στο θεμα ρε μαλακα που θα με πεις και τρολ, σου ειπα γιατι δε γουσταρω λαθραιους μπιχλες στην ηδη γαμημενη χαβουζα που ζουμε.
φερε αντιλογο διχως να χαζοσνομπαρεις εξυπνακια.
κβελντ απευθυνομαι σε οποιο γυναιο θελει να μετατραπει σε ρες εν αγνοια της
δεν καταλαβαίνω. είσαι ενάντια στην εξαθλίωση, ή στους ξένοι;
και στους δυοι, αλλα ειν αναποφεκτο να αποφυγουν την εξαθλιωση συν το οτι δεν μπορουν να ζησουν αρμονικά με αλλους λαοι κ το αντιστροφο+οτι οι λαθραιοι φερνουν και αρρώστιες(fact).στη θηβα το 04 που τους πηγανε γιόμισαν τον τοπο ηπατίτιδα θες λογω συνθηκών η λογω μπιχλας,οπως και ναχει δε πλερόνω για συνθήκες ρε αδερφε
έχεις φορολογηθεί ποτέ άμεσα που δεν πληρώνεις κιόλας ?
Κοίτα, για να δεις πόσο υπέρβλακας είσαι.
Ας αποδομήσουμε το post σου σε μικρές λογικές προτάσεις
Λες:
Είμαι εναντίον των ξένων και της εξαθλίωσης γενικότερα.
"Δε γουστάρω να πληρώνω για τους ξένους επειδή δεν μπορούν να αποφύγουν την εξαθλίωση. Επειδή οι ξένοι είναι εξαθλιωμένοι, δεν πληρώνω για να αποφευχθεί αυτή η εξαθλίωση με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης"
Σοφιστεία τύπου petitio principii. (κυκλική λογική - begging the question)
Η απουσία πρόνοιας και η εσκεμμένη καλλιέργεια ντροπιαστικών απάνθρωπων συνθηκών διαβίωσης (βλέπε ουρές για απόκτηση ασύλου) για τους μετανάστες είναι το αίτιο της εξαθλίωσης.
Δε γουστάρω να συνυπάρχω με τους ξένους γιατί δεν μπορούν να συνυπάρχουν μαζί μου και γιατί δεν μπορώ να συνυπάρχω μαζί τους.
Έχουμε λοιπόν μία θέση με 2 (δύο) αιτιολογήσεις.
Καλά, δε σχολιάζω καν την ταυτολογία στο δεύτερο αίτιο, αυτό κι αν είναι δείγμα σοβαροτάτης ελλείψεως εγκεφαλικής δραστηριότητας και ικανοτήτων γλωσσικής έκφρασης. Η πρότασή σου είναι τόσο πολύπλοκη για το μυαλουδάκι σου που στη δεύτερη αιτιολογία βάζεις ως αίτιο το ίδιο το πράγμα που θες να δικαιολογήσεις. Τσκ Τσκ Τσκ...
Όσο για το πρώτο αίτιο, απάντησέ μου σε παρακαλώ, πού το ξέρεις ότι δε γουστάρουν να συνυπάρχουν μαζί σου οι ξένοι; Μόνο και μόνο ότι ήρθαν εδώ σημαίνει ότι θεωρούν τη δικιά μας κοινωνία καλύτερη απ' τη δικιά τους. Αλλιώς θα κάθονταν σπίτι τους.
Οι λαθραίοι φέρουν αρρώστιες και αυτό είναι γεγονός + παράδειγμα
Για τη χρήση του μεμονωμένου παραδείγματος: Η ατελής επαγωγική λογική σου είναι ακριβώς λογικά αντίστοιχη του "το 2004 είδα στη θήβα καφέ αγελάδες, άρα όλες οι αγελάδες είναι καφέ"
Πέρα από το παράδειγμα περιμένω να μου παρουσιάσεις ένα επιχείρημα για την αιτιατή σχέση που συνδέει τη λαθρομετανάστευση με τις ασθένειες. Όχι, το να λες απλά "fact" δεν είναι επιχείρημα. Αν δηλαδή εμένα μου καβλώσει να αλλάξω υπηκοότητα και ξαναγυρίσω στην Ελλάδα λαθραία διατρέχω περισσότερο κίνδυνο για μολυσματικές ασθένειες; Εκτός αυτού, τη στιγμή που μπήκε η Βουλγαρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι Βούλγαροι λαθρομετανάστες μετατράπηκαν σε Ευρωπαίους πολίτες. Τι συνέβη μ' αυτούς; Έχασαν με κάποιον μαγικό τρόπο τη μολυσματικότητά τους με τη μετατροπή τους σε νόμιμους;
tl;dr οδηγίες:
Επειδή λοιπόν αυτό ήταν ένα παντελώς άχρηστο post γιατί κατά πάσα πιθανότητα ούτε ολόκληρο το διάβασες, ούτε ολόκληρο το καταλαβαίνεις, ξαναδιάβασε το #790 και όξω πούστη απ' τημπαράγκα.
εχω εισόδημα και δουλευω και πληρώνομαι και πληρώνω αλλα να μη σε νοιάζει εκτός αν είσαι η εφορία και σε νοιάζει οπότε σου λέω οτι παίρνω κατι μαύρα και σε γαμάω κατι ψιλά.
όπως και ναχει γάμα τις προσωπικές μαλακίτσες γιατί για άλλο μιλάμε εξυπνάκια.στο επι τουτου: αν κάνεις κέφι λαθρό παρτους σπίτι σου.γαμάνε περισσότερο τη φαση γιατι ειναι και άχρηστοι και βάρος και επιβάλλονται σαν αρχίδια με τη σκοταδιστική κωλοθρησκεία και προσκυνάνε και γιωργάκη μαλακα μου.μηδεν αξιοπρέπεια.