ασε ρε ελιταρία εσυ που πουλας κιόλα!
δε γίνεσαι καλύτερα δικηγόρος του αμνεσιακ? γιατι με τέτοια γραμμή υπεράσπισης που χω θα βγάλεις καλα λεφτα απο δ'αύτον
Printable View
ασε ρε ελιταρία εσυ που πουλας κιόλα!
δε γίνεσαι καλύτερα δικηγόρος του αμνεσιακ? γιατι με τέτοια γραμμή υπεράσπισης που χω θα βγάλεις καλα λεφτα απο δ'αύτον
Σπαρίλλιον,
Ταυτόχρονα πολλά πράγματα που ακούω είναι offtopic για το er, οπότε επίτρεψε μου να περιορίζομαι στο trolling αλλά να έχω άποψη παρολαυτά!Quote:
Originally Posted by ικονοκλαστ
Mpravo, offtopic gia to er. Ti einai on topic alh8eia? An pisteveis pws apantas me thn sygkekrimenh protash suit yourself, to afhnoume edw.
Ε, ορισμένα πράγματα είναι οφτοπικ. Δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να μιλάω για hiphop, breaks και idm και να προτείνω μπάντες ή να κάνω κουβέντες.
Αν προσέξεις τα φειδωλά μου ποστς είναι για τέτοια πράγματα.
Εδώ είναι η φάση που κάποιος παρατηρεί ότι κανείς εδώ γύρω δεν έχει δουλειά, εξεταστική, γκόμενα, οικογένεια, ύπνο, φίλους, σκύλους, ζωή ή/ και τα τρολλινγκ σκιλλζ του νερντ. Αγαπώ.
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
θα τούς φάμε μιά μέρα
είμαι μέσα για να γράφουμε για ράπια!!
52 σελίδες ρε μαλάκα! 52 σελίδες!!!
Τι; συνοψίσαμε το ερ που θέλουμε μέσα σ'αυτές τις 52.
τίποτα παραπάνω!!
Telika meta apo olo ayto, apoxwrei/apoxwrhse kaneis apo to forum?
Etsi apla gia akadhmaikous logous.
η Βεηνσω.
Ara osoi eipame gia tzasminotetarth prin 132458 selides eimaste akoma edw.
+ kapoies symmetoxes pou elava mesw pm.
Κι εσύ όμως ρε Μίτσμανν καλός μαλακάκος είσαι και του λόγου σου. Ενώ όλοι έχουν σταματήσει, εσύ συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι και να ρίχνεις σπόρους. Και όχι μόνο στο αποπάνω ποστ..
Ναι.
oloi exoume mia apostoli s'afton ton kosmo. o mitsmann ekplirwnei aplws (me epityxia) tin dikia tou.
etsi prepei.
Κάτι τελευταίο μόνο, για να μη μένουν παρεξηγήσεις, όσο κι αν αυτό χαροποιεί κάποιους. Για τον κάρχαρτ δεν είπα ότι είναι ψεύτης και λασπολόγος και αρχίδι μεγάλο, γενικά δεν τον κατηγόρησα, το μόνο που είπα είναι ότι κάτι από αυτά που είπε ήταν ψέματα. Αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι καν τι ήταν αυτό και βαριέμαι να ψάχνω σε 52 σελίδες για να το βρω, δεν εξέτασα όμως ούτε κίνητρα ούτε τίποτα, μπορεί να μη θυμόταν, μπορεί να του τα θύμισαν λάθος, είπα απλώς το αποτέλεσμα. Εξακολουθώ να τον συμπαθώ για την ακρίβεια, στην τελική στην όλη διαμάχη δεν αναμίχθηκε, ήταν από τους ελάχιστους που είχαν τα αρχίδια να έρθουν και να συζητήσουν τα παράπονά τους με το φόρουμ και όχι μόνο με μένα, και ΑΝ μπορώ να του προσάψω κάτι στην όλη ιστορία είναι το πρώτο (ότι δεν αναμίχθηκε).
Έχω ώρα να σκοτώσω. Και θα σου πάρω την τελευταία λέξη (από) Πάνο. Μέχρι να ξαναποστάρεις.
Μια ματιά στα album reviews/live reports πχ θα σου δείξει ότι είναι πολλοί περισσότεροι.Quote:
Originally Posted by BLi
Αν ως απάντηση τους 5 μου τους κάνεις πάλι αυθαίρετα "το πολυ 8", δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.
δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο όταν ξεκίνησε το magQuote:
Originally Posted by Blitzer
που να έγραφε σε αυτό και να μην είχε πολλά ποστ στο φόρουμ
και δηλαδή να μην ξέραμε ποιος στο διάολο είναι
άλλο ένα άκυρο λοιπόν
πολύ αργότερα μπήκαν 3-4 (?) "εξωφορουμικοί" αν και δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό
Εδώ τα λες πιο όμορφα και θα πιαστώ απο αυτό για να γράψω την γνώμη μου για τα πάντα.Quote:
Originally Posted by BLi
Το mag από όσο είχα καταλάβει και θυμάμαι, ξεπήδησε μέσα από το φόρουμ, ως μια πιο "επίσημη"
ας πούμε φωνή του προς τα έξω αλλά κυρίως ως μια σημαντική αφορμή για νέες πιο ενδιαφέρουσες
συζητήσεις μέσα σε αυτό. Αυτό αποδεικνύεται από τον αμφίδρομο χαρακτήρα του, όπου όλα τα κείμενα
που δημοσιεύονται στο mag, συνδέονται αυτόματα με το φόρουμ προς περεταίρω σχολιασμό.
Επίσης από το γεγονός πως σχεδόν οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ έδειχνε μια τάση να γράφει 2-3 κουβέντες
παραπάνω και διάθεση να μπει στην λογική του mag, έπαιρνε την ευκαιρία του.
Πρέπει να είμαστε καμιά 40αριά όσοι έχουμε περάσει από εκεί. Για "φορουμικούς" λέω.
Αυτό δεν γίνεται σε όλα τα zines εκεί έξω και υποτίθεται πως θα ήταν μια σημαντική διαφορά,
κάτι που θα κανε το mag ξεχωριστό. Έτσι το είχα εκλάβει εγώ τουλάχιστον.
Δεν δούλεψε όμως όπως ακριβώς το είχαμε φανταστεί και αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Υπό αυτό το πρίσμα, έχοντας διαβάσει και τα κρυφά ευαγγέλια, και επιβεβαιώνοντας μέσα μου
το ότι κατά 50% φταίει ο Πάνος που για άλλη μια φορά μπήκε σε συζητήσεις με ανθρώπους
έχοντας ήδη προαποφασίσει τι θα κάνει, υπάρχει και άλλη τόση ευθύνη στους συντάκτες του mag
που με τη συμπεριφορά τους δείχνουν να απαξιώνουν το φόρουμ. Όποιο και αν είναι αυτό.
Δεν είναι δυνατόν άτομα σαν τον Harvestman ή τον Marillion (επίτηδες τους επιλέγω καθώς είναι φίλοι μου)
να έχουν ισχυρό λόγο στη σχέση mag/forum όταν δεν έχουν καν μπει ακόμα στην φιλοσοφία του φόρουμ.
Τα 0.02 μου.
Υπονοείς ότι δεν είναι όλα αυτά (και ακόμα παραπάνω);Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Akougesai kai fainesai pio sostos edo, alla h alitheia einai oti variemai na psaxno. Thymamai na vlepo nicks apo to pouthena, na postaroun links me reviews. Mou fainotan ligo periergo tote. Alla sta @@ mou kiolas giati pote de me endiefere to thema er mag. De tha katso na psakso tora gia na se diapseyso, an ontos pisteyeis oti einai etsi, isos einai etsi.Quote:
Originally Posted by regularpaul
Genika de me apasxolei to thema, den ksero kan giati postara edo. Apla eixe plaka to drama. Me to jasmin ti ginetai? :P
