αντμιν φεηλ.
Printable View
αντμιν φεηλ.
εχω βιντεο Leech που πορωνεται με Running wild :touched: Επισης παιξατε γαματη μουσικη.
Υ.γ ρησπεκτ στον edited user
γεια ειπες?
ήμουν το πέμπτο γεια της!
(ο λιτς τα μέτραγε, μου είπε ότι ήρθε η ιμπιούρ και έχει πει 4 γεια μέχρι στιγμής)
εγω παλι δε καταλαβα ποια ηταν. αλλα δε παιζει και να μη της μιλησα
το πιο μυθικο cockblock που εφαγα ηταν που πιανω κουβεντα με μια ενδιαφερουσα υπαρξη του μαγαζιου (αναθεμα κιαν θυμαμαι ονοματα) και μου λεει, τελικα τι εγινε την εβαλες για υπνο την γκομενα? πριν καν αρθρωσω λεξη
επος και τρελα ρισπεκτ
μια βδομαδα πριν το επομενο παρτυ θα κανω θρεντ οτι χωρισα λολ
επισης συγκινηση με crowdsurfing του χρηστη leech στο ιδιο τραγουδι που ειχε κανει και στο πρωτο παρτυ
(μου σκανε σιγα σιγα θα θυμηθω κιαλλα)
τωρα θυμηθηκα οτι σκασαν ακης και παυλος στο τελος. αναθεμα κιαν θυμαμαι τι λεγαμε
μόλις ξύπνησα. καλή σας μέρα.
ΚΡΥΣΤΑΛΑΪΝ ΝΤΡΙΜ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑ
εχτές πάλι μόνο ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
Μπορεί η φάση να καταλήγει πάντα σε 5ήμερη αλλά δεν βλέπω που είναι το κακό.
Θέλω να μοιράσω αμέτρητα :teddy: σε όλους όσους είδα εψές, στους καινούριους ER-ίτες που γνώρισα , και σε όσους δεν χαιρέτησα φεύγοντας μιας και την έκαμα κάπως "απότομα" :pink: και ένα μεγαλό :rsad: σε όσους δεν πέρασαν εψες
βασικα αυτο ετοιμαζομουν να γραψω. ειναι μαγικο αυτο το πραγμα. κοιλιας ποσο λατρειας ρε πουστη μου. ροζ αρκουδακια και καρδουλες σε ολους
τελικα ειμαστε γαμω τα παιδια ετσι?
Tα καλύτερα έχασα =(
και γω
ειχα ραντεβου με τη γκομενα 3 η ωρα. με επαιρνε απο τη μια. ξυπνησα στις 5. σηκωσα το τηλεφωνο στις 6. μαι λαιφ ροκς