http://www.youtube.com/watch?v=KhBec1_Z3bE
Τα θέλει ο κώλος τους στην Κερατέα και θα κλάψει καμιά μανούλα όπου να 'ναι μου φαίνεται.
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=KhBec1_Z3bE
Τα θέλει ο κώλος τους στην Κερατέα και θα κλάψει καμιά μανούλα όπου να 'ναι μου φαίνεται.
Εκπληκτική κίνηση τακτικής να κάτσουν γύρω από ένα βενζινάδικο ενώ τους ρίχνουν μολοτωφ.
Αυτά τα είδα χθες βράδυ και λέγανε ότι ήταν ασφαλίτης. Είναι κάτοικος;
ε φαντάζομαι αν ήταν κάτοικος δεν θα τον ανέβαζαν στο blog
Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.
Spoiler
το έδειξε το ΣΤΑΡ τελικά
http://www.youtube.com/watch?v=5QUiCmX0Q_c
Καρκίνο στα παιδιά τους.
Ποιός τον γαμεί και αυτόν....
ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ (κατά την ταπεινή μου άποψη) αλλά έλεος με τον κάθε γραβατωμένο παπάρα που το παίζει υπασπιστής της μεσσαίας τάξης (λες και όλοι αυτοί στην Κερατέα δεν ανήκουν στη μεσσαία τάξη είναι "χουλιγκάνοι")....και κάτι άλλο, πήρε το μάτι μου ότι απαγόρεψαν την κυκλοφορία στις Σέρρες..εδώ όλοι κοιμούνται βασικά όχι μόνο η "μεσσαία τάξη"
Σόρι ρε κοπελιά αλλά τι περίμενες να πει ο Παπαχελάς?Δηλαδή έλεος...
και λίγο φιλότιμο δε βλάπτει από τον παπαχελά και τους ομοίους του ..απλά ρε παιδί μου μην υποτιμάς και τη νοημοσύνη μας
πιο στρατιωτικος νομος μου φαινεται ο "αγροτικος νομος" που με το ετσι θελω κλεινουν τους δρομους για τους παντες και τους ανοιγουν οποτε αυτοι γουσταρουν γιατι ετσι τους καβλωσε. Οτι μαλακια κανει το κρατος την πληρωνει ο πολιτης σε αυτη την χωρα , κατεβειτε Αθηνα και κλειστε το παρκινγκ της βουλης την 3 σεπτεμβριου το μαξιμου πεταξτε γιαουρτια χυστε τενεκεδες λαδια γαλατα μολοτοφ , σκοτωστε πολιτικους καντε κατι που να επηρεάζει τουλαχιστον αυτους που σας αδικησαν :p στην τελικη δειχτε τα ποσοστα που ψηφισαν κκε συριζα και αριστερα κομματα στας σερρας και αντε γαμηθειτε πια , εσεις τους ψηφιζετε.
http://kathrefti.blogspot.com/2009/06/blog-post_07.html
Τι μαλακία είπε; Φαντάσου να μας γεμίζουν και παιδιά αυτά τα σκουπίδια.
Προεπαναστατικά πρέπει να γίνει ένας ΧΥΤΑ για μπάτσους.
αν το λες σοβαρα και δεν τρολαρεις (και δε βαριομουνα να ψαξω) θα σου εβρισκα ποστ που λες απο ποτε τα παιδια είναι υπευθυνα για τις μαλακιες των γονιων τους (συγκεκριμενα αφορουσε την Αλεκα και την κόρη της που πάει στο αμερικάνικο κολλέγιο)
Σε πίνκαρα αλλά σοβαρέψου!
ας μου εξηγησει καποιος απο αυτους που με μουτζωσαν σε τι εχω αδικο παρακαλω , ευχαριστω. Γλυφω κατουρημενς ποδιες ψηφιζω πασοκ να μπω με συμβαση στο δημοσιο και οταν τελειωνει η συμβαση την βλεπω επαναστατης ποπολαρος και βγαινω και κατηγορω αυτους που πριν εγλυφα!! Και αυτο ειναι σωστο!! γιατι αντιδρω στο βαθυ κρατος και στην πολιτικη της ευρωπαικης ενωσης ειμαι μετανοησαντας.. στις επομενες εκλογες ομως ψηφιζω νδ γιατι μου πε ο μπαρμπας μου οτι θα ξαναπαρω την δουλεια...
Μ'αρέσει που θίγεστε, λες και υπάρχει έστω μηδαμινή περίπτωση να πιάσει τόπο η κατάρα μου.
Ας είναι όμως, πολλαπλούς καρκίνους στους ίδιους. Αν και δε μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσαν τέτοια εμετικα στρατόκαυλα φασιστάκια να αναθρέφουν κάτι ακίνδυνο για την κοινωνία.
ε καλα δεν ειναι και λιγα παιδια που την εχουν κανει γιατι εχουν απαλευτους γονεις φασισταρια.
