http://chzgifs.files.wordpress.com/2...7e7012e0ca.gif
Printable View
Μπαμπ γιατι σας αφησα πολυ λασκα.
Εννοείται καθόμαστε στη ΜΕΣΗ, πιάνοντας όσο περισσότερο χώρο γίνεται. Αν είναι δυνατόν φέρνουμε και την παρέα μας και σχηματίζουμε ανθρώπινη αλυσίδα, διακόπτοντας τη ροή ΚΑΙ στις κανονικές σκάλες, ενώ αν έχουμε πολύ μεγάλη παρέα, ίσως καταφέρουμε και τον επόμενο σταθμό. Ζώα, απολίτιστοι ηλίθιοι, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ?
Καθόμαστε όπου γουστάρουμε.
Όποιος βιάζεται να τρέξει στις κανονικές.
Λατρεια Τζεη εν μπη.
Ειστε για το μπουτσο. Πριν 3 βδομαδες εχασα το μετρό για 2 δευτερολεπτα, γιατι ενας υπερμαλακας σαν εσας καθοταν αριστερα. Το επομενο μετρό ηρθε 20 λεπτα μετα γιατι ξερω γω ετσι απλα του καυλωσε. 8 χρονια μετα, το ιδιο μαλακες, μπραβο.
Αυτό λέμε ρε, πάρτε τις κλασσικές, παραδοσιακές σκάλες και τρέχτε όσο θέλετε. Στο κάτω κάτω γι αυτόν και μόνο τον λόγο έχει και κανονικές και κυλιόμενες. Αδειάστε μας τη γωνιά και άντε στα μαρμαρόσκαλά σας. Στο κάτω κάτω θέλω ρε φίλε να έχω δίπλα αγκαλιά το γκομενάκι, τι θέλεις τώρα;
Να κάνεις λίγο δεξιά, ευχαριστώ.
Μπα ρε φίλε, ειδικά για εσάς τους βιαστικούς, έχουμε κάνει παραδίπλα, να εκεί, βλέπεις; Αυτές τις ολόλευκες σκάλες, όλες δικές σου αδελφέ, τρέχα όσο θέλεις.
Να πας εσύ να σταθείς όσο θέλεις, δεν είμαστε καλά. Λες κι εγώ σε στέλνω στο ασανσέρ (που θα ήταν το πιο σωστό αν θες να στέκεσαι).
Τα πράγματα είναι απλά:
Σκάλα - Ανεβαίνω περπατώντας.
Σκάλα Κυλιόμενη - Ανεβαίνω περπατώντας από τ'αριστερά ή βαριέμαι να πάρω τα πόδια μου και κάθομαι νωχελικά στα δεξιά μέχρι να φτάσω.
Τότε αν θέλω να τρέξω στην κυλιόμενη, αυτός που απλά περπατάει λογικά πρέπει να κάνει δεξιά. Οπότε από δεξιά προς τα αριστερά της κυλιόμενης έχω:
Στέκομαι, ανεβαίνω νωχελικά, ανεβαίνω κανονικά, τρέχω. Σωστά;
περνάει Σαμπρέλας από αριστερά σαν τον σίφουνα και σας παίρνει παραμάζωμα.
Τρου στόρυ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ, όχι γιατί βιάζομαι, αλλά γιατί πρέπει να μάθουν τρόπους :)
Δες το νικνεημ του, τζαμπα κοπο κανεις Κοιλια.
όποιος κάθεται αριστερά στις κυλιόμενες και τα ξύνει είναι ο ίδιος που κάθεται στην αριστερή λωρίδα στον δρόμο και πάει με 80. ξυπνάτε μοσχάρια.
Καμμία σχέση, εδώ μιλάμε έχουμε 2 διαφορετικές σκάλες για όλα τα γούστα και εσύ έρχεσαι και κάνεις τσαμπουκά στη δική μου σκάλα. Ίσα....
Καλα εισαι απειρα βλακας ομως. Στο σταθμο που ημουν εγω που πας να μου το παιξεις εξυπνος, δεν ειχε αλλη σκαλα, μονο κυλιομενες, οποτε και να θελα δεν ειχα την επιλογη. Αλλα και να ειχα την επιλογη, προφανως κινηση πανω στην κυλιομενη ειναι πιο γρηγορη απο κινηση στις αλλες σκαλες, και δεδομενου οτι εχασα για λιγα δευτερολεπτα το τρενο, παλι θα το εχανα αν πηγαινα απο τις αλλες σκαλες. Αλλα το μυαλο σου δεν το χρησιμοποιεις, απλα θελεις να πεταξεις την καλυτερη μαλακια, θελεις να φανεις μαγκας στον οποιο δε θα επιβαλλει κανεις τι θα κανει, ακομα κι αν σπας αρχιδια, θελεις απλα να μας πεισεις για κατι εντελως ηλιθιο στο οποιο μονο εσυ βρισκεις λογικο, και λιγοι ακομα.
