Έχεις δίκιο, αυτή δεν την έχει δείξει στο νησί.
Έντιτ: Και το άλογο της Κέιτ!
Printable View
Έχεις δίκιο, αυτή δεν την έχει δείξει στο νησί.
Έντιτ: Και το άλογο της Κέιτ!
Δυο σχολια μοναχα:
1ον)Ο Μπεν εχει γινει πλεον μικρος θεουλης γιατι απο τον αρχηγο που οδηγει τα παντα στην κατευθυνση που εκεινος θελει,πλεον ειναι τελειως ανιδεος και ο τζεικομπ τον γαμαει.Απλα τελειος.
2ον)Κατι που πραγματικα μου φανηκε απιστευτα γαματο,ειναι η επαναφορα αυτου του διπολου,γκουντ γκαιζ-μπαντ γκαιζ.
Για αλλη μια φορα δεν μπορεις να πεις εν τελει ποιος ειναι ο καλος και ποιος ο κακος,απλα γαματο.
Και τελος παντων διχως να προβαλλω κανενανε,σταματηστε τις θεωριες και τις μαλακιες.Μου τη σπαει που ολοι γουσταρετε το λοστ μοναχα γιατι αισθανεστε γαματοι που βρισκετε θεωριες,ενω ΠΑΝΤΑ εξω πεφτετε,οπως ειναι λογικο.Απλα απολαυστε και περιμεντε μεχρι να δουμε που θα καταληξει.Εγω προσωπικα περιμενω τελος μεγαλη ξενερα
Δε νομίζω να είναι ξενερωτικό το τέλος, με την έννοια δηλαδή να μας τα εξηγήσει με "φτηνό" τρόπο (όπως πχ έκανε το γκαλάκτικα). Οι writers κάτι έχουν σκεφτεί από την αρχή, δεν το φτιάχνουν όσο πάνε.
mh lete malakies tro galactica GMAHSE STO TELOS>Paroti e8i3e ta ulistika mou protupa opws akrivws kanei kai to lost.
Το γενικο κονσεπτ με το σκαναρισμα το εχουμε πει αρκετες φορες προ πολλου νομιζω, τωρα οσον αφορα αυτο με το πτωμα, ωραια σκεψη, αλλα ο καπνος εχουμε δει οτι εχει σκαναρει τον Locke σε καποιο πολυ παλιο επεισοδιο, ειτε πρωτης ειτε δευτερης σεζον. Αυτο ειτε σημαινει οτι εχει κρατησει τη μνημη του απο τοτε, ειτε οτι πολυ απλα επαιξε λοκαπνος και σε επεισοδιο στο οποιο δεν ειχαμε καταλαβει χριστο εμεις ισως. Γενικα παιζουν πολλοι κανονες προφανως και θα τα δουμε ολα στο τελος.. πιστευω να το ξερετε ολοι οτι περα απο μικρα στοιχεια για καποιους χαρακτηρες, δεν παιζει με τιποτα να προβλεψουμε το endgame της καθε πλευρας οπως και το τελικο φιναλε ε.
ΥΓ. Μπερνι=Μπερναρντ?! αχαχαχχχα ποιος θεος το βαλε?
ωραία σταματήστε τώρα την κουβέντα για γκαλάκτικα γιατί υπάρχει κόσμος που δεν το έχει κ θέλει..
black rock cafe αχαχαχαχα
παντως η ρεπλικα (σωστος?) του λοκ ηξερε για το ταιμ λουπ του λοκ και που θα βρεθει την συγκεκριμενη στιγμη.. και τους εκαψε τους αλλους και ειδικα τον ριχαρδο.
εξηγήστε μου κάποιος, αυτός είναι κατεστραμμένος φαν η κάτι άλλο;
ο τυπος ειναι παρουσιαστης pre-game/post-game show σε ματς των ny nicks
καμμενος φαν βασικα,εκανε ενα βιντεακι στην αρχη και ειδε οτι ειχε μεγαλυτερη ανταποκριση αποσο περιμενε με αποτελεσμα να βγαλει ενα για καθε επ. της σεζον,καθε βδομαδα
κατεστραμμένος φαν είναι σίγουρα, έχω την εντύπωση ότι είναι δημοσιογράφος του nba ή κάτι τέτοιο τελος πάντων.
