Μη γινεις. I think I get the point.
Printable View
Μη γινεις. I think I get the point.
Και noob να εισαι στο χωρο αυτο, αντιλαμβανεσαι πιστευω σχετικα γρηγορα πως υπαρχει μια ανεση εκφραστικη εως και υβριστικη που δεν συνανταται ευκολα σε αλλα forums τα οποια δεν ειναι ζουγκλα.
Αν μεσα σε ολη την ανεση, και την ελαστικοτητα στην τηρηση των κανονων, οι admins κρινουν πως καποιος ξεφευγει, καλως, κατ'εμε θελουν να επαναφερουν ενα πιο ηρεμο κλιμα με συστασεις και ban οπου κρινεται απαραιτητο. Δεν το θεωρω εξαρχης φασιστικο, η ιεραρχια υπαρχει παντου, ποσο μαλιστα οταν καποιος πληρωνει και συντηρει ενα site. Οποιος δεν συμφωνει με τη βασικη αυτη αρχη, οτι δηλαδη συζηταει σε ενα χωρο που δημιουργηθηκε απο καποιους με συγκεκριμενους κανονες, δεν θα επρεπε να συμμετεχει καθολου.
Αν τωρα, αυτοι οι καποιοι κανουν και οι ιδιοι καταχρηση των δικαιωματων τους στα ματια των χρηστων, τα πραγματα ειναι πολυ απλα, εχουν αποτυχει, και η μοναχικη στη συνεχεια πορεια τους, θα τους ανοιξει τα ματια.[φυγε εσυ, ελα εσυ ενα πραγμα].
Πιο συγκεκριμενα, για το ban που δοθηκε προσφατα.
Eγω εχω την εντυπωση οτι τα "παραπτωματα" στα οποια υπεπεσε ο σολος τα εχουν κατα περιοδιους εμφανισει στην συμπεριφορα τους και στο υφος τους στο φορουμ λιγο πολυ ολοι [και δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω]. Ολοι γινομαστε [οχι απαραιτητα με προθεση] ενοχλητικοι σε καποιους, και εξαρταται απο το πνευμα και την πλευρα στην οποια θεωρουμε οτι κινουμαστε.
Με βαση το παραπανω, βλεπω το ban στον solo καπως υπερβολικο. Δεν θα πω οτι εγινε με βαση προσωπικες αντιπαραθεσεις, γιατι δεν ξερω, και δεν μπορω να ικασω.Υπερβολικο ως principle ναι.
Απο την αλλη, δεδομενου οτι δεν συμμετεχω απο τη δημιουργια του er, σεβομαι και το αλλο που αναφερει ο dragon, το οτι και παλαιοτερα ειχε φαει ban για αναλογη συμπεριφορα, και πως δεν τον βλεπει να αλλαζει, παρα τις συστασεις. Ισως μεσα απο αυτο το πρισμα, το ban να μην ειναι τοσο τραγικο. Στο θεμα της κλικας, και παλι δε μπορω να γνωριζω, αλλα αν συμβαινει ενα παρεακι να τη βρισκει ειρωνευομενο καθε τρεις και λιγο οποιον δεν του καθεται καλα, προσωπικα δεν μου καθεται κι εμενα καλα. Τελος, το μονο που δεν μου αρεσε και βρηκα κακογουστο στον solo, ηταν η αντιδραση του στο τοπικ με το χιουμορ. Ακαδημαικως ευστοχη ως απαντηση στο τοπικ, αλλα εφοσον γνωριζε πως για τους περισσοτερους αποτελουσε λεπτο ζητημα, απλως πηγαινε γυρευοντας.
All in all, αν το ban δοθηκε για τη συμπεριφορα αποκλειστικα των τελευταιων ημερων το βρισκω υπερβολικο οπως ανεφερα και παραπανω. Αν μεσα στο διαστημα λειτουργιας του χωρου [και για το οποιο ξερω λιγα πραγματα] κριθηκε η συμπεριφορα του ως πορεια και συνολο αναρμοστη, τοτε οκ.
