6ο. Θέλω ακόμα άλλα 3 θα λεγα.
Printable View
Ναι.
Βρήκα και αυτό.
Μεταξύ άλλων
Quote:
18. Τελικά τι αλλάζει στη διάρκεια σπουδών; Πώς επηρεάζονται οι ήδη υπάρχοντες φοιτητές;
Τα έτη σπουδών για τα τμήματα που λειτουργούν παραμένουν ως έχουν. Με το νόμο δίδεται η δυνατότητα σε κάθε Α.Ε.Ι. να προσαρμόσει, κατά τη δική του κρίση, τα έτη σπουδών ανά ειδικότητα, με βάση τα προβλεπόμενα όρια, για κάθε έναν από τους τρείς κύκλους σπουδών (τρία έτη και άνω για τις προπτυχιακές σπουδές, ένα έτος τουλάχιστον για τις μεταπτυχιακές σπουδές και τουλάχιστον τρία για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής). Οι σχετικές αποφάσεις έχουν ως προϋπόθεση ότι τμήματα με το ίδιο αντικείμενο σε διαφορετικά Α.Ε.Ι. να έχουν τελικά τα ίδια έτη σπουδών.
Αυτό το οποίο αλλάζει είναι ότι καθιερώνεται η υποχρέωση των φοιτητών να εγγράφονται κάθε εξάμηνο. Σε περίπτωση μη εγγραφής για δύο συνεχόμενα εξάμηνα ο φοιτητής διαγράφεται.
Οι φοιτητές που ήδη είναι εγγεγραμμένοι στα Α.Ε.Ι. κατατάσσονται σε τρεις κατηγορίες, ανάλογα με το έτος πρώτης εγγραφής και τη διάρκεια των κανονικών σπουδών. Ως ορόσημο τίθεται το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.
1. Οι φοιτητές που κατά το τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 (Ιούλιος 2012) θα έχουν συμπληρώσει 2ν+1 έτη σπουδών θα διατηρούν τη φοιτητική τους ιδιότητα ως και το τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 (δηλαδή για ακόμα 2 έτη ή για 4 εξάμηνα).
2. Οι φοιτητές που κατά το τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 (Ιούλιος 2012) θα έχουν συμπληρώσει ν+2 έτη σπουδών θα διατηρούν τη φοιτητική τους ιδιότητα ως και το τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 (δηλαδή για ακόμα 3 έτη ή για 6 εξάμηνα).
3. Οι φοιτητές που κατά το τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 (Ιούλιος 2012) δεν θα έχουν συμπληρώσει ν+2 έτη σπουδών θα διατηρούν τη φοιτητική τους ιδιότητα για ακριβώς το διπλάσιο χρόνο σπουδών σε σχέση με τα κανονικά έτη σπουδών.
Τελος η εξεταστικη σημερα... 1 μηνας διακοπες μπροστα.
Δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενα , απο τα 3 που εδωσα το ενα το περναω στανταρ, στο αλλο κοπηκα στανταρ και το αλλο ειναι αρκετα οριακα αλλα χλωμο... Δε γαμιεται, θα δωσω Σεπτεμβρη 4 και τελος
στη σχολη μας εχει συλλογο σπουδαστών κ πρεπει να μιλησεις με αυτούς. ετοιμάζουν μια αιτηση αφού τους δώσεις στοιχεία (ονοματεπώνυμο, αρ. μητρώου, ετος, μάθημα επανεξέτασης) και στο επόμενο συμβούλιο, συνελευση ή κάτι τέτοιο τέσπα, τίθεται το θέμα αναβαθμολόγησης, ορίζεται επιτροπή (τριμελής μαζί με τον καθηγητή αν δεν κάνω λάθος) και κανεις τον σταυρό σου.
συνήθως κόβεσαι ξανά αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που περνάς. δες το γραπτό σου μια για σιγουριά και μετά πήγαινε. ακομα και αλλαγή βαθμού να πετυχεις -προς τα πάνω προφανώς- είναι νίκη και ας μην περάσεις το μάθημα
Δίκοπο μαχαίρι ρε Μαρίλλιον...
Πολλοί καθηγητές είναι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ και θεωρούν την αναβαθμολόγηση ως προσωπική προσβολή. Και μετά ξέρεις τι ακολουθεί.
Μακάρι όλα να πάνε καλά και στους 2 σας.
Ξερω γαμησε τα, αλλα δε γινεται αλλο με κοβει 2 χρονια
Καλή δύναμη ρε συ, και καλύ τύχη εύχομαι.
'Εμπλεξες με μουνόπανο.
Τελευταίο μάθημα είναι? Και μετά? Τι λες να κάνεις?
οχι εχω λιγα ακομη (σεπτεμβριο τελειωνω)
πρακτική 6 μηνες και εξω για κανα 2-3 χρονια μεχρι να γινουν μεταπτυχιακα ή οτι αλλο προκύψει. το που εξω παιζει ακόμη ειμαστε σε φαση ψαξιματος...
thanx!
40 βαθμους τη μερα που ξεκιναω εξεταστικη.θελω να κλαψω
Αύριο τελειώνω.
Γαμώ την παναγία.
7 στα 8, η καλύτερη μου εξεταστική μέχρι τώρα. άλλα 10 και διπλωματική για πτυχίο. :D
^Μπράβο ρέι!