μπερδεύει όμως το star trek με το star wars, fail.
Slip of the tongue. Επηρεασμένος από την πρόσφατη ταινία.
Aγαπησα παπα-αναλυση. Ναι, το ομολογω ξεδιαντροπα.
Και για αυτους ακριβως τους λογους, 'γω προσωπικως, δεν θελω να νοιαστω πιοτερο πλεον για τα επιμερους variables που θα δωσουν στο συστημα που λεγεται Lost, απλως θα παρακολουθησω τον επομενο κυκλο μεχρι καταληξη του.
Ερχομαι να συμπληρωσω πως η ιδεα της αεναης παλης του καλου και του κακου εχει αναζωπυρωθει στην τεχνη τα τελευταια χρονια.
Δεν αποκλειω το φαινομενο να οφειλεται στις εντονες μεταβασεις που διανυουμε στην πραγματικοτητα μας, καθως και στην προσβαση που εχουμε πια στην πληροφορια,
με αμεσο αντικτυπο και στην αλλαγη φορμας στη λογοτεχνια και στο τι θα θεωρουμε κλασικη λογοτεχνια στις επομενες δεκαετιες, με εντονη εμφαση στο sci-fi και την αποδραση απο αυτα που αντιλαμβανονται οι αισθησεις.
Σε τηλεοπτικο επιπεδο εκτιμω ομως πως μονον η συγκεκριμενη σειρα εχει καταφερει να θιξει την αντιπαλοτητα αναμεσα στο καλο και στο κακο τοσο συνθετα και απολαυστικα.
Π.χ. Βλεπουμε ψιγματα στον House, μεσα απο τον εσωτερικο του αγωνα και τον τροπο που προσπαθει να βρει τη δικη του σταθερα,
βλεπουμε προχειρα αποσπασματα στο prison break με το ιερατειο που κρατα την αποκλειστικοτητα της γνωσης,
βλεπουμε στο heroes μεσα απο τη συγχρονη αμερικανικη μυθολογια του υπερ-ηρωα τα αντιπαλα δεη να προσπαθουν να βαλουν ταξη στην αταξια,
βλεπουμε ακομη και μεσα απο αρκετα κατωτερες καλλιτεχνικως σειρες τυπου supernatural και ghost wisperer στη σφαιρα του μεταφυσικου την προσπαθεια αποδοση δικαιοσυνης για τη διατηρηση μιας κοσμικης ισορροπιας κ.ο.κ.
Hell, ακομη και τα βαμπιρια και οι λυκανθρωποι εχουν αποκτησει νεους κανονες συμπεριφορας και νεα ενδιαφεροντα. Σχεδον τους αγαπαμε, και αποκτησαμε χωρις να το καταλαβουμε μια θεαση τρυφερη για τα πλασματα που πολεμανε για το καλο τους/μας.
Η μονη κατ'εμε σειρα που πλησιασε τα επικα επιπεδα του Lost στη συγκεκριμενη θεματολογια και δυστυχως κοπηκε λογω ακριβης παραγωγης και χαμηλων ratings ηταν το Carnivale. Με σκοπια πιο κοντινη στη θεολογια, σε σημεια σχεδον αφηγηματικη θεογονια, αλλα επισης καλοστημενη και θαρρω πιο εντυπωσιακη σκηνοθετικα και αισθητικα.
Και σε αυτο ακριβως το σημειο, θα ερθω να συμφωνησω πως αν θελουμε να δουμε το Lost ολοκληρωμενο στην ποιοτητα που το εχουμε συνηθισει, θα πρεπει να ανεχθουμε ενδιαμεσες σποντες ρομαντζου προκειμενου να εξακολουθησει να χαιρει του οικονομικου pantronage που απαιτει η παραγωγη του.
