τελειωσε αυτο? να κατεβασω ολες τις season και να το δω?
δε γουσταρω να με αφηνει στη μεση και να περιμενω 1 βδομαδα να μαθω τι εγινε.
Printable View
τελειωσε αυτο? να κατεβασω ολες τις season και να το δω?
δε γουσταρω να με αφηνει στη μεση και να περιμενω 1 βδομαδα να μαθω τι εγινε.
Εχει συμφωνηθει απο περυσι πεμπτη σεζον και ισως και πιο μετα, δεν ξερω, ο Αμπρουτσι δεν μου απαντησε ποτε αν εχει καποια πηγη πιο σιγουρη. Ως τωρα υπαρχουν 4 σεζον που μπορεις καλλιστα να δεις.
ειναι ΑΥΤΟΤΕΛEIΣ οι σεζον ε?
Spoiler
μάλλον ο σκηνοθέτης τα κανε πουτάνα και έβαλε ανάποδα τις σκηνές
Οχι ρε, το δειχνει, το ειδα τωρα ξανα, δειχνει την αποδειξη, μετα το παρμπριζ και μετα την αποδειξη στα καπακια και τον αλλον να παιρνει το αμαξι απο το συνεργειο με τη μια.
σε μένα δεν τόχει!!!
εντάξει απλά δε δείχνει ότι πήγε πιο πριν ο ντεξ και αφαίρεσε την τάπα, έτσι όπως το έκαναν φάνηκε σα να είναι παράλληλες σκηνές.
Spoiler
φιξ:
Spoiler
τι κρίμα... :cry:
Σήμερα τελείωσα την τέταρτη σαιζόν. Η καλύτερη σειρά έβερ ε.
Μέχρι την επόμενη.
ρε παιδιά εγώ συμφωνώ μαζί σας σαφώς αλλα δε σας ξενερώνει η αμερικανιά ώρες ώρες;;
φονιαδες των λαων, αμερικανοι
Ποτε δεν καταλαβα γιατι η αμερικανια ειναι κακη ενω η σουηδιλα, η αγγλιλα κτλ ειναι καλες. Καθε χωρα εχει την χαρακτηριστικη γευση που εχει κακες και καλες εκφανσεις. Το Dexter εχει μονο καλες αμερικανιες μεσα.
Γεύση φέτα.
Εσυ μην κοροιδευεις!
άλλη σειρά βλέπουμε; ..
Πες ένα σκηνικό αμερικανιάς που σε έφερε στο τσακ (σικ) να το κλείσεις.
βασικά σχεδόν ολόκληρος ο χαρακτήρας Debra, το, η καρικατουρέ-επίμονα ακραία σε σημείο χαζομάρας καφρίαση του μασούκα και τελευταία μου φάνηκε πως ο χαρακτήρας του dexter έγινε λίγο περισσότερο ρηχός. αυτα.Spoiler
mou eipan oti i triti sezon de vlepetai, enw h tetarti roularei. exo dei tis 2 protes. ti na kanw peite mou ali8eia.
episisSpoiler
Τα ιδια μου χαν πει και μενα και ειχα κολλησει μισο (ή και παραπανω) χρονο πριν δω τελικα τριτη σεζον, η οποια μια χαρα ηταν και αυτα τα "δεν βλεπεται" κλασικες υπερβολες του κωλου, απλα δεν ηταν τοσο κορυφαια οσο οι πρωτες δυο. Η τεταρτη ειναι ισως η καλυτερη, αν οχι, τοτε σιγουρα ισαξια με πρωτοδευτερη. Οταν λες πατερα εννοεις τον Χαρυ? Γιατι τον αληθνο δεν τον ξερουμε.
Spoiler
:|:|:|
Εντάξει, είναι από τους καρκίνους που τραβάνε μια ζωή ολόκληρη.
:touched:
Και Best Supporting Actor (Mini-Series) - John Lithgow, Dexter
:maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl:
kai gia deuterou rolou o trinity e
edit: a re kelld me prolaves :P
ελα μωρη michael
παιρνω πισω οτι ειπα για την τριτη σεζον ντεξτερ. απο την μεση και μετα η σεζον γαμησε κωλαρακια . παμε στην τεταρτη . περιμενω κατι καλυτερο βεβαια
8a to exeis
καλα να ειναι το παιδι να το χαιρομαστε.
μόλις τέλειωσα 4η σεζόν . άπλα η καλύτερη σεζον και ίσως το καλύτερο, απρόσμενο , άρρωστο τέλος εβερ
telepsa.
den antexw ti debra. den tin antexo me tpt.
gia mena kaliteri i proti sezon pantws.