Molis egri8hke apo th sxolh mou to poso twn 1080 lirwn agglias gia 2 synedria ston Kanada gia ton Iounio.
Printable View
Molis egri8hke apo th sxolh mou to poso twn 1080 lirwn agglias gia 2 synedria ston Kanada gia ton Iounio.
ΤΑΪΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?????
τροφή για σκέψη
Spoiler
μονο αν η κυβερνηση καναδα
παρει γενναια αποφαση να απαγορευσει το ιντερνετ
Σήμερα, για μιά ακόμα φορά, επιβεβαιώθηκε ο κανόνας που λέει "Ψάχνουμε ακόμα και το πιο άκυρο δισκάδικο γιατί μπορεί να βρούμε εκεί ότι πιο απίθανο".
Έτσι λοιπόν, κατεβαίνοντας βόλτα Ναβαρόνε, πέτυχα ένα τιγκα καραμεταλάδικο, καινούργιο, και λέω "δεν μπαίνεις μέσα μήπως και...?"
Ότι βρήκα το από κάτω, σε τιμή 10ε, δεν είναι το MLR. Το MLR είναι ότι βρήκα την πιό δυσεύρετη του έκδοση, που αναφέρει λανθασμένα το 1ο κομμάτι ως "I cant help myself", και φυσικά χτυπαει δυσθεώρητα ποσά για πλάκα.
http://1.bp.blogspot.com/_3_xKSBX-cZ...ndJeopardy.png
ΔΙΣΚΑΡΑ όπως και να το κάνουμε!
Νέο δισκάδικο; Άκου να δεις! Πού ακριβώς;
εχμ, είναι δίπλα στα καφε της Ναυαρίνου, μπολιβάρ και τέτοια. Δεν συγκράτησα όνομα, τέρμα μαυρίλα όμως.
Είχε ένα παραδίπλα παλιά που πάνε χρόνια που έκλεισε. Άντε να δούμε αυτό πόσο θα κρατήσει.
Το καλειδοσκόπιο λες?
Αυτό έκλεισε το 2000...
Καπού τότε ναι, δώδεκα χρόνια ε; Γάμησε τα.
Καλειδοσκόπιο ρε φίλε... Πω, πού σκατά το θυμηθήκατε..
εβγαλα ενα δωρεαν ταξιδι ευρωπη πανελα με την aegean (και τις συνεργαζομενες της) απο τους ποντους της πιστωτικης μου!
πρωτος
κι ο πρώτος μαλάκας, να στη σπάει η χαρά του άλλου ε
τριημερο σε νησακι , με την αγαπημενη :pink: θα μεινουμε σε φιλους και οι δυο απο αυτους εχουν το πιο γαματο μπαρ του νησιου . MLR
απόλαυσε υπεύθυνα ;)
ζηλευω απιστευτα φρικ. χαβ φαν ρε καριολη.
island freak \m/
σπάσε ό,τι σπάει!
χθες κοζανη ξημερωματα. στο δρομο για το σπιτι αντικριζω εναν τυπο με καπαρντινα και περπατημα νταβατζη, που ειχε ομως μια γνωριμη καραφλα...πλησιαζοντας πιο κοντα καταλαβαινω πως ειναι
ο ενας
ο μοναδικος
Spoiler
τρελό. εγώ αντίστοιχα όταν είχα πάει Κοζάνη απόκριες του 09 είχα δει το Σερβετά και τον Παπαχελά. (FML)
εψες ειχε γενεθλια ενας φιλος και μας εβγαλε στο Ισλανδεζικο μπαρ της Κοπενχαγης για μπυρες. Μεταξυ των αλλων ευτραπελων που ελαβαν χωρα υπήρξα και παραληπτης κολακευτικων σχολιων απο θηλυκιά για τα τσαχπινικα τα ματια μου. Κατι τετοιο απλα σου φτιαχνει το κεφι γιατι δεν σου συμβαινει συχνα. Ποσο μαλλον οταν εισαι σε σχεση. Ποσο μαλλον 2 που η ντοπια κορασιδα ήταν και πολυ ομορφη του λογου της! Ποσο μαλλον 3 που ήταν και 100% Λεσβια. Πραγματικα ενιωσα ομορφα...μπορει να φταινε και οι μπυρες ομως.
your life rocks bro
Μολις ανακοινωθηκαν οι μπαντες για μια συναυλια για την οποία είχα πάρει εισητήριο.
bolt thrower, autopsy, vallenfyre, benediction, discharge, αντε γεια 7 απριλίου.
21-26 Μαρ Εδιμβούργο-Στέρλινγκ
:happyjump:
Βρηκα δουλεια πανω στο αντικειμενο μου!!!!!!!!! καιρος ηταν!
περιμένουμε όλοι πότε θα πει κάτι αντίστοιχο ο Leech
Εμαθα οτι θα εχω επιστροφη φορου. Αρκετά.
Επισης ξεκινησα να δουλευω σε νεο προτζεκτ για την σχολη μου, πανω σε κατι της σχολης και ελπιζω να ποσταρω ξανα εδω σε 3 μηνες πτυχιουχος ξανα (αλλα μπορει να μαι και μαλακας ξανα).
εγω καθαρισα επιτελους τη σπιταρωνα μου, ακουω ωραιες πειραματιλες, πινω εναν κουβα καφε και διαβαζω διαφορα ωραια πραματα. my life rocks ρε, ειναι τα μικρα πραματα της ζωης κλπ.
καλά, είναι και τα μεγάλα όμως.
εγώ πχ χθες πληρώθηκα τα λεφτά που μου χρωστούσαν τα αφεντικά μου ας πούμε.
τους ετρεξες;
η αλήθεια είναι πως όχι γιατί είμαι ΚΟΤΑΡΑ, απλά έκατσε η φάση χθες.
κερνάω κοκακόλες παιδιά.