Ειναι και ο ιδιος που μαζι τα εφαγε με τον Παγκαλο?
ρε ουστ.
κατ αρχας οπως εχω δηλωσει στο τοπικ, οι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ δε νοειται να εχουν σοβαρη αποψη, ΑΚΟΜΑ.
κατα δευτερον διπλα απ τις κυλιομενες, εχει τις κανονικες που μπορειτε να κανετε και αγωνες δρομου και στηπλ αν θετε.
Και κάπου εδώ τελειώνει η όμορφη κουβέντα μας.
όλα τα γούστα ποιά είναι; αυτοί που βαριούνται και αυτοί που δεν βαριούνται; αυτοί που θέλουν να κάνουν γυμναστική και αυτοί που είναι σαπίλες μήπως; αυτοί που ψηφίζουν οικολόγους και οι άλλοι που είναι ΔΑΠ; πείτε ποιός διαχωρισμός σας βολεύει από όλους.
το θέμα είναι το εξής.
οι κυλιόμενες είναι μια πολυτέλεια και υπάρχουν εκεί για πολλούς λόγους. για αυτούς που είναι ηλικιωμένοι, για αυτούς που είναι κουρασμένοι, για αυτούς που βιάζονται και θέλουν να ανέβουν στον διπλάσιο χρόνο σε σχέση με μια κανονική σκάλα, γενικά εξυπηρετούν πολλές περιπτώσεις ιδιότυπες και ιδιόμορφες. όταν εσύ αντιλαμβάνεσαι αυτή την πολυτέλεια ως μέρος για να κάνεις το κομμάτι σου και να ανέβεις όπως εσύ γουστάρεις γιατί έτσι γουστάρεις και να πάνε όλοι να γαμηθούνε και στα αρχίδια μου όλα, ε είσαι αυτό που είσαι.
Ναι, και διπλα στην αριστερη λωριδα της κυλιομενης, εχει τη δεξια, κι οταν λεμε διπλα, εννοουμε ΜΗΔΕΝ εκατοστα ακριβως αφου εφαπτονται.
Στην οποια μπορεις να ξυνεις τα αρχιδια σου μεχρι να εκσπερματωσεις, μπορεις να παιζεις ταβλι στο κεφαλι του μπροστινου σου, μπορεις ακομα και να περπατας προς την αντιθετη κατευθυνση στην οποια κινειται η σκαλα, με την ιδια ταχυτητα, ωστε να μεινεις για παντα στη σκαλα μεχρι να πιαστουν τα γενια σου κατω και να αναγκαστεις να ξυριστεις. Ωραια ολα αυτα, κανενας δε σου δινει το δικαιωμα να σπας αρχιδια ομως, και μαλιστα χωρις λογο.
Δεν ανεβαινεις σε κανενα διπλασιο χρονο.
τωρα αμα αρχισεις να σπρινταρεις σε κυλιομενες, εισαι καθυστερι ετσι κι αλλιως γιατι ο χωρος ειναι μικρος και δε θα με σεβαστεις εμενα που παιρνω τον πολυτιμο χρονο ξεκουρασης μου σε μια αδηφαγα μερα.
Ναι, τρομερη αποψη. Εχει μια λωριδα για οσους θελουν να αραξουν, οι οποιοι επειδη -μαντεψε!- ειναι πολλοι, στοιβαζονται και κανουν και ουρα κατω κατω.
Στον αντιποδα για τον καθε ροαντ ραννερ εχει τριαντα λωριδες στις πετρινες και μια εξτρα στις κυλιομενες για να νιωθει καλα το Ζεν σας.
Σε λιγο τι?
θα μας βαζετε να τρεχουμε μαζι σας.
Αισχος.
δεν σε αναγκάζει κανείς να τρέξεις μιτσμανν, εσύ όμως αναγκάζεις εμένα να κάτσω από πίσω σου και να βλέπω το τρένο μου να φεύγει.
ξανασκέψου το λίγο και τα λέμε.
