το where are you των coil ειναι τελείως :fear:
Printable View
το where are you των coil ειναι τελείως :fear:
τι εννοεις χανεις τον κοσμο;Quote:
Originally Posted by distortionofperception
μαζευε λεφτα να πας να τους δεις εξω
αν και μεχρι κιςς ερχονται ελλαδα, στους ραμσταιν θα κολλησουν; για πληρη εξοπλισμο και τετοια δεν ξερω, σερνουν 10 φορτηγα σε καθε περιοδεια (απτα μεγαλα)
εννοω ρε παιδι μου αντριχιάζεις παθαίνεις τραλαλα. εδω απο τα ηχεία και απο τα ντιβιντι με ανατριχιάζουν... Είναι μια καλή λύση το εξωτερικο, γιατι 10 φορτηγα πράμα σιγά μη πληρώσει οέλληνας να περάσουν τα σύνορα... Ασε που θα εξαγριωθει η εκκλησια και θα το ακυρώσει μόλις μάθει ότι οι παίδες εν καμινω γίναν ένας. (βλέπε πληκτρά στη χύτρα)
Music Offtopic, Ξεθάβιν, Ανατριχιαστικές Στιγμές, Τελειότητα σε νότες, Sex Wherever, όλα σε ένα :
Ο Stapleton στο "Rock 'n' Roll Station" ξεπερνάει τη μουσική ως έννοια, κάνει κάτι άλλο, μεγαλύτερο.
Βέβαια το κάνει σε κάθε album του, απλά αυτό ξέθαψα σήμερα, και να με συγχωράτε.
ε δυο φορες που τους ειδα μουσκεφθηκα ειναι η αληθειαQuote:
Originally Posted by distortionofperception
λοιπόν κάτι καταπληκτικά πράγματα ρε παιδί μου πριν από sunno και ντροουνς και τέτοια κάποιοι Thorr's Hammer βγάλαν ένα ντέμο και πατήσανε κάτω κάθε σλαντζ τσουτσέκι και στείλαν φιλάκια σε κάτι κατίνες σαν την angela gossow. και γενικά ξύλο.
Στα μουσικά νέα της βραδιάς μας, ο Chris Clark στο νέο του album στη Warp, μουρλάθηκε τελείως και βαράει jungle.
Αλλά παραμένει καταπληκτικός.
πόσα λεφτά θέλεις στον λογαριασμό σου στο paypal για να αλλάξεις avatar?
τ'άκουσες? δυναμίτης δεν είναι? το καλύτερο του μου φαίνεται.
edit: μια χαρά είναι το avatar αλλά να επαναφέρεις το timelord.
Είμαι στο "For Wolves Crew" και έχω μείνει, μλκ...Quote:
Originally Posted by psychomaverick
Πολύ καλύτερο από τα παλιά, εύκολα.
Μόλις κατακάτσει μέσα, συζητάμε και επιρροές.
edit : θα επαναφέρω "Timelord" εν καιρώ.
τώρα ακούω πάντως mantra III και αναρωτιέμαι γιατί σηκώ8ηκε ο μαλάκας ο spice και έφυγε και μας άφησε με το πουλί στο χέρι
καταπληκτικό καταπληκτικό,απο δίσκο του gaslamp killer ψιλό jazzοφάση παλαβωμένη όμως,..δυστυχώς δεν έχω πολλές πληροφορίες για αυτόν τον τυπά εκτός ενός ακόμα δίσκου στον οποίο ο αθεόφοβος μπλέκει ηλεκτρονικά στοιχεία και break beats με τούρκικα τσιφτετέλια και καρσιλαμάδες και πολλές πολλές ακόμα μουσικές..
Code:http://www.sendspace.com/file/0o6fhd
Ξέρετε πολλά πιο όμορφα τραγούδια απ' το Don't Fear The Reaper;
astronomy?
όχι, όχι, είσαι λάθος κι εγώ είμαι σωστός.
Είπαμε να χαρίσουμε ένα καλό τραγούδι στους Blue Oyster Cult, μην το ξεχειλώσουμε κιόλας.
όχι - όχι. λες μαλακίες. οι μποκ έχουν απανωτές δισκάρες και το αστρόνομι δε φοβάται τον χάρο.