Ευχομαι να μην φοβηθουν να δωσουν την πικρη γευση της γνωσης που ολοι κατα βαθος τρεμουμε. Ειναι σκληρο και τραγικα ανατρεπτικο να σου πουν εισαι ενα μικρο variable που ο,τι και να κανει δεν απασχολει το συστημα η προσωπικη του ευτυχια παρα μονον η διατηρηση της ενεργειας. Και πολυ φοβαμαι πως δεν θα το τολμησουν τοσο απροκαλυπτα.
Κλαψ- κλαψ βεβαια για μενα και την κυνικιλα μου και ολες τις μεταβλητες σαν και του λογου μου, αλλα στ'αρχιδια του συστηματος που χρειαζεται σπονσορες για να συνεχισει.
Σου λεει χεστηκαμε αν καταφερεις να παρεις την Kate, φυσικα και μπορεις να επιλεξεις τη μοιρα σου, αλλα αν δεν συμπεσει με το πως ο κοσμοτας θα συνεχισει να εξελισσεται, στ'αρχιδια μας και εμας αν τελικως θα γαμησεις.
Εικαστικη παρεμβαση:
Αυτα τα ομορφα συζητουσαμε με την κολλητη μου που εχασε περυσι την αδερφη της.
Οι γονεις οταν χανουν τα παιδια τους, χανουν τη σταθερα τους.
Υπαρχουν γονιδες που δεν καταφερνουν να τη βρουν ποτε και σιγα-σιγα σβηνονε.
Υπαρχουν και αλλοι που βρισκουν λογους να συνεχισουν.
Ολοι ομως γκρεμιζονε τον Jagob, τον πατερουλη,την κρυφη ελπιδα, το help στο παιχνιδι, και απελευθερωνονται με την εννοια της αρχαιας ελληνικης τραγωδιας.
Ειναι ισως οι μονοι που γινανε μαυρος καπνος και φαγανε μπαμπεσικα την ιδεα του εκλεκτου προστατευομενου.
Το να χασεις το παιδι σου ειναι ενα ανωμαλο πεδιο, καμπυλωνεται ο χωροχρονος σου.
Οποτε η που χανεσαι κι εσυ, η που αποδεχεσαι την τυχαιοτητα σου και επαναπροσδιοριζεσαι. Ο,τι κι αν κανεις, δεν σημαινει τιποτα για το συνολο. Πχ ξερατε η δεν ξερατε οτι χαθηκε μια φιλη μου, στ'αρχιδια σας. Συνεχιζομαστε ανεξαρτητα απο αυτη. Κι εγω συνεχιζομαι εχοντας απλως μια αλλη θεαση, ενα αλλο συστημα αναφορας.
Σκεψου τωρα, αυτη τη γνωση, καθως και μυριαδες αλλες, να τις εναποθεταμε στους πληγεντες σε αυτη τη ζωη.
Να πεις στον Ινδο, ποια αγελαδα προσκυνας, φαε κει περα ψαχνο, θα ετρωγε μετα και τον διπλανο του, και σενα μαζι.
Κι εκει ερχονται σε καθε φαση της ανθρωπινης ιστοριας τα ιερατεια και η πολιτικη.
Με θρησκευτικη ευλαβεια, να σου μαθουν το καρμα. Να σου μαθουν την ελπιδα. Την παρηγορια.
Ε, δεν το κοβω το Lost να δωσει τελικη διασταση χωρις παρηγορια. Και σιγουρα δεν εχω το abilty Μανας-Πετρελη να γινω Κασσανδρα. Απλως υποθετω.
Spoiler
me epivevaiwnei kai o malakas o sprtcaster
psaxte kai ta post mou. sas eipa oti h bomba tha einai i dikleida asfaleias sthn katapaxth? sas to pa. fate poutsa
sas to pa gia thn terminator fash?
to leei kai o idios. i elpida menei parolo pou ta vasika den allazoun
opws ston terminator. oute o john connor mporei na pethanei oute o skynet na mh gennhthei
porwsi metal
18 kai shmera
οταν ξεκινησει η 6η σηζον θα προσπαθησω να μην ξαναμπω στο θρεντ. οχι γιατι δε μ'αρεσετε, αλλα γιατι με ολη αυτη την υπεραναλυση χανω το "γουαου" εφφε.
