Ligo dykolo gia boogie, alla pes poion 8es kai poso ton exeis brei k isws ton brw pio katwQuote:
Originally Posted by Lukather
Printable View
Ligo dykolo gia boogie, alla pes poion 8es kai poso ton exeis brei k isws ton brw pio katwQuote:
aftos pou psaxno einai eite enan Dual Recto, se timi mikroteri tou 2000
alla mallon pao gia kefali f-50 pou sto Thomman exei 1500 euria....
kata ta alla ama paizei tpt kane mou pm to kinito sou mpas kai sinenoithoume kalitera etsi
done! :)
Can't wait :D
O dual recto sto boxymusic.com exei 2010 eura.
nai re c to ksero, alla panta koitame mpas kai vrethei kapou fthinotera.Alitheia esi ton pires????Quote:
Originally Posted by Coroner
Moy eixe pei ena filos oti eixe parei ton Dual Rec 1700 ston stolla meta apo polla pazaria (!!!?!?!??!?!?), phra shmera thl kai moy 3000+ kai den kanei kalyterh timh... profanos o typos einai my8omanhs kai ston stolla kleftes...
... epishs to palikari ap'oti ema8a xreokophse kai thn ekane gia Aystralia... na ma8w poy exei parathsei ton Dual-Rec na pame na ton fortosoyme? :D (o typos den eixe kan kampina...)
Oxi akoma. Perimenw lefta re gmt. Mou xrwstane arketa apo to panepisthmio. Otan ta parw 8a ta ependusw pantws :D .Quote:
Eimai metaksi Dual Rec kai Diezel VH-4. An kai 3anapai3a x8es me ton ampeg mou (ftiaxname kairo to studio kai den paizame ekei) kai 8umi8ika giati ton eixa agaphsei.
Sto eixa 3anapei oti toso kanei o single rectifier. 3100 timh katalogou ston stolla. Metrhta paei gurw sta 2500 otan eixa rwthsei. Kai pali den sumferei.Quote:
Originally Posted by jezuz
Pos eixa tin entiposi oti eixes Marshall jmp???
To 3erw, alla o typos eixe skasei me ena koyti me enan olokainoyrgio Dual Rec, kai eipe oti ton phre ston stolla 1700... tespa... o enisxyths epai3e mia fora, meta 3anamphke sto koyti toy k htan etsi poly kairo, mexri prin kana-dyo mhnes poy o typos e3ananistike... kai agnoeite ti egeine kai me ayton kai me ton enisxyth... mysthria pragmata :?Quote:
makria kai agaphmenoi apo dauto. Ampeg VL-1002 by Lee Jackson.Quote:
Re jesuz de vrisekeis to paloukari mhpws ton poylaei ton DR?
ama ton breis pes to kai se emena, giati me ebale kai toy phra ena ElectroHarmonix Small Clone, kai meta e3afanisthke, pane 2 mhnes twra, kai moy emeine to petalaki kabatza... kapoios moy eipe oti xreokophse o father toy kai thn ekane gia aystralia, who knows...Quote:
nomizw eixa dei kapoion se death-metal mpanta me enan Ampeg VL-1002... 8a ton exeis gia back-up molis pareis ton mesa?
Ri3toy panw ena quarteto mached tubes, diaforetikes apo aytes poy exei twra isws, na apokthsei neo endiaferon! :)