άντε να το κάνουμε και μπιγκ μπράδερ! :lol:Quote:
Originally Posted by HAVOC
ρε καντιρου μη νιωθεις την αναγκη εκτός από την αποψη σου, να εκφράζεις και το χιούμορ σου όμως, γιατί θα μας κάνεις κακούς ανθρώπους στο τέλος ενώ κατά βάθος είμαστε πολύ καλοί.
μωρε λαθος μπαν εγινε σου λεω εγω..
Σε συμπαθάω αδερφέ μου αλλά μου λες τώρα ότι μ'όποιον βρίζεσαι μέσω του φόρουμ νιώθεις οικειότητα; Μάλλον όχι λέω γω. Όμως μπορεί εσύ να νιώθεις άμεση οικειότητα απέναντι στο όποιο subject της κρίσης σου, το subject όμως νιώθει λες και τον βρίζει ένας άγνωστος χωρίς λόγο. Εσύ να με συμπαθάς λοιπόν γιατί πλέον θεωρώ και εντελώς "κοινό" και "κλισέ" το προφίλ του εξυπνάκια/είρωνα/one liners poster στο φόρουμ, σε σημείο που μου φαίνεται εντελώς γελοίο και όποιος ακολουθεί αυτή την οδό τελικά καταντάει ένα καρμπόν κάποιου άλλου και τα flames είναι τραγικά βαρετά και ηλίθια.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Όι, τα περι οικειότητας αφορούν irl συν8ήκες. Στο ίντερνετ βρίζομαι με οποιονδήποτε. Γιατι απλώς δεν έχει σημασία.
Quote:
Originally Posted by enitharmon
χάι!
λοιπόν, εγώ ήμουν ο ένας από τους αντμίν που ήταν υπέρ της προειδοποίησης. με το ποστ που ακολούθησε ως αντίδραση απ' το σόλο, συμφώνησα ότι μόνη λύση ήταν το μπαν. όταν λες σε κάποιον "προκαλείς, μαζέψου" και σου απαντάει κάτι προκλητικό, μάλλον το να υποχωρήσεις δεν είναι η "σωστή" κίνηση.
ήμουν υπέρ της προειδοποίησης κυρίως λόγω μώστου, αλλά και λόγω γενικότερης ειρωνικής αντιμετώπισης προς "αθώους".
μετά από αυτές τις αντιδράσεις, αλλά και κυρίως επειδή, διαβάζοντας μερικά από τα επιχειρήματά σας, σκεφτόμουν ότι κάτι πήγε στραβά, ότι συμφωνώ με αρκετά από αυτά και ότι, τελικά, μάλλον πήρα πιο κατάκαρδα κάποια ποστ απ' ό,τι όλοι οι υπόλοιποι εδωμέσα, πιστεύω ότι το όλο θέμα ήταν μαλακία και ότι είναι κρίμα που έφτασε ως εδώ, πράγμα το οποίο - κακώς - δεν είχα προβλέψει. οπότε πιστεύω ότι προσωπικά μαλακίστηκα και είμαι υπέρ του να βγει το μπαν και να είμαστε όλοι αγαπημένοι και καρδούλες και λουλουδάκια.
α, επίσης άργησα να πάρω μέρος όχι επειδή κρυβόμουν, αλλά επειδή πέτυχα το θρεντ σε ήδη προχωρημένο στάδιο, κατάλαβα ότι είναι μαλακία το θέμα κι ότι δε μου πάει να κάνω τον μπάτσο - πράγμα το οποίο ήξερα, μπάτσος πότε έγινα δεν κατάλαβα - και περίμενα να πετύχω ντράγκον μσν να του το πω πριν το γράψω εδώ.
Έι!!! Κι εγώ αγνόησα την προειδοποίηση σας αντμινς!
Εγώ γιατι δεν έγινα μπαν;; Ε; Ε ;;;
μισό, περιμένω να φορτώσει το πάνελ κι είσαι έτοιμος.
παιδια ξεχασατε για ποσα χρονια ο συμπο εβριζε τους παντες και τα παντα στο φορουμ.. πολλες φορες ανευ λογου και αιτιας.. ουτε προειδοποιησεις θυμαμαι , ουτε τπτ.
oudepote exo vrisei kapoion xoris logo.
+ o sympo apoxwrhse oikeio8elws. Nomizw
nomizeis.