Για το πρώτο σκέλος, ναι, το πρόβλημα προέκυψε μάλλον όταν το φόρουμ σε κάποια φάση δεν μπορούσε πλέον να τροφοδοτήσει το μαγκ με συντάκτες, οπότε και βγάλαμε ανακοίνωση να μας στείλει όποιος ήθελε κείμενα. Τότε ίσως έπρεπε απλώς να το κλείσουμε ή να το αφήσουμε να υπολειτουργεί, τι να πω, τέσπά αυτό αποφασίσαμε/αποφάσισα, δε θυμάμαι τι συζητήσεις είχαν γίνει εκείνο τον καιρό. Το αποτέλεσμα ήταν να μπουν άτομα πολύ εκτός κλίματος, που οδήγησε σε αυτό που συνέβη τελικώς. Φυσικά, η άλλη μισή ευθύνη είναι για μένα στον atheist, που προσπαθούσε να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα με όποιον τρόπο μπορούσε. Αλλά δε ρίχνω την αποκλειστική ευθύνη εκεί, άλλωστε οι διαφορές νοοτροπίας ήταν όντως κάτι που υπήρχε και μάλλον θα οδηγούσαν στο ίδιο αποτέλεσμα, ίσως πιο αργά. Ίσως πάλι και να τα βρίσκαμε, δεν έχω ιδέα, πάντως σίγουρα δεν θα τελείωνε τόσο άσχημα.Quote:
Όσο για το δεύτερο, αν εννοείς το τόπικ "και το πιο σημαντικό" τότε ναι, είχα προαποφασίσει τι θα κάνω, δεν ήταν συζήτηση, ήταν ανακοίνωση απόφασης και στο κατόπιν επεξήγηση αυτής. Την απόφαση την πήρα μια μέρα πριν. Σε όλα τα άλλα θέματα δεν είχα μπει με ήδη διαμορφωμένη γνώμη και απόφαση, αυτό φαίνεται από το ότι προσπαθούσα να βρω μια μέση λύση ακόμα και για το moderating, όποιος θέλει το δέχεται τέσπα, πάντως Παύλο επειδή και γνωριζόμαστε (όσο γνωριζόμαστε) και έχουμε συνεργαστεί δε νομίζω ότι έχω δώσει δικαίωμα να θεωρήσεις ότι δε λέω την αλήθεια και ότι έκανα ότι συζητάω ενώ είχα ήδη αποφασίσει, σαν από προσωπικό βίτσιο. Ούτε σε σένα, ούτε σε κανέναν.
Και επειδή τώρα πρόσεξα το "για άλλη μια φορά", απλά να πω ότι όταν παίρνεις μια απόφαση και ξέρεις τους λόγους, και δεν αλλάζεις γνώμη στην πορεία, δεν είναι απαραίτητα επειδή "έχεις προαποφασίσει και δεν ακούς τίποτα", μπορεί να είναι επειδή α) ήδη το έχεις σκεφτεί καλά και β) και μετά την ανακοίνωση δεν ακούς κάτι που να ανατρέπει τους λόγους για τους οποίους πήρες την απόφαση.
Dhlwse symmetoxh.Quote:
Originally Posted by BLi
/me dhlonei symmetoxh.
Ξαναλέω πως το μόνο moderating που "ήθελα" ήταν στο shoutbox, αν αυτό τελικά γινόταν, και αν αυτό τελικά υφίστατο επίθεσης σπαμ και βρισιδιών όπως είχε κάποτε συμβεί στο φόρουμ του χάμμερ πχ, και μετά το έκλεισαν. Επίσης, κάτι, που θα προστάτευε users των οποίων το όνομα φαίνεται, από το να μπαίνουν σε μπελάδες. Αν ανατρέξεις στο thread "φόρουμ", θα δεις 4-5 ποστς μου που λένε αναλυτικά την άποψή μου για το θέμα του όποιου moderating, και αν έχει και κάποιος άλλος απορίες, μπορεί να τα δει εκεί, άλλο αν δεν συμφωνώ με την δημοσιοποίησή τους την πρώτη στιγμή, τώρα πιά δεν έχει και σημασία έτσι κ αλλιώς. Επίσης, είμαι moderator εδώ και αρκετό καιρό στο "album reviews". Αυτό έγινε, αν θυμάστε, γιατί μια φορά στο music discussion, ο gabriel μου είχε κλειδώσει εντελώς αναίτια ένα θρεντ, είχε εμφανιστεί από το πουθενά, δεν έγραφε πια τακτικά, και μου κλείδωσε ένα θρεντ, και πολύ εκνευρίστηκα και