Χοντρή ξενέρα.
Printable View
Χοντρή ξενέρα.
Ενιδαφέρεται κανείς να αγοράσει έναν στρατό Black Legion?
Γιατί νεαρό αγόρι, αλλάζεις στράτευμα;
Όχι, απλά ψιλοβαρέθηκα... :|
:?
Το άθλημα γενικώς;
Γιέ. Ε, γενικά όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι θα έπρεπε να είχα ξεκινήσει πολύ πρίν, κοντά στο 92-95 όταν ακόμη οι φιγούρες ήταν μεταλλικές και πιο brutal, με τα Old school οχήματα και όπλα, και γενικά με αυτό το hype που υπήρχε τότε. Τώρα πλέον, και οι πλαστικές φιγούρες δεν μου αρέσουν, και χρόνο δεν έχω, αλλά θέλω να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα. Ο μόνος λόγος που τις κρατάω ακόμη είναι ότι τις βλέπω καθαρά μοντελιστικά, και το φτιάξιμο που τους έχω κάνει δεν θα μπορέσει κανείς να το κάνει. Τέσπα, είναι ολόκληρη φιλοσοφία.
Ε τότε τι τις πουλάς ρε μάστορα; :roll:
Ρε συ παλίκαρε, το Assault on Black Reach δεν πήρες? Ψωνίζεις απο Maelstorm?Quote:
Originally Posted by wraithgr
Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Μπα, μπήκα σε μια games workshop και το πήρα... Γκαντεμιάστηκα κιόλας γιατί είχαν κάνει την υπερθεϊκή πατέντα να "φτιάξουν" 50 κουτιά μόνο orcs και μόνο marines, αλλά είχαν τελειώσει όταν πήγα εγώ... Το περασμένο σ/κ έβαψα λίγο που είχα να πιάσω πινέλο βδομάδες, πάλι με μισοβαμμένα θα παίζω βέβαια τα χριστούγεννα αλλά τι να κάνουμε...
Καλά έκανες, εγώ έπαιξα ένα παιχνίδι 750 πόντους με τους κανόνες της 5ης ενάντια σε Grey Knights, και με κέρασε κρέας ο Grand Master μόνος του (!!!). Καλά ήταν. Αλλά τελικά δεν μου είπες, το Assault On Black Reach πήρες? :P
Χε, σορρυ, νόμισα οτι ήταν αυτονόητο όταν είπα "το" και όχι "τα" ;)
Ναι, το Assault on Black Reach πήρα με τη λογική οτι 1) φορητό rulebook και 2) Space marines που όπως προανέφερα σκέφτομαι να κάνω Dark Angels για να έχω λίγες επιλογές με τους Deathwing.. Αλλά βέβαια (κλασικές πουστιές της gw) το dreadnought παίρνει μόνο multi-melta (λόγω κατασκευής, αν και εύκολα μπορείς να του βάλεις -μόνιμα- κάτι άλλο) και γενικά τα μοντέλα είναι κατώτερης ποιότητας από αυτά που θα έπαιρνες κανονικά....
Έχω πωρωθεί γιατί έρχομαι χριστούγεννα 19 με 4 και θέλω να λιώσω xenos κεφάλια με τα πάουερ φίστς μου!
Αν δεν έχω παντρευτεί μέχρι τότε, να κανονίσουμε να παίξουμε κάνα παιχνίδι (όπως λέγαμε). Στέλνω πι-εμ με το κινητό μου πάλι, γιατί το παλιό το νούμερο το έχω χάσει, και το δικό σου μαζί-το είχε φάει ο σκύλος.
Τον δένουμε τον γάιδαρο;Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
The time for war, is nigh :P