Σήμερα έμαθα ότι πέρασα ένα από τα 4-5 δυσκολότερα της σχολής. Τελικά, 5 στα 8, όχι και άσχημα, ξεμπέρδεψα και με αρκετά από τα πρώτα εξάμηνα.
Καλές, χωρίς άγχος, διακοπές τώρα :)
χεστηκατε το ξερω... 4στα9 απο μλκιες δεν ειναι 6-7 στα9
διαβασμα σε 4 βδομαδες πρεπει να βγαλω 6-7 μαθηματα....28 αυγ ξεκιναμε παλι..........................
5 στα 6.
Και πτυχίο. :wave: στο θρεντ.
5 στα 13 από μαλακίες κυρίως,8 τον σεπτέμβρη αν τα περάσω όλα 4 μαθήματα+πτυχιακή+πρακτική και τέλος
3η φορα παιρνω 4.
εχω μεινει με 1 μαθημα απο περσι τον οκτωβρη και παω παλι για οκτωβρη..
και οσο σκεφτομαι οτι στο ιδιο διαστημα οκτωβρη του 09 με του 10 εδιωξα 30+ παω για fml.
ti sxolh/ma8ima ?
nai pame na tou gamisoume th mpanagia, na tou karfwsoume karfia sto koutelo
saloth star, h exelixh tou pi8hkou se an8rwpo htan kati pou egine stous allous ?
pes poso kanoun 2 mpizelia kai 2 mpizelia.
ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
θέλω να ευχαριστήσω κανέναν, δεν είναι χαριτωμένο να λες "πω καιρός ήτανε ρει, επιτέλους τελείωσες" σε κάποιον που σου ανακοινώνει ότι ΜΟΛΙΣ έμαθε ότι πήρε πτυχίο, όσο κι αν το άργησε, αγαμηθείτε σκατόψυχοι
καλή λεφτεριά σε όλους σας και μην ξεχνάτε:
http://img210.imageshack.us/img210/1962/hatert.gif
εγώ κόπηκα στο τελευταίο μάθημα για πτυχίο ακούγοντας "για σένα το κάνουμε, για να έρθεις πιο διαβασμένος το σεπτέμβρη και να τα ξέρεις καλύτερα". θα φροντίσω να την ευχαριστήσω κατάλληλα αφότου το περάσω.
Έβαλα στόχο τα 11 από τα 19 που μου μένουν. Ξεκίνησα πριν καμιά 2 βδομάδες, έβγαλα τα 6 αλλά σήμερα κε μπαπ.
Eksetastikokatathlipsi.
γαμημένες μέρες.
Τωρα που σιμωνουμε διαφοροι προς το τελος (και εμπνευσμενος απ'το ποστ του φαντομ ντακ), για πειτε πραξεις αυτοδικιας απεναντι στους νοσηρους καθηγητες που εχετε σκοπο.
Εγω θα μεινω στο παλιομοδιτικο ξυλο για εναν συγκεκριμενο και σε ξεφτιλιστικο βρισιδι με κατηγοριες για ανευθυνοτητα και ανεπαρκεια σε μια αλλη.
Οταν με το καλο το πάρετε θα δειτε οτι πολύ σύντομα θα ξεχάσετε οτι υπήρξαν ποτέ...
ε, βεβαια αφου δεν εχει ΚΟΝΕ την ΠΑΣΠΑΡΑ να περναει τα μαθηματα αερα
H. o φόβος και ο τρόμος του κάθε οπορτούνα
Η. υγεία καύλα και επανάσταση
Η. κάνει το μυαλό μου κι αρρωσταίνω στην ψυχή μου
Η. το άβαταρ του απανταχού κοινωνικού αγωνιστή
Η. για κομμουνισμό, μίκρο και μάκρο
Η. σεξ βία αναρχία
Η. λα ρεβολισιόν σ'ε μουά
βρείτε ποιος χρήστης σχηματίζεται στην ακροστοιχίδα και κερδίστε καδρόνι μπαμπού και σημαιάκι της επιλογής σας, σε κόκκινο, μαύρο ή μαυροκόκκινο
Στην εύρεση της αντιστοιχίας στο λήμα "μογγολάκι" πάλι, ούτε προσπάθεια χρειάζεται ούτε δώρο απονέμεται.
Ένα τραγούδι της προκοπής δεν μπορείς να γράψεις ρε τόξο....
H. είσαι ΦΙΛΟΣ και ΑΔΕΡΦΟΣ
Γίγας, μέγιστος μηχανικός
Και στην σχολή διέπρεψες, ω ναι
Γεία σου φίλε Στράτο καραφλέ
Με ΠΑΣΠΙΤΕΣ ήσουν κολλητός,
Στο πτυχίο έπαιξε βαθμος,
Λαμπρό το μέλλον εμφανίστηκε, ώ ναι
Λάμπει και η καράφλα σου καλέ.
Πέρασα Πολιτική Οικονομία με 6. Δεν είχα καν βιβλίο, ήμουν εγώ και οι μαρξιστικές μου γνώσεις. Το πτυχίο είναι ήδη ένα βήμα πιο κοντά.
Ποιός το κάνει; Ο Μηλιός;
Γιεπ.