παραπονέθηκα στο παλιο music offtopic και την άλλη μέρα έλειπα από το σπίτι και με παίρνουν τηλ και μου λένε "έγινες moderator", δεν το ήξερα καν πως είχε αποφασιστεί να γίνω. Υπήρξαν αρκετοί users στο album reviews, που βομβάρδιζαν τα άμοιρα ματάκια μου με βλακείες, έβριζαν, και παρόλα αυτά, δεν σβήστηκε ποτέ ούτε μισό ποστ λόγω λεγομένων, ύφους, βρισιάς, και αντιμετώπιζα σαν user προς user την κάθε προσωπική επίθεση (πχ Nerd, ICPM και τόσοι άλλοι), γιατί αυτό ήμουν πάνω από όλα, user. Και σαν user λέω πως το 99% δω μέσα είναι καθυστέρια τρανά, δεν το λεω με κανένα μανδύα mag, αν θέτε λέω και ονόματα. Οι αρμοδιότητές μου ως mod ήταν οι εξής δύο : να μην υπάρχουν download links κάτω από τις κριτικές και τα κείμενα να έχουν μορφή album reviews, με βάση τις οδηγίες. Τίποτα άλλο. Οπότε ντράγκον, μην έχοντας πραγματικά καμία διάθεση για οποιαδήποτε μορφή τσακωμού, παρά μόνο για κάποιες επεξηγήσεις, το ψέμα είναι να λες πως ήθελα παραπάνω moderating, λες και δε θα μπορούσα να το ασκώ κατευθείαν. Ζήτησα πράγματα που θα διευκόλυναν αρκετές καταστάσεις, αλλά όχι αυστηρότητα και κριτική στα λεγόμενα, αυτό είναι ψέμα, και δεν μου αρέσει γενικώς να παρουσιάζεται τούμπα, είμαι πολλά πράγματα, ψεύτης δεν είμαι. Για το θέμα τώρα της συνειδητότατης μη συμμετοχής μου στον διαξιφισμό, είναι πως δεν θα μπορούσα να πάρω θέση με τέτοιο κλίμα, not my place. Θεωρώ πως και οι δύο πλευρές είχαν σωστά επιχειρήματα, το ποιανής πλευράς είναι περισσότερα, είναι καθαρά θέμα οπτικής, αλλά στο τέλος έμεινε ένα μεγάλο χαμένο δίκιο εκατέρωθεν, λόγω κακού τρόπου. Και όταν το δίκιο χάνεται, δεν ψάχνω να το βρω, όσο "σημαντικό" και αν είναι να το κάνω. Δεν είσαι μόνο εσύ που μου "καταλογίζεις" (ΑΝ μου καταλογίζεις, όπως λες) την μη έκφραση της γνώμης μου. Δεν θέλω να υπάρχουν παρερμηνείας, και σαν ύστατη προσπάθεια να μην πάει πιο κάτω το θέμα από πλευράς κλίματος, γενικώς, δεν το λέω για σένα, πάτε τζαζμίν οι μεν, πάτε για 2 κρέπες 2 σάντουιτς 2 κομπούχες με γλυκάνισο οι δε, πάω και γω στο σύμπο στα χανιά, αφήστε το θέμα πίσω και ας προχωρήσει ο καθένας με όποιον τρόπο επιθυμεί.Quote:
Αυτά =)
Blitzer, το φαντάστηκα ότι πόσταρες περισσότερο στην πλάκα, απλά ήθελα να μην μένουν εντυπώσεις.
Απλά θυμίζω -κουβέντα να γίνεται- ότι στην αρχική φάση του μαγκ, συμετείχαν ο Virus, o . , η Kuu, ο Μπάντι Λάκυ, ο Ζαχαρόπουλος, ο Νεκροπεθαμένος, ο Ξυδάς, ο πάνσοφος Κβελδ, ο Συμπο που διόρθωνε κείμενα, η Ανγκ, το ταμαγκόθικ, εγώ κλπ κλπ. Ποιοι στο διάολο είναι όλοι αυτοί? :D
Καλό βέβαια είναι να ειπωθεί ότι η τωρινή σύνθεση είναι η πιο ποιοτική και αποδοτική από όλες. Κατ' εμέ.
Πάνο, είναι άλλα 2 τα παραδείγματα που έχω στο μυαλό μου για παρόμοια δική σου στάση.
Μπάντυλάκυ/σολο αλλά ας μην τα συζητήσουμε εκ νέου. Έχω την άποψή μου, έχεις την δική σου.