τριβια: εκτος απο τον Λοκ, στο σταρ τρεκ εχει παιξει και η Ελοιζ, σε ενα επεισοδιο παιζει τη μανα του Data
Βαλτε ταγκ "μανα ντειτα".
Μπερνιν, ολο μαλακιες λες για Τερμινειτορ ε, ξεκολλα. Δεν αλλαξαν ΤΙΠΟΤΑ τελικα. Τελος.
Μπερνι, δεν αλλαζει ΤΙΠΟΤΑ λεμε, ουτε τα σημαντικα, ουτε τα ασημαντα. Οτι εκαναν Τζακ κτλ στο 1977 ειχε ηδη γινει στο παρελθον, και μαλιστα οπως αφηνει αιχμες ο Μαιλς, στην προσπαθεια τους να αποτρεψουν το οτιδηποτε ειχε γινει και να μην πεσουν ποτε στο νησι, αποκτουν σημαντικο ρολο ακριβως στο να προκαλεσουν αυτα που εγιναν ηδη. Δηλαδη καμια σχεση με το time travel του Terminator σε ολα τα επιπεδα. Οπως εχει πει κι ο Ingolemo εχουμε time travel τυπου 12 monkeys, το οποιο ειναι πιθανοτατ και το time travel με τα λιγοτερα παραδοξα.
μην με κάνεις να σε συμπαθήσω στα γεράματα, πλιζ, πολύ πλιζ.Quote:
Originally Posted by HAVOC
παραδέξου πως προτιμάς το Σούπερμαν : Χρόνια της Νιότης.
Henry Scudder λέμε!! :D :headbang:
H μονη μου επαφη με τα Χρονια της Νιοτης ηταν στις δικες μου νεανικες αιγλες, τοτε που σημειολογουσα για το excrement και τις προεκτασεις του στην τεχνη και στην αρχιτεκτονικη, και σκαρωνα Polemics σε αγγλικα ελληνιστι ως νεος Αδωνις για να την πω στην αγγλικη καταπιεση που βιωσα για καμια 8ετια.
Μετα εγινα Αισχυλος, εφαγα το χελωνακι μου στην κρανα, ξεπερασα την μετεφηβεια μου και μαζι το κομπλεξ να απολαυσω απενοχοποιημενα ενα Hello!magazine με τον καφε μου εξω και οχι στα στενα συνορα της λεκανης του σπιτιου μου.
Απο την δυσκοιλιοτητα δεν εχω γλυτωσει ακομη, αλλα απο τυπους που ανακαλυψαν την τεχνη με το Lost, ε, καπως το αποφυγαμε το ατυχημα.
Ελα, γαμωτο μου, δεν πεθανα ακομη, μη με αγαπας.
δε με αφηνει να κανω ταγκ "ανακαλυψα τη τεχνη με το λοστ" γμτ... :sad:
lost=discovering art. Ελα, ολο παραπονο εισαι.
Ρε μαλάκες, μην μου το κάνετε αυτό με τα tags. Έχει πονέσει η καρδούλα μου από το γέλιο.
jacob o slavomakedwn HAHAHAHAHAHAHAH
LOST > Dexter
σε ποιότητα.
c/d
βασικά είδα τα 4 τελευταία μαζεμένα...
δεν θα κάνω σχόλια για το τι είδαμε και τι γραψατε.
το μονο σημαντικό για άλλη μια σεζόν είναι οτι οι απαντήσεις που πήραμε δεν είναι ούτε καν οι μισές από τις ερωτήσεις που είχαμε και αυτές που δημιουργηθηκαν.