Χάρος kick Αστρονομία ass anytime homie!
οι Thorr's Hammer είναι μπάντα που συνεργάστηκαν πρώτη φορά O'Malley και Anderson, υποθέτω το ξέρεις απλά λέω. Αν σ'αρέσουν οφείλεις να ακούσεις και τους σχετικούς Burning Witch.Quote:
Originally Posted by LokiTricksterGod
Σε άλλα νέα (παλιά), η Runhild Gammelsaeter από Thorr's Hammer θα τραγουδάει στο βινιλιακό update του ντέμο υλικού των Fleurety.
πώς δεν ξέρω, και burning witch έχω ακούσει. δεν με ενθουσίασαν τόσο όσο δαύτοι.Quote:
Originally Posted by Helm
επίσης, διέρρευσαν J2 (Jarboe + Broadrick) το οποίο είναι όσο σκατόψυχο και ψυχωμένο πρέπει, καθώς και το καινούριο Lanegan/Campbell (ακούς κάλκη; )
λινκ και για τα δύο παρακαλώ. :)Quote:
Originally Posted by LokiTricksterGod
ευχαριστώ νεαρέ!
ωραια, ακουστε τωρα κ'αυτο.
http://i150.photobucket.com/albums/s...rtyficiels.jpg
Ακολουθεί ποστ σωστής μουσικής.
http://www.scenepages.com/imageland/...als/903516.jpg
:D
Σε CD.
:D
O xristos kai h panagia. Allo ena terastio thumbsup ston sfinotouvlaki.
http://www.spirit-of-metal.com/les%2...ral%20Life.jpg
Megalh htta :shock: :shock: :shock: :shock:
o buddo exei mia apo tis kalyters heavy metal fwnes pou exw akousei. o an8rwpos einai axeperastos leme
ante pes tpt.. me kinhse thn periergeia to cover..Quote:
Originally Posted by shora
http://img134.imageshack.us/img134/7...vinyostfo9.jpg
δισκάρα,ολίγον ανάλαφρο βέβαια,καιρό είχα να το ακούσω
@LokiTricksterGod : To j2 einai idea mou h einai aristourghmatara???? Ela re justin arxonta kapse mas...
Wraios gia to link ..
@Dark_Angel το cover ειναι πινκ και το αλμπουμ επισης. τριπι-χοπι με εσωστρεφεια, σε σημεια θυμιζει Saltillo και EZ3kiel. με γρηγορη ματια σε μπλογκς δεν το βρισκεις, οποτε σλσκ.
ωραία για Isen Torr σε CD. Και εξώφυλλο γαμώ.
Μιας και αναφέρ8ηκε, πλάκα είχε το νέο clark αλλά δε νομίζω οτι παίζει ίδια μπάλα με τα προηγούμενα.
Ακόμη, ποια jungle βρε παιδιά, σαν acid house παίζει.
Ακόμη, ακόμη, ακούμε όλοι συγκλονιστικό κλακετέ μινιμαλ.
Quote:
Originally Posted by Marillion
8) :thumbsup:
re trelo album leme, to akouw twra apto mp3player. vrisketai pou8ena gia agora dandy??? (na mhn 8elei paypal proypo8esh!)
a de kserw, oute gw to xw. to xa akousei apo ena filaraki pou to xe tsimphsei apo e-bay mou fainetai.
Epeidi eimaste kai meis xebymetallades (prospathoume dil) doste info gi auto to katapliktiko albumidio :!:
to kainourgio ths duffy to exei akousei kaneis?
edit: twra to katevasa, opswme8a
γιααα εξηγηθειτε φιλτατε γιατι κ μενα μου κινησε την περιεργεια!που μπορουμε να το βρουμε?λινκς,λινκς,λινκς!ευχαριστουμε εκ των προτερων!..Quote:
Originally Posted by shora
edit: το bt junkie γαμιεται επισημως,το ιδιο κ το emule!μου εχετε φαει την ψυχη κωλο$%#@(*&()&%$$$!..
ηρεμια, ανεβαινει...
πηρα τις βαλεριανες μου,ειμαι πολυ καλυτερα,ευχαριστω!..
sfinotouvlion pes ston filtato kalt ti paizei edw!!!Quote:
Originally Posted by Kalt