Στο συγκεκριμένο αν ήμουν στην θέση σου την ίδια απόφαση μάλλον θα έπαιρνα (αφού δοκίμαζα πρώτα
διάφορες ενδιάμεσες λύσεις) αλλά θα έλεγα πως αισθάνομαι από την αρχή.
kapou edo na po oti oudepote symmeteixa sto periodiko. mou eixe zitithei apo ton dragon na voithao sti "diorthosi" ton keimenon, kapoios sixamenos zaxaropoulos eixe antirrisi giati de ginetai ego pou den exo kanena ptyxio na diorthono keimena dika tou giati autos exei ptyxio nomikis ara kserei kalytera ellinika apo mena (ase pou ego oudepote iksera gia anapodous skeletomenous rythmous) opote eipa ki ego pou den exo ptyxio alla exo megalosei stous dromous kai milao analoga, eipa loipon pou lete, ante gamitheite ki eseis ki o grylos sas kai o zaxaropoulos sas kai anagki de sas exo anagki de me exete alla na to kserete oti mauton ton karagkiozi tha tsakotheite syntoma kai ontos etsi egine ki ego ekana :emoticon kryfou xairekakou geliou:
carheart to syzitisame sto msn, sou eipa ti pisteuo, ksereis ti pisteuo etsi ki allios giati ki esy ta idia pisteueis, i apoxi apo tin kouventa kai i mi-prospatheia aneuresis tou "perissoterou" dikiou gia mena den dikaiologeitai se kamia periptosi. an de thes na emplakeis, min emplakeis katholou. to grafo-gia-na-kalypso-ton-kolo-mou xoris omos na asxolitho parapano, den einai taktiki pou akolouthoun anthropoi opos emeis. kata ta alla:
για αυτο εβαλα μονο σε σενα τις αρμοδιοτητες σου, σαν ινσαιντ τζοουκ
ειχα βαλει και εικονιδιακι στην αρχη αλλα ενιωθα σαν το μπορις-σαν και το βγαλα
Δεν είχα σκοπό να εμπλακώ καθόλου, όπως και δεν έκανα, απλά υπερθεμάτισα κάποια πράγματα που δεν είχαν γίνει σαφή, και απάντησα σε μια απορία του Μιτσμανν και αντερώτησα μια ερώτηση του Good Son.
Ειπώθηκε πως ήθελα κάτι άλλο από αυτό που έλεγα, και τώρα καθιστώ σαφές πως δεν έγινε έτσι.
Αν είχα κάτσει να μπω στη διαδικασία να βρω το Ένα δίκιο (που δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι θέμα οπτικής, όπως είπα παραπάνω) που με περίμενε ευλαβικά σε μιά γωνιά, εμένα, τον ιππότη με το Λάβαρο της Ελίτ να το βρω, και σαν άλλος Προμηθέας να το χαρίσω στον αγανακτισμένο και διψασμένο για αλήθεια λαό του ER, και μετά να αναγεννηθώ, σαν το μυθικό πουλί, τον Φοίνικα, από τις στάχτες μου και να στριμώξω σε μια γωνιά όλους όσους τόλμησαν ποτέ να κρύψουν την Αλήθεια από τον προλετάριο, αν είχα κάτσει να μπω σε αυτή τη διαδικασία λοιπόν, θα είχα ποστάρει αισθητά περισσότερο, τόσο στα κρυφά, φανερά, φανεροκρυφά, κρυφοφανερά, όσο και στο msn.
Για σένα μπορεί να μην είναι δικαιολογία, αλλά εγώ πραγματικά νιώθω πως δεν μπορούσα στη συγκεκριμένη χρονική να κάνω κάτι διαφορετικό.
Noted.Quote:
Originally Posted by BLi
ps. Phoebus pou eisai?
nai alla polloi de tha to kseroun kai mporei na nomizan oti ontos ekana douleia tetoia kai na me theorisoun elitario tis kolaras ki ego na nioso asxima kai na kano to onoma mou diplo stin kalyteri ton periptoseon.Quote:
auto tora einai klasiko paradeigma ksenerotou posting pou tha prepe na timoreitai me prosorino ban.Quote:
Αν είχα κάτσει να μπω στη διαδικασία να βρω το Ένα δίκιο (που δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι θέμα οπτικής, όπως είπα παραπάνω)
kai episis ifinoi ame kopela mou na steileis pms na kanoniseis me tous filous sou, i partous tilefono i steile mou se pm ta tilefona tous na tous paro ego tilefono na kanonisete vre aderfe epitelous xoris na mas prizete ta paparia do xamou pou prospathoume na poume mia kouventa sovari mia fora ki emeis sti zoi mas. ante kane mas ti xari loipon.