υγ: ben πιόνι , λοκ πιόνι , ριτσαρντ πιόνι , ελοιζ πιόνι , γενικά όλοι πιόνια εγω αυτό κατάλαβα,ο μόνος που φάνηκε να μην έχει καμμία σχέση σε αυτον τον "πόλεμο" είναι ο πιλότος λυπιριδάκης!
Ο οποίος είναι μάλλον "κάντιντειτ".
Σκέφτηκα ανατροπή..
Από την πρώτη/δεύτερη σεζόν ακούμε για κάποιον που κάνει κουμάντο στο νησί. Μετά μας λένε ότι τον λένε Jacob και μετά νομίζουμε ότι τον είδαμε αλλά ποιος ξέρει τι είδαμε εκεί.. Πιθανών τον ΑΝΤΙ-Jacob.
Τελευταίο επεισόδιο season 5 κ μας δείχνουν επιτέλους τον Jacob, θυμίζει όσιο κτλ.. Saint Jacob.. Επειδή όμως στο Lost μας έχουν συνηθίσει να μας δείχνουν κ τις δύο πλευρές κ τους λόγους για τους οποίους η κάθε πλευρά είναι "κακή" ή "καλή" το ίδιο θα συμβεί κ με τον τύπο αυτόν. Σίγουρα θα μας δείξει τους λόγους που έχει να μη θέλει κανέναν πάνω στο νησί οι οποίοι στο τέλος μπορεί να αποδειχτούν ποιο σοβαροί από τους λόγους τους οποίους ο Jacob ήθελε να φέρει κόσμο στο νησί. Οπότε στο τέλος ο μαλάκας της υπόθεσης θα είναι ο Jacob.
Σε προηγούμενο post με συνεπείρε ο ειρμός κ είπα ότι ο Locke και ο Ben είναι απλά πιόνια ανευ ουσίας. Ίσως κ να είναι έτσι ίσως και όχι.. αυτό γιατί αν ήταν ανευ ουσίας ο θάνατος τους ή η πράξεις τους θα ήταν κ αυτές άνευ ουσίας. Αλλά ο θάνατος του Locke βοήθησε τον τύπο που δε θέλει κατοίκους στο νησί να πλησιάσει τον Jacob.. και φυσικά ο Ben να τον σκοτώσει (μπορεί να συμβεί αυτό απλά με μια (δυο, τρεις) μαχαιριές κ μια λίγο σπρώξημο στη φωτιά?).
Ο Jacob είπε ότι ό,τι συμβεί πριν από αυτό είναι απλά πρόοδος. Μιλάμε για γαμώ της ατάκες, οπότε οι Losties αλλάζουν το παρελθούν αλλάζοντας το μέλλον.
Και μια τέλειωσε η σεζον κ το θέμα θα το φάει η μαρμάγκα μέχρι του χρόνου ας πούμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα.
Που είναι ο Μπέρνι τώρα που χρειάζεται.. γιατί δε ποστάρει non-stop?
giati ola luthikan sto lost
ousiastika
mas exoun gamhsei me anatrpes alla nomizw ola exoun luthei
tha xanadw olh th seira ap othn arxh logika opote tote tha pw
Quote:
Originally Posted by απάλλο φόρουμ
πόσο πιο κορυφαία μπορεί να γίνει η ιστορία τώρα πια;
δηλαδή, πόσο πιο μακριά μπορεί να το πάνε;
ελπίζω πολύ! σε σημείο που επιτέλους να ξεκολλήσει ο οπαδός της σειράς από τη μίζερη επιστήμη που τα θέλει όλα σύμφωνα με τη λογική.
ο διάλογος του Τζέικομπ και του Εχθρού όντως φέρνει στο μυαλό τους διαλόγους Θεού-Διαβόλου, όπως έγινε στην ιστορία του Ιώβ.