δεν πινκάρω για να μην με πούνε γκευ αλλα ο φρικ βασικα εχει δίκιο, τι να λέμε τωρα... ΟΚ, οι μπάτσοι είναι φασίστες και δικαια τσαντίζεται ο κοσμος με τις μαλακίες τους αλλα αυτο δεν δικαιολογεί να ξεσπάς σε κάποιον που δεν φταίει τιποτα με το να κλείνεις δρόμους κλπ...
Έλα να σου πω κατώριμε, έχετε ΧΥΤΑ στη Σουηδία;
εχμ, οχι αλλα αυτό γινεται γιατι εχουμε αρκετά λεφτα για σοβαρά συστήματα διαχείρησης αποριμάτων και ο λόγος που τα έχουμε είναι γιατι πληρώνουμε φόρους και σκάμε 10 χρόνια φυλακή στους μεγαλοφοροφυγάδες και 2 στους απλούς φοροφυγάδες.
Αλλα το παράδειγμα της κερατέας είναι ατυχές γιατι αποτι βλέπω στο βιντεο δεν κλεισανε κανα δρόμο οι διαδηλωτές, διαμαρτύρονταν απλώς για το ΧΥΤΑ και τις συλλήψεις, το οποίο είναι δικαίωμά τους και δεν ενοχλεί κανεναν, οπότε δεν συγκρίνεται με τα τσιράκια της αλέκας που κλείνουνε το δρόμο λες και φταίει ο φορτηγατζής...
ποιος θα μου απαντησει γιατι ειναι κουλ οι αγροτες νεοδημοκρατες να κλεινουν τους δρομους και η αντιστοιχοι μπατσοι οχι? Αφου τις τρωω που τις τρωω να ξερω και γιατι :P
Ε, δεν είναι το θέμα ποιός κλείνει σωστότερα το δρόμο, το θέμα είναι ότι οι φτωχοί αγρότες όντως δε την παλεύουν και έχουν λόγο που φωνάζουν (ανεξάρτητα του πως φωνάζουν) και με το να κάνεις απαγόρευση συναθροίσεων (λολ) δεν λύνεις κανένα πρόβλημα ποτέ και πουθενά.
δεν διαφωνω σε αυτο , αυτονοητο ειναι , εγω διαβασα οτι απαγορευσαν τα τρακτερ να μετακινηθουν οχι τις συναρθροισεις .για αυτο το γραψα .
ποιος ψηνεται να πελεκυσουμε τον παπαχελα;
και δυο κοτρωνια.
Ε? Ε τότε κρεμάλα στους μπάτσους και κάτεργα στους διαδηλωτές είναι η σωστή λύση νομίζω. Λες και φταίει ο εργολάβος η οι εργάτες που θα απολύσει μεχρι να παραλάβει καινούρια μηχανήματα απο την CATERPILLAR (οι εξαγωγές που λέγαμε) για το ΧΥΤΑ....
Βασικα, τώρα που το σκεφτομαι, όλοι εσείς οι ικονοκλαστς που τα σπάτε, βαλτε το καλά στο μυαλό σας: ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ALLEGIANCE!! Γενικώς έχετε κάθε δίκιο να σπάτε καποια πράγματα γιατι η ελλάδα είναι όντως χωρα που γαμάει οποιον μπορεί, με κάθε τρόπο, απο κάθε τρύπα. Τωρα απο εκει και περα, ακόμα κι αν συμφωνούμε σε αυτό, δεν σημαίνει οτι αυτομάτως παίρνετε το ελεύθερο να σπάτε ότι βρείτε. Rule of the thumb: περιπολικο? το σπάμε! Μηχάνημα εργολάβου? ΔΕΝ το σπάμε εκτος αν είμαστε beyond reasonable doubt σίγουροι οτι το αξίζει!
Όσον αφορά τους αγρότες, να ψοφήσουν. Τι θα πει μικροαγρότης? Η γη του 70% των αγροτών αξίζει περισσότερο απο τα λεφτά του κατώριμου και τα λεφτά του κατώριμου βγήκαν με 12ωρα δουλειάς, 11.5 μηνες το χρόνο και οχι κλέβοντας επιδοτήσεις της ΕΕ και εκβιάζοντας το δημοσιο, ΟΚ? Οπότε ο κατώριμος δεν καταλαβαίνει γιατί ο ίδιος θεωρείται κακός καπιταλιστής και οι αγρότες καλά παιδια! Α και πούστε ικόνοκλαστς, το οτι οι αγρότες μπορούν να ψοφήσουν το πίστευα ακόμα και όταν ήμουν 16 χρονών, υπερασπιστής του Χρούστσωφ και φαν του επιστημονικού κομουνισμού, που νόμιζε οτι όλα όσα είπε ο μαρξ ηταν σωστά και για κανένα λογο ο μαρξ η ο λενιν δεν παίζει να έχουν κάνει λάθος. Οπότε αν πεταχτεί κανείς να με πει υποκριτή απλώς έχει χάσει τη μπάλα.