άσε ρε καρπαδάκι που θες και αυστηρό moderating!Quote:
Originally Posted by iskra
Όντως δεν κατηγορώ τον κάρχαρτ ότι ζήτησε επίμονα moderating, δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα και ακριβώς τι είχε ειπωθεί από πλευράς του στη συγκεκριμένη συνάντηση, πάντως όταν συμμετέχεις σε μία ομάδα τεσσάρων ατόμων που έχουν αποφασίσει να ζητήσουν την κυριότητα του er καλό είναι να έχεις ακριβώς τις ίδιες απόψεις με τους άλλους ή να έχετε βρει μια κοινή γραμμή. Δε νομίζω ότι διαφωνείς πως ο atheist ήθελε άλλου τύπου moderating από αυτό που ήθελες εσύ, ό,τι και να λέει τώρα.
Den postara sthn plaka opos isos katalavoun merikoi. Eipa th gnomh mou, etsi vlepo ego to thema, etsi to evlepa panta, alla eilikrina de dino dekara gia to mag. Ayto.Quote:
Kai gia na exoume kalo erothma, ok poios einai o zaxaropoulos kai giati den exei nick? Kai epishs toufas, harvestman (tyxaia nicks) ktl pote mphkan sthn omada? Rhtorikh erothsh h teleytaia, ekei anaferomoun se prohgoumeno post.
@sympo: me sygxoreis, nomiza meta apo 50 selides tolmhs kai gohteias mporousame na allaksoume thema.
Quote:
Originally Posted by iskra
O logos pou prospa8oume na synennoh8oume edw einai syneidhtos kai exei na kanei akrivws me thn syzhthsh pou egine (kai giati polloi to 8ewroun kalh idea na lhksei kai giati sthn arxhhhhhhh tou topic eipw8hke oti mia allh kalh idea 8a htan na gnwrisoume neous users).
Epishs ela ki esy.
Poso einai?
5
Είναι μια αλήθεια πως δεν έχω βρει κάποιον άνθρωπο στη ζωή μου με τον οποίο να έχω ακριβώς τις ίδιες απόψεις. Η κοινή γραμμή στην οποία επένδυσα, ήταν οτι τη συγκεκριμένη περίοδο θεώρησα πως με εκείνα τα άτομα μπορούσα να συνεργαστώ καλύτερα, και όχι μόνο με αυτά, αλλά και με τους υπόλοιπους. Αυτή ήταν μια μαθηματική διατύπωση. Και επειδή γενικώς είμαι καλόβουλος άνθρωπος εν αντιδιαστολή με το στυγνό και απόκοσμο blackmetal προσωπείο μου, δεν πιστεύω πως κάποιος εκ των συμμετεχόντων είχε κάποιον ύποπτο σκοπό, ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανείς άλλος. Με αυτό το σχόλιο θα κλείσω τη συνεισφορά μου στο θέμα.Quote:
να μου επιτρέψετε να συνεχίσω τον ουσιώδη αυτό διάλογο που άνοιξα με τον μπλίτζερQuote:
Originally Posted by BLi
βαριέμαι να το συνεχίσω με τα κουώτς αλλά μία λες δεν πόσταρες στην πλάκα
ενώ πιο πριν έγραψες "Apla eixe plaka to drama". Αποφάσισε!
Ο Ζαχαρόπουλος ήταν ο Inside Charmer, ο οποίος τότε συμμετείχε αρκετά συχνά στο φόρουμ.
Τούφας, harvestman & Helm (οι μόνοι "εξωφορουμικοί" που θυμάμαι) μπήκαν πολύ αργότερα στο mag.
Αν και ξαναλέω ότι δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό, το αντίθετο.
Nai to drama kai ta prosopika kai oi exthres kai ola ayta tespa eixan pollh plaka indeed. Panta exoun. Parolayta eipa th gnomh mou peri mag. Xoris plaka. Apla den to ekana gia na piaso syzhthsh h gia na ephrreaso h gia otidhpote sxetiko. De me endiaferei. AYTO eipa h esto ennoousa.
Hm to nick kati mou thymizei. Kati arnhtiko, apla de mporo na to prosdioriso tora, opote tha afhso ta mpinelikia sthn akrh kai tha meino sto "arnhtiko".
Kai telos, den eipa pote oti synevh kati kako. Eipa apla oti mou fainotan ligo periergo arxika giati panta eixa to mag sto myalo mou os inside fash, ena forum ths gnosths pareas pou proxoraei ligo parapera.