το προβλημα δεν ειναι τοπικιστικο φιλε Κρουξ.
το προβλημα ειναι καθαρα λειτουργικο.
μα δεν το θέτω τοπικιστικά.
επικαλείσαι την έλλειψη γνώσης και εμπειρίας λόγω μη ύπαρξης μετρό κλπ στην σαλονίκη της καρδιάς μας.
μην απαντήσεις "ναι αλλά εμείς έχουμε μπουγάτσα και πιτόγυρα εδώ".
Αυτό είναι ισοδύναμο με το ότι εσύ αναγκάζεις τον Μίτσμανν να βιαστεί επειδή εσύ ΑΡΓΗΣΕΣ. Αν ο Φιξερ πχ έφτανε 20 δευτερόλεπτα πιο πριν στη σκάλα θα είχε προλάβει το βαγόνι.
Για να μην πούμε την μεγάλη αλήθεια ότι στις περισσότερες των φορών όλοι σε μια κυλιόμενη σκάλα έχουν στόχο τον ίδιο συρμό άρα βιάζονται/αργούν εξίσου.
Στην πραγματικότητα το debate δεν είναι σκάλες/σκάλες είναι σκάλες/ασανσέρ για ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ.
Παρε δω τύπο ρε.
Επειδη εδω στο Ελεκτρικ Ρεκβιεμ οταν θελετε να πειτε την αποψη σας δεν κοιτατε τιποτα, θα πρεπει να υπενθυμισω αφου δε γουσταρετε να διαβασετε ολο το τοπικ, πως ποτε η σπανιως στεκομαι στα αριστερα της κυλιομενης σκαλας, αλλα η φιρμ και σταθερη αποψη μου ειναι οτι κανοντας αυτο το πραγμα, υποκυπτω σε μια ορδη καθυστερημενων που μας στριμωχνουν σαν παρτυ σαρδελας για να κανουν αυτοι το κομματι τους, ενω αυτοι εχουν εναλλακτικη και γω οχι.
συνεπως σχολια "θα περασω απο πανω σου", "δε με σεβεσαι ρε" και τα λοιπα ειναι ακαιρα/ακυρα.
απλα σας λεω καθυστερες.
και τραγελαφικους.
σε λιγο που θα βγει ο Συριζας και δεν θα χουμε ρευμα να δουλεψουμε τις σκαλες , περιμενω να δω τπτ γραφικους να κλεινουν και τους 2 διαδρομους και να περιμενουν ποτε θα ξαναρθει το ρευμα να τους ανεβασει πανω..
Φυγε απο το θρεντ αναπηρο αντιδραστικο τρολακι. Κατεβηκα απο τον εναν συρμο και εκανα συνδεση με αλλον, δε θα μπορουσα να εχω παει πιο γρηγορα απο οτι πηγα. Δεν εχει σημασια η μια φορα που μου συνεβη, αλλα η καθε φορα που μπορει να συμβει στον οποιοδηποτε. Περαν αυτου, ειναι θεμα σεβασμου, το οποιο δεν καταλαβαινεις ουτε εσυ ουτε οι αλλοι, γιατι απλα ειστε νεοελληνες. Βαρεθηκα, οπως ειπα στο πρωτο ποστ μετα τη νεα ανασκαφη του τοπικ απο τον κολλημενο θρεντ σταρτερ, 8 χρονια το ιδιο μαλακες, τα αλλα ειναι απλα για να ασχολουμαστε.
http://i.imgur.com/2ycvt.jpg
είναι απλό ρε μαλάκες, γιατί αν κάθεστε τουρλουμπούκι ό,τι να'ναι, η κυλιόμενη σκάλα είναι ένα εργαλείο που μας κινεί με ταχύτητα Vσ
αν βάλουμε στα δεξιά αυτούς που θέλουν να πάνε με Vσ, τότε η σκάλα μετατρέπεται σε ένα εργαλείο που σε κινεί με ταχύτητα Vσ + Vε
ένα ομολογουμένως καλύτερο εργαλείο!
έδιτ
και γι' αυτό είναι και μαλακία το "πάνε από τις κανονικές"
γιατί ρε ΖΩΟΝ αν μετακινηθείς 30 γαμημένα εκατοστά προς τα δεξιά σου, εγώ θα μπορέσω να ανέβω τις σκάλες με Vσ+Vε αντί μόνο για Vε και πιθανόν να μην αργήσω στη δουλειά μου, ραντεβού μου, αεροπλάνο μου