http://i.imgur.com/cj6j6n1.gif
Printable View
το er είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν
Βασικά πάνω στο θέμα που τέθηκε στην προηγούμενη σελίδα. Αφού δοκιμάσαμε και το ένα και το άλλο, το συμπέρασμα νομίζω είναι ότι αν δεν έχουμε πινκομούτζες έχουμε περισσότερα φλέιμς και ξεκατινιάσματα, και το αντίθετο. Από κει και πέρα κλάιν, ό,τι σας φωτίσει ο Βεελζεβούλ.
το θέμα θα συζητηθεί. προσωπικά έχω ξεκάθαρη θέση και θα θεσω τα επιχειρηματά μου. από εκεί και πέρα θα σεβαστώ ό,τι επιλεχθεί τελικά.
Είναι κλειστή συζήτηση, δηλαδή;
ΥΓ. Ξεκινήστε από το να μεταφέρετε στο σωστό θέμα τις τελευταίες σελίδες από εδώ. Γιατί κάθε άλλο παρά τα έπαιξε το ER, καθώς φαίνεται!!!! :pink:
Κριμα που δεν κλεινει, αλλα τουλαχιστον το ανελαβαν 3 ατομα που ειναι γαμω τα παιδια.
Οχι οτι θα βελτιωθει η κατασταση που υπαρχει απο το 2012 μεχρι και σημερα, αλλα δε βαριεσαι.
:touched: Καλυτερη δουλεια δεν εχεις να κανεις?
wraios. soublakia me pita?
kalamakia me pita?
esmprw3es toulaxisto?
ma ti lew..ama apantas 00:30 ston fixxer ligo duskolo ektos an eisai pistoli.
Den ine pistoli, ine anxoli.
Όχι.
Βασικά μόνο 4 χρήστες έμειναν που ποστάρουν και δεν είναι αντμίνς, οπότε δεν τους κάνετε κι αυτούς; Μπορεί κάποιος να ξέρει να το φτιάξει.
mpa egw den 3erw sigoura.
Oudeis gennh8ike 3erontas leei mia palia iabanezikh paroimia.
Τελικα λοκ μεθαυριο?
με explorer μπαίνεις?
Έπιασα να διαβάζω ποστσ για κλείσιμο και με πιάσε μία στεναχώρια. Πάλι καλα, όλα καλά.
Είστε όλοι υπέροχοι <3
Μόλις γύρισα από διακοπές και τα διαβάζω
:pink::pink::pink::pink::pink::pink: για πάντα
Εδώ και 3-4 μέρες σερνόμαστε λίγο; (κινητό και τάμπλετ, αν παίζει ρόλο)
πα να απαντηξω στο τσατ, παταω εντερ και πρεπει να κανω ανανεωσις σελιδας για να το δω...μερικες φορες δεν πιανει ουτε αυτο
παω να κανω ρηπλαη και με βγαζει ''αποχωρισις απο την σελιδα''' και μερικες φορες οτι ''δεν υπαρχει συνδεσις στον ιντερνε''
γενικα λολ
Να σημειώσω οτι δεν έχω κανένα απο τα παραπάνω προβλήματα. Πιθανώς είναι τοπικό φαινόμενο
Σήμερα το πρωί το παρατήρησα και γω το πρόβλημα
Δεν έχω καταφέρει να βρω σε τι οφείλεται μιας και μπήκα από άλλο υπολογιστή και μου παίζει μια χαρά ....
Θα προσπαθήσω να βρω τι φταίει αν είναι θέμα σερβερ, αλλιώς τι πρέπει να κάνετε αν είναι θέμα browser
Σtο μηχάνημα που έχω το πρόβλημα, είναι και σε chrome και σε firefox και τρέχει linux
Στο μηχάνημα που δουλεύει είναι chrome + windows
se emena firefox se win7 den exei symbei pote if that helps.
Σε εμένα παίζει σε όλα τα λειτουργικά και όλους τους browsers καλά if that helps