αλλά μπορεί, επειδή τα πράγματα μοιάζουν τόσο καθαρά πια, να μην είναι έτσι! ο Εχθρός έμοιαζε να έχει υποφέρει πολύ στη ζωή του εξαιτίας του Τζέικομπ, ο μορφασμός και το ύφος του ηθοποιού μου φέραν στο μυαλό το πρόσωπο του Μπεν όταν προέκυπτε το θέμα του φόνου της κόρης του. η δική μου γνώμη είναι πως ο Εχθρός προσπαθεί να πάρει εκδίκηση πρώτα από όλα και ότι ο Τζέικομπ προσπαθεί να πετύχει κάτι που είναι σχετικό με το νησί και χρησιμοποιεί τους ανθρώπους σα μεταβλητές. δηλαδή νομίζω ότι δε τον νοιάζει ποιος θα ζήσει στο τέλος, αρκεί να πετύχει αυτό που θέλει.
ίσως τα σώματα των Τζέικομπ και Εχθρού να μην είναι καν τα κανονικά τους, ίσως να είναι πρώην κάτοικοι του νησιού που πεθάνανε και εκείνοι μετά πήραν τη μορφή τους, όπως έγινε με το Λοκ. μπορεί να πρόκειται αποκλειστικά για πνεύματα και να μην έχουνε δικά τους σώματα.
υπάρχει, επίσης, μεγάλη πιθανότητα να αποκαλυφθεί τί είναι αύτό που θέλει να αποδείξει ο Τζέικομπ στον Εχθρό στο πρώτο επισόδειο της έκτης χρονιάς και να ειναι εντελώς άσχετο με το είδος του διαλόγου Θεού-Διαβόλου και να λέμε πάλι "ε γαμώ, δε ξανακάνω θεωρίες, πάλι τα ανατρέψανε όλα" σφγσδφφδ
τέλος, περιμένω μήπως εμφανίσουνε κάποιο χαρακτήρα που θα κάνει το Τζέικομπ να είναι το τσουτσεκάκι, όπως τσουτσεκάκι αποδείχθηκε δυχτυχώς ο κορυφαίος Μπεν όταν εμφανίστηκε ο μέγιστος Λοκ που έγινε κι εκείνος τσουτσεκάκι όταν εμφανίστηκε ο Τζέικομπ Ο_ο
ελπίζω αυτοί που 'έρχονται' να μην είναι απαραίτητα ο Τζακ και οι λοιποί. είναι προφανές ότι στο Λοστ υπάρχουν θεότητες/πνεύματα/ότι-στα-κομμάτια-είναι και δεν είναι απίθανο να δούμε πιο ζόρικα μυθολογικά στοιχεία, όπως πλάσματα των αρχαίων πολιτισμών (θέλω να πω νεφελίμ και τέτοια, αλλά δυχτυχώς αυτή η λέξη στην ελλάδα είναι συνυφασμένη πια με το λιακόπουλο και τους οπαδούς-πόρνες του που ξέρουν τα πάντα!!)
δεν είναι απίθανο να δούμε τα πλάσματα με τα τέσσερα δάχτυλα χάρη στα οποία χτίστηκε το άγαλμα και γενικά, εύχομαι η έκτη χρονιά να ξεφύγει ακόμη περισσότερο για να γουστάρουμε κι εμείς που θέλουμε παλαβά μυθολογικά και μη-ρεαλιστικά πράματα και γράφουμε στα loaderίνια μας την επιστήμη και τους μίζερους οπαδούς της :D
Loader αν δεν εχει το ποστ σου με τεραστια και πολυχρωμα γραμματα τη φραση ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΓΗ ΣΤΑ ΔΥΟ η οποιαδηποτε παραλαγη της, δεν το διαβαζω. Συγκεντρωσου.
Spoiler
είδες; όταν σκέφτομαι δυχτυχώς δε συμπεριφέρομαι σα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΓΗ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΦΑΔΑΖΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥ TRUE HEAVY FUCKIN METAL MADE OF TRUE HEAVY FUCKIN METAL MADE OF STEEL και τέτοια σδφσδφγφ
Ωραία αυτά που λέει ο Loader, αλλά οι Αθηναίοι ας έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά και να μας πουν πότε θα κάνει την εκπομπή ο Καρπετόπουλος για να γουστάρουμε. :wink: